Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok tşk ederim

Kızlar ahmet apa yı dinleyen varmı?
Ben dinliyorum telegramda.. bazen sorulan sorulara sinirleniyo beni güldürüyo .Birisi tavuk balik sormuş yenirmi diye yahu herşey yaziyo bu sorumu şimdi ..ağzina baliği vurasim geliyo ..git uğraştirma beni diyo

Doğru söylüyor.
Parayla gittiğin diyetisyen bile demiyor tek tek. Örnek menü veriyor şunlar yasak bunlar değil diyor bitti

Programın nasılsa canım. Ben 2 öğüne alışmaya çalışıyorum. İf benzeri. Sen nasıl bir yol izliyorsun
Bende 2 ogunden yanayım canm. Olede yapıyorum. bendede insülin var çarşamba dahiliye ye gidicem büyük ihtimal ilaçta vericek. İlaçsız kilo verilmiyor insülin de zaten ama ben genede çabalıyorum. Bu arada insülin daha yeni tespit edildi.
If benzeri nedir?

Doğru söylüyor.
Parayla gittiğin diyetisyen bile demiyor tek tek. Örnek menü veriyor şunlar yasak bunlar değil diyor bitti
Ben zamanında çok gittim diyetisyene 2 saatte bir ye diyor benim aklıma gelmiyor ki unutuyorum. E yazdığı şeyler i alamio sun bazen. Olmuyor evde.

Canım netten can simidi seviye 1 yaz
Sonuna kadar anlayarak oku.
Kalkarkalkmaz kahvaltı yok, şu kadar su içeceksin diye şart yok.
Yasaklılar ve serbestler var.
Su içme saatleri var.
Ben 2 aydır yapıyorum 10 kilo verdim ki, 6 aydır kilo vermem kesinlikle mümkün olmuyordu

Mezun oldu demi sen canım. Yanlış gormediysem 69dan 57 ye mi düştün?
Evet canim mezun oldum..69 ile başladim..eylülden beri diyetteydim..şükür başardim..nekadarda bazen pes edesim olsada..kilom haftalatca durduğu günler oldu ama devam ettim ve başardim

Ben zamanında çok gittim diyetisyene 2 saatte bir ye diyor benim aklıma gelmiyor ki unutuyorum. E yazdığı şeyler i alamio sun bazen. Olmuyor evde.
Bende 3 ay görüştüm, bana göre deyil diyetisyen. En azından denedim, aklımda kalmadı.
Birde şu var.
Kahvaltımı öğle 12 de, akşam yemeğini akşam 6 da yedim.
Nereye gidersem gidiyim saatimi bekledim.
Herkes oturup yerken ben tabağımı hazırlayıp iftar saatini bekler gibi, yemek saatimi bekledim.
Yarın yemekli bir program var, menüyü öğrendim, bana uygun hiçbirşey yok. Evde yemeğimi yapıp götüreceğim.
Insan aklına koyduktan sonra kesinlikle yapar, olmaz diye bisey yok.
Sadece çalışan bayanları ayrı tutuyorum, onların bu sürece alışması belki daha zor olur.
Yinede imkansız deyil.

Hemen bakicam canm ilk defa duydum çok saol
12 ve 6 da yendiğinde diyetisyen dilinde metebolizmayi durduğunu söylüyor. Sence öyle mi. Benim en sevdiğim saatler. Ama bazen kriz giriyor
Evet canim mezun oldum..69 ile başladim..eylülden beri diyetteydim..şükür başardim..nekadarda bazen pes edesim olsada..kilom haftalatca durduğu günler oldu ama devam ettim ve başardim
Harika ya Eylül ayından beri bide bayağı uzun bir zamn eğer sabırsız biriysen çok zor olmalı tebrik ediyorum bu azimle zaten korursunda çok sevindim adına Ben en son yaptığımda diyet 7 kg aldim daha beter yedim. Diyet yok yeteri kadar yemek var bende artik

Canım if diyeti yada aralıklı oruç yaz çıkıyor. Karatay benzeri biraz
Mesela sabah 10 da yedin akşam da 18 de yedin bitti. İstersen bir ara öğünde ekleyebilirsin. Bu saatler haricinde sade soda su sade kahve serbest
Bide ahmet apa yitik şifa var martta başlatacak ona hazırlık olsun diye yapıyorum

Bana öyle bi dönemde denk geldi ki
İşe başladığımda ramazan olacak sonrasını da ramazan etkileri diyip geliştiririm. Aman bi tanecikten ne olacak olmayacak çünkü ramazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…