Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İçinde pilav olan köfte yapsan kadın budu gibi

Eklentiler

• IMG_20200224_124449.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 32
İçinde pilav olan köfte yapsan kadın budu gibi
Yok dolma falan yapıyorum bazen. Ben kahverengili beyaz pilav istiyorum diyor. (Arpa sehriyeli) Okulda ikinci tabak pilav istiyormus boyu kisa kilosu da normalin az ustunde olduğu icin vermiyorlarmiş.
Kofte yapayim diyorum yaninda ye anne biz okulda br kitap okuduk o kitabın adi her zamab köfte pilav olmaz dı diyor. Cevapları beni yildiriyor. 5 yasindaki bebeyle basedemiyorum

Diş macunu bulursan banada haber et, bende değiştiririm
Ne yazikki piyasada satilmiyor floridsiz olani olsada tadi çok kötü ..birtane aldim kullanilacak gibi değil tuzlu ve çok kum gibi sanki dişleri fazla tahriş eder gibime geldi internetten araştirip buldum bitane...ücretsiz deneme paketi gönderecekler...o iyiyse ve beyenirsek haber veririm sana..

Tmm
Oğlum getirtmiş 2 tane, ondada sanki kum gibi biseyler var, işten gelsin paketi duruyorsa bakıyım.

Şimdi ki çocukların hepsimi böyle benim ki de yemek konusunda da beni delirtiyor ara sıra makarna ister kahvaltı da bile şimdi soruyorum anne akşama ne yemek yapsın diye cvp anne hiç bişey yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…