Bugün belim fenalarda anneme yardıma geldimBugün hiç iş yapasım yok evde miskin miskin pineklemek istiyorum ama yok kalkıp sporumu yapacam sonrada akşama yemek yapmam gerek
Teşekkürler darısı da sana inşallahBu arada tebrikler 7 kg muhtesem
Oh massallah sen evvel davranmissinBakıyorum da en küçüğünuz benim demiştim . Yaşıtlarım katıldı aramıza bende 28 yaşında 2 çocuk annesiyim
Ahmet hoca yi okudum biraz da. Hastalıklara göre mi diyet veriyor. Benim hoşuma gitti listesi açıkçası. Biraz sonra ayrıntılı okucam. Martta aynı anda mı başlatılıyor neden martı bekliyorsun? Bide telegram yararlı birsey mi çok. Soru sordum.Canım if diyeti yada aralıklı oruç yaz çıkıyor. Karatay benzeri biraz
Mesela sabah 10 da yedin akşam da 18 de yedin bitti. İstersen bir ara öğünde ekleyebilirsin. Bu saatler haricinde sade soda su sade kahve serbest
Bide ahmet apa yitik şifa var martta başlatacak ona hazırlık olsun diye yapıyorum
Sor tabiki. Ama şuan biraz meşgulum 1 dkAhmet hoca yi okudum biraz da. Hastalıklara göre mi diyet veriyor. Benim hoşuma gitti listesi açıkçası. Biraz sonra ayrıntılı okucam. Martta aynı anda mı başlatılıyor neden martı bekliyorsun? Bide telegram yararlı birsey mi çok. Soru sordum.Ama gerçekten bıktım senelerdir diyet mevzuları dan sonuç alamamak tan. Artık güzel Bi sonuç bekliyorum k. Bakma çok soru sordum.
sağol canim ...teşekkür ederim..inşallah sizlerde güzel sonuçlarlan mezun olursunuz...Gulhan1 abla unutmuşum mezuniyet ini kutlarım süpersin inşallah korursun birdaha diyetle ugrasmazsin bizler içinde dua et bizde en kısa zamanda hedefimize ulaşıp mezun olalım .
Bugün belim fenalarda anneme yardıma geldim
Mart ayinin 15 de başlanmasinin sebebi 2 ci seviye ramazana uyduğu için...telegramda wats up gibi ..ordan Ahmet beyin sesli mesajlarini dinleyebilirsin firsat buldukca....hastaliklara göre diyet verilmiyor yoksa binlerce insana ayri ayri ilgilenmesi gerekirdi..genel olarak karaciyer kan böbrek bağirsak temizliği yapiliyor bu vesileyle insanlar hem birçok hastaliklarindan kurtuluyor hem güzel kilo veriliyorAhmet hoca yi okudum biraz da. Hastalıklara göre mi diyet veriyor. Benim hoşuma gitti listesi açıkçası. Biraz sonra ayrıntılı okucam. Martta aynı anda mı başlatılıyor neden martı bekliyorsun? Bide telegram yararlı birsey mi çok. Soru sordum.Ama gerçekten bıktım senelerdir diyet mevzuları dan sonuç alamamak tan. Artık güzel Bi sonuç bekliyorum k. Bakma çok soru sordum.
Hepsi öyle diyor, kilo verdirenlerde var.Hemen bakicam canm ilk defa duydum çok saol
12 ve 6 da yendiğinde diyetisyen dilinde metebolizmayi durduğunu söylüyor. Sence öyle mi. Benim en sevdiğim saatler. Ama bazen kriz giriyor
Harika ya Eylül ayından beri bide bayağı uzun bir zamn eğer sabırsız biriysen çok zor olmalıtebrik ediyorum bu azimle zaten korursunda çok sevindim adına Ben en son yaptığımda diyet 7 kg aldim daha beter yedim. Diyet yok yeteri kadar yemek var bende artik
Tamam canım teşekkür ederimMart ayinin 15 de başlanmasinin sebebi 2 ci seviye ramazana uyduğu için...telegramda wats up gibi ..ordan Ahmet beyin sesli mesajlarini dinleyebilirsin firsat buldukca....hastaliklara göre diyet verilmiyor yoksa binlerce insana ayri ayri ilgilenmesi gerekirdi..genel olarak karaciyer kan böbrek bağirsak temizliği yapiliyor bu vesileyle insanlar hem birçok hastaliklarindan kurtuluyor hem güzel kilo veriliyor
Fark etmez benim için yanlış veya doğru, sağlığım buna el veriyor şu an, böyle daha iyi olacağıma inanıyorum , inşallah da olacak hem haftaya sıvı alımını bırakacağımı söylemedim ki☺ arada kaçamağım olur deli gibi katı kurallı değilim benYine yanlış bana göre. Bu hafta sadece sıvı beslenip vereceksin; sonraki hafta yine artı.
Evet baktim benTelegramda bildiriler var baktınız mı? Anket var
TsklerTşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?