Akşama patates salatası yapmıştım ondan yiyecektim .Yemesem mı ki bilemedim .Misafirlik çıktı . Çok üzgünüm şuan eşim geldi . Misafirlige gidecekmisiz .Orda yesem bir türlü yemesem bir türlü inşallah kaçamak yapmadan gider gelirim bu hafta baya dikkat etmiştim .Yarını sabırsızlıkla bekliyordum......h
Hadi ikimizin akşam yemeği ayni olsun..ben tarçin zerdeçal ve zencefilli yoğurt yiyeceğim..1-2 tanede yeşil biber..
Sana göre ne uygunsa onu seç yoksa çok az ye..şerbetli tatli veya kek hamur işiyse hiç yeme...Akşama patates salatası yapmıştım ondan yiyecektim .Yemesem mı ki bilemedim .Misafirlik çıktı . Çok üzgünüm şuan eşim geldi . Misafirlige gidecekmisiz .Orda yesem bir türlü yemesem bir türlü inşallah kaçamak yapmadan gider gelirim bu hafta baya dikkat etmiştim .Yarını sabırsızlıkla bekliyordum
Içli köfte hamurunda un var, sulu köfte ye Ben un koymuyorumNeden yasak olsun ki
İçli köfte ve sulu köfte aynı düşünürsen
Evde bisey yeme, gittiğin yerde azıcık, tadımlık yeAkşama patates salatası yapmıştım ondan yiyecektim .Yemesem mı ki bilemedim .Misafirlik çıktı . Çok üzgünüm şuan eşim geldi . Misafirlige gidecekmisiz .Orda yesem bir türlü yemesem bir türlü inşallah kaçamak yapmadan gider gelirim bu hafta baya dikkat etmiştim .Yarını sabırsızlıkla bekliyordum
Nerelerdesin ?
Koymazsın canım etini çok koy hamurun tutarIçli köfte hamurunda un var, sulu köfte ye Ben un koymuyorum
İyi misin ?bu aralar bakıp çıkıyorum canım.
bu aralar bakıp çıkıyorum canım.
ağrım çok azaldı canım. sabah akşam omega 3 içiyorum. çok faydasını gördüm.İyi misin ?
Ağrın nasıl oldu?
Evet özledik uğra gı ara sıra
Bana cok şişkinlik yapıyor bulgur 2 kaşık ye yeterSebzeli bulgur pilav yesemmi yemesemmi şu an onu düşünüyorum
Kelle paçayi çok özledim..perhize başlamadan yemem lazim.İyi akşamlar canlar hemen menümü yazayım
Sabah
1 kase kelle paça corbası
Cok ince bir dilim cavdar ekmegi
Akşam
Önce boll salata
Kuru patlıcan yemegi kıymalı
Ekmek yemedim 2 litre su içtim
Sanki davul gibi şiştim yarın hedefimi tutyuracagım inşallah sabaha kadar iner bu göbüş
Yarım saat yürüyüş
Benimde en sevdiğim bugun hastane işlerim vardı ögleyi buldu hallettim dedim sen hedefe geldin neyin perhiz i buKelle paçayi çok özledim..perhize başlamadan yemem lazim.
Hakettim diyecektimBenimde en sevdiğim bugun hastane işlerim vardı ögleyi buldu hallettim dedim sen hedefe geldin neyin perhiz i bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?