Tavada soslayıp önlü arkalı pişirdim. Kuruyemiş kavruktutatlım kaju çiğ değilse eğer kilo yapar tavada tavuk demişsin kızartma yaptıysan oda kalorili olmuş
Kahve demişken dün ögrendigim bir bilgiyi paylaşıyım.Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar umarim güzel bir gününüz olur. .
Bende bir bilgi vermek istiyorum..kahvelerimizi şekersiz içelim..yağ yakimini durduruyormuş.. zaten şekeri meyvelerden aliyoruz o bize yeterde artar....ben siyah çayi şekersiz içemezdim onada alişmaya çalişiyorum
Diş macunu bulursan banada haber et, bende değiştiririmBirde Evdeki sağliksiz şeyler bitsin hepsini daha sağliklisi ile değiştireceğim....ondan sonra evime beyaz un..beyaz şeker. Sağliksiz tuz..sağliksiz yağlar...floridli diş macunu dahi giremeyecek...ig de sağlikli güzel tarifler var..tatlisindan tuzlusuna kadar..onlardan yapacağim artik ilerde
Bakalım bu sefer olcak mı
Tşk ederim
Çok tşk ederim size de kolay gelsin kızınız için bundan sonra herşey çok güzel olur inşallahGünaydın arkadaşlar hayırlı bol eksili gün olsun inşallahEfillim geçmiş olsun canım kuzuya
Oy oyy sebebini bilmediğim bir sıkıntı yaşadım. Yediklerimi çıkardım ve cırcır oldum
Su ile geçiştircem
Dikkat et hasta olmayasınOy oyy sebebini bilmediğim bir sıkıntı yaşadım. Yediklerimi çıkardım ve cırcır oldum
Su ile geçiştircem
Oldu valla tekar çok tşk ederim canımm
O öyle gider gibi, benim oğlanlarda çok yemek seçiyor, bazen çok zorlanıyorumKendimi cok bunalimda hissediyorum. Aksama ne yemek yapsam. Büyük oğlum (5.5) yaşında ciddi bir yemek sıkıntımız var sadece pilav yemek istiyor. Aç birakmak çözüm olmuyor çünkü sabrımızı zorlayana kadar ağlıyor. Yada dolaptan meyve süt vs alıp günü geçiştiriyor. Benim küçükten dolayı yediğim çok kısıtlı. Eşim disarda yiyor ona da istedigi şeyleri yapmaya çalışıyorum. Birde diyet...
O öyle gider gibi, benim oğlanlarda çok yemek seçiyor, bazen çok zorlanıyorum
Rica ederim. Bende listeleri duzenleyemiyorum ama olsun buna şükürOldu valla tekar çok tşk ederim canımmaslında önceden iyi kötü yapıyordun 4 sene geçmiş unuttum yine karıştırırm arada ama olsun zamanla daha iyi kavrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?