Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

maşallah tebrik ediyorum
kendini çok hırpalama gülüm ya

Kızçelerim,

Şubat ayını da bitiriyoruz, bahar göz açıp gelene kadar gelecek. Yoksa yaza şişko ve mutsuz olarak mı girmek istiyoruz? Yine oramızı buramızı saklamakla mı geçiricez yazı? Bunu gerçekten istiyor muyuz?

Cevapları duyar gibiyim, kesinlikle ''hayır''...

O halde silkelenip kendimize geliyoruz.

Hazır önümüzde zaman varken, azimle hedeflerimize ulaşıp yaza üfür üfür mutlu mesut istediğimiz kiloda giriyoruz.

Bunu kendimize borçluyuz.

E hadi o zaman, kim tutar bizi.
Ben bize inanıyorum.
lütfen sizde kendinize inanın.

''Hiçbir yemek tartıda gördüğüm ve mutlu olduğum eksilerden daha lezzetli ve güzel değil.''

arkadaşlar yemeklerimizin pişirme şekli çok önemli biliyosunuz bazen sağlıklı bir yemeği pişirme aşamasında sağlıksız ve kilo yapan bir yemeğe dönüştürebiliriz sonra bakınca ben ne yedimki oluyoruz ama küçük ayrıntılara dikkat etmek gerek

mesela ben karnıyarık yapacağım zaman patlıcanları kızartmak yerine ya üzerine fırçayla çok az yağ sürüp fırında közlüyorum yada kaynar suya tuz atıp haşlıyorum

tavuk pişireceksem ya haşlama ya fırında pişirme yöntemlerini deniyorum

yemeklerimi artık gerçek zeytin yağı fındık yağı yada ceviz yağıyla pişiriyorum ve en fazla iki yemek kaşığı kullanıyorum

ayçiçek yağıda sıvı yağ olmasına rağmen çok zararlı demişti diyetisyenim o yüzden vazgeçtim

ve kuruyemişlerin mutlaka ama mutlaka çiğ olmasına özen gösteriyorum çünkü tuzlu ve kavrulmuş kuruyemişlerin hatırı sayılır kalorisi var

bunları sizinle paylaşmak istedim

maşallah tebrik ediyorum
kendini çok hırpalama gülüm ya
Az önce rüyamda nasıl oluyorsa ağzımda minik çikolata parçası oluyor, tadını alıyorum, yutmamaya çalışıyorum olmuyor. Hemen lavaboya koşuyorum. Nerdeyse ağlayacak gibi oluyorum.
Bu öyle bir sistemki, eğer rüyam gerçek olsaydı 2 ayım silinmişti ve ben en başa dönmüş, tekrar 1. Seviyeye inmiş olacaktım.
Alıştım artık zorlanmıyorum.
Sadece dünkü sulu köfte kollarımı fena yormuş, gece ağrısına uyandım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…