Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sizlere güzel bir tarifim var

6-7 tane kuru hurmayı suya bırakıp yumuşattıktan sonra çekirdeklerini çıkarıp bir kabın içine alırız üzerine iki yemek kaşığı kakao bir çay bardağı çiğ fındık yada çiğ badem kırığı ekleyip blender dan çekiyoruz sonra ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp ister hindistan cevizine ister chia tohumuna bulayıp çayın yada kahvenin yanında bir iki top yiyoruz

Hem ev yapımı hem daha sağlıklı bence

Evet güzel chia ile köşe gibi şeyler yapıyorlar. Bakmak lazım

Menüm.....

Öylen..11.00
1 mozarella
2 kaşik lor peynir
2 havuç
1 yeşil biber

Akşam..18.00☘
3 kaşik buğday yemeği
1 yeşil biber
1 dilim kaşar peynir
2 kaşik çörek otlu yoğurt

Spor 1 mil Lesli...20 dakika göbek egsersizi

SEVİYE-1 ÖNCESİ YAPMANIZ GEREKENLER

1- TELEFONUNUZA TELEGRAM KURUNUZ: Seviye-1 takvimini hazırlama çalışmalarım halen devam ediyor. Bu sene farklı uygulamaları da eklemeyi düşündüğüm için (kireç temizliği, böbrek mesane temizliği) takvim detaylı oluyor. Ben her önemli detayı takvime ekleyemiyorum zira takvim çok karışık ve anlaşılması imkansız bir hale dönüşüyor. Bu yüzden kişinin sadece takvime bakarak yol alması zor gibi. Uygulayacak kişilere mutlaka detayların açıklanması gerekecek. Ben tüm bu detayları adım adım vakti geldiğinde sesli olarak TELEGRAM kanalında anlatacağım ve tüm bu ses kayıtlarım orada arşivlenecek. Bu yüzden bu sene toplu halde seviyeleri uygulamak istiyorsanız TELEGRAM yükleyip oradaki kanala katılmanız eğer programı uygulamak istiyorsanız şart. Telegram nasıl kurulur ve oradaki kanala nasıl katılınır diye soran varsa bununla ilgili grupta bir video paylaştık. İzleyiniz.

2- FACEBOOK GRUBUNDA BİLDİRİMLERİ AÇINIZ: Bilgi içeren arşivlik konuşmaları Telegram'da yapacak olsam da orada motivasyon konuşmalarını yapamam. Zira orası bir bakıma sesli kütüphane gibi olacak. Motivasyon konuşmalarını, binlerce kişiyle toplu halde seviye-1'e niyet etme ve seviyeler arasındaki geçişlerde tekrar niyet etme ve sizleri hedefe ulaştıracak olan motivasyon konuşmalarını grubumuzda YORUMA KAPALI CANLI YAYINLAR ile yapmayı planlıyorum.Bu yüzden canlı yayına geçtiğim zaman gruptan haberdar olmanız için bildirimlerin açık olması gerekiyor. Bunun nasıl yapılacağı ile ilgili grupta bir video paylaştık. İzleyiniz.

3- Seviye-1'e başlamak için hala vaktimiz var. Bu süre zarfında seviye-1 yazısını okuyup hıfz ediniz. Sınava girecekmiş gibi çalışınız. Ben her ne kadar TELEGRAMDA sesli olarak seviyeleri tek tek açıklayacak olsam da sizlerin önceden seviyelerin yazılarını okuması gerekmektedir.

4- Yukarıda anlattığım 3 maddeyi uygulamanız şart. Zira bu sene toplu halde uygulanacak olan program geçen senelerdeki gibi karşılıklı diyalog içermeyecek. Bu kadar kalabalıkta bunu yapmak artık imkansız. Zaten buna gerekte olmayacak zira ben herşeyi sesli olarak herkesin anlayacağı bir şekilde açıklayacağım inşallah.

5- Son olarak bu söyleceğimi yapmak zorunda değilsiniz ama eğer yaparsanız ümmet-i muhammed, için devletimizin bütçesini korumak için, halk sağlığı için tanıdığınız ne kadar ilaç kullanan, hasta, obez, mutsuz, sağlıksız insan var ise bu kişilere kısa bir ön bilgilendirme yapıp sonrasında TREN KALMADAN ÖNCE tutun kolunda bu gruba getirin. Özellikle benzer isimle kurulmuş ama içi boş olan diğer facebook gruplarında mutlaka bu ücretsiz toplu halk hareketini duyurunuz. Bu da benim sizlerden istediğim ücrettir.

NOT: daha geçenlerden bir rapor vardı instagram'da da paylaştım. Diğer benzer gruplarda kendisine yorum yapan bir kişi sayesinde bu gruba gelmiş ve karaciğerini kurtarmış. Doktor onaylı, belgeli ,tahlilli... Böyle bir şeye vesile olmak bir insan hayatını kurtarmaktır. Daha fazla söze gerek yok.

Günün menüsü
Sabah: 1 kutu süt, 3 kaşık müsli

Ara: orta Türk kahvesi

Öğle: 1 kutu süt, 1 muz, 3 kaşık yulaf ezmesi

Akşam: 1 tabak kuru fasulye, 1 dilim ekmek

Spor 1 saat pilates ve 5000 adım yürüyüş
Su ise 1,5 lt

Cuma tartısına az kaldı, acıkan su içsin yine acıkan diş fırçalasın, bugün Ankarada hava çok güzeldi havalar ısınıyor panik olmayalım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…