Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

vee sonuç, 1. yiz

bireyselde de 2 derecemiz var
aslında yüzdeler çok iyiydi ilk 5 bile vardı

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 662. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. (10. TAKIM) ==> %1.490

2. (9.TAKIM) ==>%0.753

3.(6. TAKIM) ==>% 0.717

BİREYSEL DERECELER

1. R reklam => % 3.61=> 10. TAKIM

2. A annecicegi => %3.30=> 5.TAKIM

3. Efillim =>%2.48 => 10. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

sara_28 => %-1.29=> 10. TAKIM

2 . Dereceyi kaptırmasak baştan sona bizimmiş

Eveeeet zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Bugün uyandım kahvaltı hazırlayıp ev ahalisini gönderip geri yattım. 11 gibi yürüyerek küçük oğlanın kreşine gittim. Biraz zaman geçsin diye markette oyalandım
Öğlen eve geldik 13.30 gibi içinde sucuk olmayan ziyafet sofrası kurdum. Azıcık ondan biraz bundan biraz cıs biraz kızartma
Sonra bu tür şeylerin bana etkisiyle uyuya kalmışım ve malesef evdeki tek yetişkin benim. Ama ayılamadım.
Akşam 6.30 bitirmek üzere brokoli salatası yaptım.
Su 1 lt gibi inşallah
Sporda 30 dk
Bide sabah probiyotik yoğurt içine zencefil zerdeçal tarçın kırmızı biber kattım zeytin yağı içtim iğğğğ

Bende günah cıkarayım bari artık bunu 1.ciligin sarhoşluğu diyelim ve bu arada sara_28 gelecek hafta inanıyorum cok güzel eksiyle gelecek sin
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Akşam
Izgara tavuk
7. 8 patates ve biber kızartma sı
Ekmek yok
3.litre su
Spor yok bugün evde temizlik ugraştım

Kizlar menüleri görünce bi tuhaf oldum ...listeden ayrilmak biraz üzdümü beni ne...sevineceğime üzülüyorum bende bi gariblik var..
Sen hala bizimlesin tatlım mezun olmamış gibi düşün menü nü bizimle paylaşabilirsin hem örnek alırız

Bravoo

Tüm takımı ve bireyselde dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum kendimide kınıyorum hem birincilik hem sonunculuk bizde her zamanki gibi farkımızı belli etmişiz

Haftaya çok güzel bir eksiyle gelecem kaptanım söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…