Valla öyle oldu 2 sene cocugum olmadı . Olunca da arka arkaya oldu ikiz gibi büyüyorlar. Maşallah senin kinin arasında baya yaş olacak tam zamanı Allah'ım nasip etsin inşallahOh massallah sen evvel davranmissinbende 2ci çocuk için zayıflama işlerine girdim 5.5 yaşında oğlum kardeş krizlerine giriyor
Haydi sor sorKızlar bir konuda fikriniizi almak istiy9rum reklâmmı olur bilemedim
Baktım canımTelegramda bildiriler var baktınız mı? Anket var
Amin canimValla öyle oldu 2 sene cocugum olmadı . Olunca da arka arkaya oldu ikiz gibi büyüyorlar. Maşallah senin kinin arasında baya yaş olacak tam zamanı Allah'ım nasip etsin inşallah
Uzun çalışma hayatımdan sonra bebekten dolayı şuanda evdeyim sıkılıyorum bazen cevremde yok uğraşabileceğim bir iş bakiyorum sizce ne olanilir çevremdekiler yemek pasta yapıp satıyor.el işi boncuk düşündüm takı ama becerim va rsa bile bilmiyorum hiç yapmadım yani ne olabilir sizceHaydi sor sor
Hangi şehirdesinUzun çalışma hayatımdan sonra bebekten dolayı şuanda evdeyim sıkılıyorum bazen cevremde yok uğraşabileceğim bir iş bakiyorum sizce ne olanilir çevremdekiler yemek pasta yapıp satıyor.el işi boncuk düşündüm takı ama becerim va rsa bile bilmiyorum hiç yapmadım yani ne olabilir sizce
GaziantepHangi şehirdesin
Canım bu arada Ahmet Hoca telegram da ses kaydı var diyorki birdaha asla toplu halde seviye baslatmicam. İşte bu çok zamanımı alıyor falan diye anlattı. Herkes kendi isteğiyle iradesiyle baslasin diyorHaydi sor sor
Yok son olarak hazırlıyorum dediCanım bu arada Ahmet Hoca telegram da ses kaydı var diyorki birdaha asla toplu halde seviye baslatmicam. İşte bu çok zamanımı alıyor falan diye anlattı. Herkes kendi isteğiyle iradesiyle baslasin diyor
Aaa ben göremedim en sonki lere bakayımYok son olarak hazırlıyorum dedi
Antepte bilemedimGaziantep
Face de ses kaydı var dinleAaa ben göremedim en sonki lere bakayım
Büyük bir şehir aslında herşey olabilirse düşünemiyorum yada bulamiyorumbulamiyorumAntepte bilemedim
Banu istanbulda boncukişi yapıyor
Peki takı işiBüyük bir şehir aslında herşey olabilirse düşünemiyorum yada bulamiyorumbulamiyorum
Olmaz evden yapabileceğim bişey olmaliPeki takı işi
İmalathanede fermuar işi filan
Instagrami kullanabileceğim biseyOlmaz evden yapabileceğim bişey olmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?