Benim de öle canm sabah 1000 akşam 1000 içiyordum. Büyük ihtimal smdide öle icicem. Önemli değil ne kadar içtiğin. Dokunursa marka değiştir. Her bünye farklıbenim ilacım Matofin 1000 lik. benim çok yüksek maalesef
Normalde tabi sıfır şeker tatlı ublu karbonhidratlar tüketmek gerek. Bende resmen krizlere giriyorum tatlısız ölüyorum yaaa. Günlük hayatı etkiler evet ama sen genede marka değiştir. Bide yarım yarım kullan hapı ilk.Ben de zamanında glifor kullandım ama baya rahatsız etti bıraktım, evet insülin direnci olunca kilo vermek çok zor ama ilaç günlük hayatımı baya etkilemişti benim.
Millet kiloları patır patır verirken biz gramlara seviniyoruz maalesef. Hareket şart beslenmede de karbonhidratların çoğu cıss
bende insülin direnci hastasıyım
tarçınla falan dengelemeye çalışıyorum
mecburen içiyorum, 1000 liğe yükseltti sabah akşam
bu akşam içemedim midem kötü bugün hem ağrıyor hem bulanıyor
teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun kaptanım bendede insülin direnci var ama doktor ilaç kullanmanı gerektirecek kadar yüksek değil demişti
Ben ilacı bırakalı yıllar oldu canım, tatlı isteğini bastırmak çok güç gerçekten resmen bağımlılık,Normalde tabi sıfır şeker tatlı ublu karbonhidratlar tüketmek gerek. Bende resmen krizlere giriyorum tatlısız ölüyorum yaaa. Günlük hayatı etkiler evet ama sen genede marka değiştir. Bide yarım yarım kullan hapı ilk.
Umarim insallahBen ilacı bırakalı yıllar oldu canım, tatlı isteğini bastırmak çok güç gerçekten resmen bağımlılık,
kızım 1 yaşında onunla sağlıklı uzun yıllar birlikte olabilmek için bu sefer inşallah başaracağım, o yüzden bu gruptaki motivasyon çok önemli, herkesin istediği kiloya kavuşması için vesile olur umarım
O oofff Allah kolaylık versin. Geçmiş bir kolik annesi olaraktanGazlı bebenin annesinden herkese iyi geceler.
Kolik değil ama koligin 1 tık alti benceO oofff Allah kolaylık versin. Geçmiş bir kolik annesi olaraktan
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Ayşenur
Yaşınız : 23
Boyunuz: 172
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : çocukluğumdan beri iri yapılı biri oldum. Bundan 3 yıl önce 82 kiloydum ve herbalife kullanarak 65 kiloya indim. Toplam 17 kg verdim ve 1,5 yıldır çalışıyorum. Toplam 7 kilo daha alarak şu an 72 kiloyum. 2019 Temmuz ayında nişanım vardı ve 72 den 66 kiloya düştüm. Şu anda tekrar 72 oldum ve canımı çok sıkıyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Ağustos ayında düğünüm var. Tombul biri gibi durmuyorum kilom tüm vücudumla orantılı. En azından 10 kilo vererek ideal kiloma ulaşmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Taze öğretmenim. Mesleğimi ve kitapları çok seviyorum. 4 yıllık bi ilişkim var ve düğün hazırlığı içerisindeyim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 72
Hedef kilonuz: 62
Hosgeldin canım bende öğretmenimhayırlı uğurlu olsun. Insallah tez vakitte kilolarindan kurtulursun.
Evet yaşıyorumVe hala yasiyorsunölürüm ben bu kadar az yesem
Direnci kırmak için karatay usulü yapabilirsinİnsülin olupta tatlısız yaşamak okdar zormuski ölucem
Bugünün olmamışMenü
Öğle sucuklu yumurta (sucuk ev yapımı)
Peynir maydonoz 2 sigara böreği
Arada biraz kuruyemiş 2–3 bisküvi
Akşam tavuk çorbası 2 yk patates yemeği
Gezme de 2 çatal pasta.
Spor 30 do tempolu yürüyüş
Su 1 lt
Hoşgeldin canımHoşbulduk canım
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Hoş geldin aramızaİsminiz (İsteğe Bağlı ): Ayşenur
Yaşınız : 23
Boyunuz: 172
Mesleginiz: öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: evet
Evli/bekar: bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Emziriyor musunuz:-
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Kilo alma hikayeniz : çocukluğumdan beri iri yapılı biri oldum. Bundan 3 yıl önce 82 kiloydum ve herbalife kullanarak 65 kiloya indim. Toplam 17 kg verdim ve 1,5 yıldır çalışıyorum. Toplam 7 kilo daha alarak şu an 72 kiloyum. 2019 Temmuz ayında nişanım vardı ve 72 den 66 kiloya düştüm. Şu anda tekrar 72 oldum ve canımı çok sıkıyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: Ağustos ayında düğünüm var. Tombul biri gibi durmuyorum kilom tüm vücudumla orantılı. En azından 10 kilo vererek ideal kiloma ulaşmak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Taze öğretmenim. Mesleğimi ve kitapları çok seviyorum. 4 yıllık bi ilişkim var ve düğün hazırlığı içerisindeyim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 72
Hedef kilonuz: 62
HoşbuldumHoş geldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?