- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Zeytinyağının içine ya biraz limon sık yada çok az tuz at.Eveeeet zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Bugün uyandım kahvaltı hazırlayıp ev ahalisini gönderip geri yattım. 11 gibi yürüyerek küçük oğlanın kreşine gittim. Biraz zaman geçsin diye markette oyalandım
Öğlen eve geldik 13.30 gibi içinde sucuk olmayan ziyafet sofrası kurdum. Azıcık ondan biraz bundan biraz cıs biraz kızartma
Sonra bu tür şeylerin bana etkisiyle uyuya kalmışım ve malesef evdeki tek yetişkin benim. Ama ayılamadım.
Akşam 6.30 bitirmek üzere brokoli salatası yaptım.
Su 1 lt gibi inşallah
Sporda 30 dk
Bide sabah probiyotik yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın kırmızı biber kattım zeytin yağı içtim iğğğğ
15.mart gününe kadar sadece tarti günlerine katilacağim...ondan sonra yine menümü paylaşirim hem birbirimize örnek ve destek amaçli iyi olurSen hala bizimlesin tatlım mezun olmamış gibi düşün menü nü bizimle paylaşabilirsin hem örnek alırız
Helal olsun sana canim...Allah a sukur 2 seviyeyi alnımın akıyla tamamladım.
Bu 2 aylık süreçte tam 10 kilo verdim.
82,300 le başlamıştım, 72,300 le 3. Seviyeye başladım.
Menüm
1 tabak etli, bulgurlu kabak yemeği
1 orta domates
1 paprika
Su
1,5 lt
Spor
Bugün yok
O zaman et iyi gelmemesi lazımKan grubum 0 değil canım
O zaman et iyi gelmemesi lazım
Tatlım elinden geleni yaptığına inanıyorum haftaya senin zaferin bizim zaferimizTüm takımı ve bireyselde dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum kendimide kınıyorum hem birincilik hem sonunculuk bizde her zamanki gibi farkımızı belli etmişiz
Haftaya çok güzel bir eksiyle gelecem kaptanım söz
hiç üzülme, sen ne birincilikler gördünTüm takımı ve bireyselde dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum kendimide kınıyorum hem birincilik hem sonunculuk bizde her zamanki gibi farkımızı belli etmişiz
Haftaya çok güzel bir eksiyle gelecem kaptanım söz
Yeni başladım bakalım. Ben sana yapmadıklarım dan bahsediyim günde bir bardak su içiyorum suyu arttırdım. Bide yediklerimi azalttım. Normalde anormallik derecesinde bir beslenmem var. Onları azalttım bakalım canm nolcak cumaya kadarHoşgeldin yakınmış kilolar
Zayıflama için yöntemin ne? Neler yapıyorsun
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +120 | +120 | + | +120 | +120 | +120 | + |
@Ekrl m: | + | + | +90 | +120 | - | + | +90 |
| - | +40 | +45 | + | - | - | + |
| +60 | +270 | + | +50 | +120 | +270 | +80 |
| - | + | + | - | + | + | - |
| + | + | +50 | + | +80 | +60 | + |
@Baby Cat m: | + | - | - | +60 | + | + | - |
@Canevim m: | +90 | +60 | + | + | +120 | +400 | +120 |
R
reklam
m: | + | +90 | +90 | +60 | + | + | +50 |
| - | + | + | + | + | + | + |
| + | - | +90 | + | +240 | - | - |
N
nairobi
m: | +120 | +30 | + | + | +50 | +130 | +40 |
T
turkmenkizi86
m: | m | + | - | - | + | + | + |
| m | m | m | +180 | - | - | - |
| m | m | m | m | +50 | +100 | +200 |
| m | m | m | m | m | m | m |
| m | m | m | m | m | m | m |
hiç üzülme, sen ne birincilikler gördün
haftaya derecelerin tozunu alacaksın
Canim spora kesiñlkle başla..ve şöyle bir düzen kur istersen...ben kahvalti yapmiyorum saat 11 e kadar bazende 12 kadar....o vakite kadarda sporu aradan çikariyorum ev işi falan derken ilk öğün vakti geliyor....kahvalti tarzi yemek fazli bittikten sonra 6 saat bekleyip 2 ci öğün vaktim geliyo saat 17..veya 18 gibi...ondan sonra yine sonraki güne kadar birşey yemiyorum...araliklarda sadece su çay ve türk kahvesi içiyorum..tatli isteğim olduğunda hemen sade türk kahvesi yapiyorum tatli krizini bastiriyor.Teşekkür ederim canım desteğin o kadar güzel ve önemliki çok sağol bu hafta çok daha dikkat edeceğim yarından itibaren sporada başlayacam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?