Ben bir listeye bağlı kalmayı sevmiyorum. Kendimi sartladigimda psikolojim bozuluyor daha çok yemek istiyorumDirenci kırmak için karatay usulü yapabilirsin
Evet canm bende 2 öğün yapmaya çalışıyorum şuan zorlanma gunlerindeyim. Bizimkiler her sabah kahvaltı yapıyor 10 gibi. Ben 12 de yada 13 te yapmak istiyorum. Olmassa ben ayrı yapıcam kahvaltı.. Günde 1 bardak su iç essek şimdi 2 litre yi Bi şekilde tamamlıyorum. 500 gr eksideyim bakalımBende aynen öyleyim mesela bir diyetisyen konrtolüyle asla kilo veremezdim.. kilo verme konusunda kendi kafams göre özgür takilmam lazim....sağlikli besinler seç o zaman sorun olmaz...günde 2 öğün beslen...
Ben isim koymucam artık vallahiKaratay liste li Bi diyet degil bende karatay usulu yapıyorum sadece 2 ögün yasaklar haricinde zaten yeterince doyursun
Aynen canım 2 öğün candırBende aynen öyleyim mesela bir diyetisyen konrtolüyle asla kilo veremezdim.. kilo verme konusunda kendi kafams göre özgür takilmam lazim....sağlikli besinler seç o zaman sorun olmaz...günde 2 öğün beslen...
Ne kadar küçük bu minikSelamlar kızlar özlediniz mi beni.
Dün küçüğü uyuturken uyuyakaldım
Uyanmakta zorlandım resmen duş bile kendime getiremedi beni
Canım geç vakitte içilen suda ödem yapıyorSabah sabah şeytan dürttü Bi tartıl dedi dün cok efor sarfettin kesin kilo gitmiştirdedim ve ben şok 1.5 kilo artı dayım ve anladım ki bulgur bana şişlik yapıyor akşam sadece yedigim bir kase corba ve 1 tabak kısır ve 6 dan sonra sadece su içtim başka bir şey yok
5.5 yaşında koca danaNe kadar küçük bu minik
Son zamanlarda meyve yetmiyorum
Aaa 2014lu. Benimkide.. Aynen dana gibi oldu vallahi5.5 yaşında koca dana
Çöpe atEvde 3 haftadır bu var aç değilim yeme isteğim yok ve elime her alışımda üstündeki yazı beni uyarıyor.
Çocuklara vereyim diyorum bana zararlı olan onlara değil mi diyorum onlarada vermiyorum. Ne olacak bu kendi içimdeki çelişki.
# Yemedim korkmayın
Şekersiz derken tatlısız mi sadece. Apada çok yasak var ya ve 1 ay çok kuralliKızlar 21 şekersiz denediniz mi?
Ben denemeyi düşünüyorum zaten apa nın da beslenme şekli şekersiz
Hangi ayAaa 2014lu. Benimkide.. Aynen dana gibi oldu vallahibenim boya az kaldı kucağa alınmıyor sevilmek istemiyor sanırım buyudu
40 günŞekersiz derken tatlısız mi sadece. Apada çok yasak var ya ve 1 ay çok kuralliama 2 öğün kısmına uyucam
Elektrik süpürgesi ve saç kurutma denedinmi?
Aynen
Çok efor harcAmış olman kas şişmesine sebep olmuş olabiliir
Ben oğluma bioGaia damlasını kullanmıştım işe yarıyor doktoruna sorup deneyebilirsinGazlı bebenin annesinden herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?