Ben şu içmekte çok zorlanıyorum
Çok tşk ederimMisafirlikteydim yazışmaların hepsini okuyamadım.gezegenfeza benim telefondan kaynaklı heralde resim atılmıyor
moni kaptanım hedefim 69.5 inşallah
Bu arada birinci mi olduk tam anlayamadım yarın tek tek okuyacağım okuyamadiklarimi .
Ben dinliyorum telegramda.. bazen sorulan sorulara sinirleniyo beni güldürüyo .Birisi tavuk balik sormuş yenirmi diye yahu herşey yaziyo bu sorumu şimdi ..ağzina baliği vurasim geliyo ..git uğraştirma beni diyoKızlar ahmet apa yı dinleyen varmı?
Geç yapabiliyormuyuz. Benim canm 12 den sonra istiyor anca kahvaltıBen daha yeni yapıcam kahvaltı aç değilim ama amaçsızca yemek istiyorum
Doğru söylüyor.Bir nüyük su
Ben dinluyorum telegramda.. bazen sorulan sorulara sinirleniyo beni güldürüyo .Birisi tavuk balik sormuş yenirmi diye yahu herşey yaziyo bu sorumu şimdi ..ağzina baliği vurasim geliyo ..git uğraştirma beni diyo
Programın nasılsa canım. Ben 2 öğüne alışmaya çalışıyorum. İf benzeri. Sen nasıl bir yol izliyorsunGeç yapabiliyormuyuz. Benim canm 12 den sonra istiyor anca kahvaltı
Ben kahvaltimi ya 11 de yada 12 de yapiyorum...ben almanyada yaşiyorum saat urda şu an 11...Geç yapabiliyormuyuz. Benim canm 12 den sonra istiyor anca kahvaltı
Bende 2 ogunden yanayım canm. Olede yapıyorum. bendede insülin var çarşamba dahiliye ye gidicem büyük ihtimal ilaçta vericek. İlaçsız kilo verilmiyor insülin de zaten ama ben genede çabalıyorum. Bu arada insülin daha yeni tespit edildi.Programın nasılsa canım. Ben 2 öğüne alışmaya çalışıyorum. İf benzeri. Sen nasıl bir yol izliyorsun
Mezun oldu demi sen canım. Yanlış gormediysem 69dan 57 ye mi düştün?Ben kahvaltimi ya 11 de yada 12 de yapiyorum...ben almanyada yaşiyorum saat urda şu an 11...
Ben zamanında çok gittim diyetisyene 2 saatte bir ye diyor benim aklıma gelmiyor ki unutuyorum. E yazdığı şeyler i alamio sun bazen. Olmuyor evde.Doğru söylüyor.
Parayla gittiğin diyetisyen bile demiyor tek tek. Örnek menü veriyor şunlar yasak bunlar değil diyor bitti
Canım netten can simidi seviye 1 yazBende 2 ogunden yanayım canm. Olede yapıyorum. bendede insülin var çarşamba dahiliye ye gidicem büyük ihtimal ilaçta vericek. İlaçsız kilo verilmiyor insülin de zaten ama ben genede çabalıyorum. Bu arada insülin daha yeni tespit edildi.
If benzeri nedir?
Evet canim mezun oldum..69 ile başladim..eylülden beri diyetteydim..şükür başardim..nekadarda bazen pes edesim olsada..kilom haftalatca durduğu günler oldu ama devam ettim ve başardimMezun oldu demi sen canım. Yanlış gormediysem 69dan 57 ye mi düştün?
Bende 3 ay görüştüm, bana göre deyil diyetisyen. En azından denedim, aklımda kalmadı.Ben zamanında çok gittim diyetisyene 2 saatte bir ye diyor benim aklıma gelmiyor ki unutuyorum. E yazdığı şeyler i alamio sun bazen. Olmuyor evde.
Hemen bakicam canm ilk defa duydum çok saolCanım netten can simidi seviye 1 yaz
Sonuna kadar anlayarak oku.
Kalkarkalkmaz kahvaltı yok, şu kadar su içeceksin diye şart yok.
Yasaklılar ve serbestler var.
Su içme saatleri var.
Ben 2 aydır yapıyorum 10 kilo verdim ki, 6 aydır kilo vermem kesinlikle mümkün olmuyordu
12 ve 6 da yendiğinde diyetisyen dilinde metebolizmayi durduğunu söylüyor. Sence öyle mi. Benim en sevdiğim saatler. Ama bazen kriz giriyorBende 3 ay görüştüm, bana göre deyil diyetisyen. En azından denedim, aklımda kalmadı.
Birde şu var.
Kahvaltımı öğle 12 de, akşam yemeğini akşam 6 da yedim.
Nereye gidersem gidiyim saatimi bekledim.
Herkes oturup yerken ben tabağımı hazırlayıp iftar saatini bekler gibi, yemek saatimi bekledim.
Yarın yemekli bir program var, menüyü öğrendim, bana uygun hiçbirşey yok. Evde yemeğimi yapıp götüreceğim.
Insan aklına koyduktan sonra kesinlikle yapar, olmaz diye bisey yok.
Sadece çalışan bayanları ayrı tutuyorum, onların bu sürece alışması belki daha zor olur.
Yinede imkansız deyil.
Harika ya Eylül ayından beri bide bayağı uzun bir zamn eğer sabırsız biriysen çok zor olmalıEvet canim mezun oldum..69 ile başladim..eylülden beri diyetteydim..şükür başardim..nekadarda bazen pes edesim olsada..kilom haftalatca durduğu günler oldu ama devam ettim ve başardim
Ben daha yeni yapıcam kahvaltı aç değilim ama amaçsızca yemek istiyorum
Canım if diyeti yada aralıklı oruç yaz çıkıyor. Karatay benzeri birazBende 2 ogunden yanayım canm. Olede yapıyorum. bendede insülin var çarşamba dahiliye ye gidicem büyük ihtimal ilaçta vericek. İlaçsız kilo verilmiyor insülin de zaten ama ben genede çabalıyorum. Bu arada insülin daha yeni tespit edildi.
If benzeri nedir?
Bana öyle bi dönemde denk geldi kiBende 3 ay görüştüm, bana göre deyil diyetisyen. En azından denedim, aklımda kalmadı.
Birde şu var.
Kahvaltımı öğle 12 de, akşam yemeğini akşam 6 da yedim.
Nereye gidersem gidiyim saatimi bekledim.
Herkes oturup yerken ben tabağımı hazırlayıp iftar saatini bekler gibi, yemek saatimi bekledim.
Yarın yemekli bir program var, menüyü öğrendim, bana uygun hiçbirşey yok. Evde yemeğimi yapıp götüreceğim.
Insan aklına koyduktan sonra kesinlikle yapar, olmaz diye bisey yok.
Sadece çalışan bayanları ayrı tutuyorum, onların bu sürece alışması belki daha zor olur.
Yinede imkansız deyil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?