Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar umarim güzel bir gününüz olur. .

Bende bir bilgi vermek istiyorum..kahvelerimizi şekersiz içelim..yağ yakimini durduruyormuş.. zaten şekeri meyvelerden aliyoruz o bize yeterde artar....ben siyah çayi şekersiz içemezdim onada alişmaya çalişiyorum

Son düzenleme:
Ben karar verdim tartidan bir müddet uzak duracağim...hatta sağlikli besinlerle birlikte biraz kilo almak istiyorum ..çünkü 15 martdan sonra perhize başladiğimda fazla kilo vemek istemiyorum.... kaslarimdan kilo almaya dikkat edeceğim yağdan değil..

Kahve demişken dün ögrendigim bir bilgiyi paylaşıyım.
Kahve vücuttan su atarmış (bunu zaten çoğumuz biliyoruz). Kahvenin ardından en az 2 katı su içmeliymişizki vücuttan atılan su dengelensin

Birde Evdeki sağliksiz şeyler bitsin hepsini daha sağliklisi ile değiştireceğim....ondan sonra evime beyaz un..beyaz şeker. Sağliksiz tuz..sağliksiz yağlar...floridli diş macunu dahi giremeyecek...ig de sağlikli güzel tarifler var..tatlisindan tuzlusuna kadar..onlardan yapacağim artik ilerde

Diş macunu bulursan banada haber et, bende değiştiririm

Kendimi cok bunalimda hissediyorum. Aksama ne yemek yapsam. Büyük oğlum (5.5) yaşında ciddi bir yemek sıkıntımız var sadece pilav yemek istiyor. Aç birakmak çözüm olmuyor çünkü sabrımızı zorlayana kadar ağlıyor. Yada dolaptan meyve süt vs alıp günü geçiştiriyor. Benim küçükten dolayı yediğim çok kısıtlı. Eşim disarda yiyor ona da istedigi şeyleri yapmaya çalışıyorum. Birde diyet...

O öyle gider gibi, benim oğlanlarda çok yemek seçiyor, bazen çok zorlanıyorum

O öyle gider gibi, benim oğlanlarda çok yemek seçiyor, bazen çok zorlanıyorum

Hazirliyorum gercekten guzel bir yemek. Direk yemem sevmem tadına bile bakmıyor. Bin israrla tadina bakip bazen yiyor. Arkadaşı kuzeni mi var yaninda o zaman yemek yedirmek ne mümkün. Milletin çocuğu yiyip kalkıyor benimki laf yetiştiriyor. Sonra da tatlılara yöneliyor. .
Içimi döktüm bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…