İçinde pilav olan köfte yapsan kadın budu gibiKendimi cok bunalimda hissediyorum. Aksama ne yemek yapsam. Büyük oğlum (5.5) yaşında ciddi bir yemek sıkıntımız var sadece pilav yemek istiyor. Aç birakmak çözüm olmuyor çünkü sabrımızı zorlayana kadar ağlıyor. Yada dolaptan meyve süt vs alıp günü geçiştiriyor. Benim küçükten dolayı yediğim çok kısıtlı. Eşim disarda yiyor ona da istedigi şeyleri yapmaya çalışıyorum. Birde diyet...
Ne bileyim kabızlık için aldıklarım çok geldi galibaGeçmiş olsun. Kabızlıkda yasiyordun sanki. Kefir icmek iyi gelebilir bağırsakların için.
Hazirliyorum gercekten guzel bir yemek. Direk yemem sevmem tadına bile bakmıyor. Bin israrla tadina bakip bazen yiyor. Arkadaşı kuzeni mi var yaninda o zaman yemek yedirmek ne mümkün. Milletin çocuğu yiyip kalkıyor benimki laf yetiştiriyor. Sonra da tatlılara yöneliyor..
Içimi döktüm bu arada.
PAZARTESİ KİLOLARINIZI YAZINIZ
moni 99,9 >> 99,5
@Ekrl 62 >>
@sara_2878,5 >>
gezegenfeza 72,3>>
Antepia27 118,2 >>
Mthn83 81,4>>
lydznp hedef 79,5 >>
T turkmenkizi86 102,8>> 103
R reklam 66,7 >> 66,5
N nairobi 86>> hedef 86,1
Efillim 74,6>>
Esmeray34 70,2>>
Lonely single girl 76,9>> 76.8
oynakbasi34 123,8 >>
nilsub 87,5>>
_AYNURA_ ?>>
farkedermi ?>>
Eddaak 83,3>>
Gizemm0 58,8>>
Aynı ben.
Yok dolma falan yapıyorum bazen. Ben kahverengili beyaz pilav istiyorum diyor. (Arpa sehriyeli) Okulda ikinci tabak pilav istiyormus boyu kisa kilosu da normalin az ustunde olduğu icin vermiyorlarmiş.İçinde pilav olan köfte yapsan kadın budu gibi
Bende aynısını düşündüm gecmis olsun tekrardan.Ne bileyim kabızlık için aldıklarım çok geldi galiba
Nörelim iyiyiz sen nörüyon (bizim oralarda da böyle konuşuluyorNörüyon
Sizin ora nereNörelim iyiyiz sen nörüyon (bizim oralarda da böyle konuşuluyor)
İç Anadolu bölgesi söylesem mi kiSizin ora nere
Nörek iç güveyi gibiyim
Ne yazikki piyasada satilmiyor floridsiz olani olsada tadi çok kötü ..birtane aldim kullanilacak gibi değil tuzlu ve çok kum gibi sanki dişleri fazla tahriş eder gibime geldi internetten araştirip buldum bitane...ücretsiz deneme paketi gönderecekler...o iyiyse ve beyenirsek haber veririm sana..Diş macunu bulursan banada haber et, bende değiştiririm
geçmiş olsun canımOy oyy sebebini bilmediğim bir sıkıntı yaşadım. Yediklerimi çıkardım ve cırcır oldum
Su ile geçiştircem
TmmNe yazikki piyasada satilmiyor floridsiz olani olsada tadi çok kötü ..birtane aldim kullanilacak gibi değil tuzlu ve çok kum gibi sanki dişleri fazla tahriş eder gibime geldi internetten araştirip buldum bitane...ücretsiz deneme paketi gönderecekler...o iyiyse ve beyenirsek haber veririm sana..
Şimdi ki çocukların hepsimi böyle benim ki de yemek konusunda da beni delirtiyor ara sıra makarna ister kahvaltı da bileYok dolma falan yapıyorum bazen. Ben kahverengili beyaz pilav istiyorum diyor. (Arpa sehriyeli) Okulda ikinci tabak pilav istiyormus boyu kisa kilosu da normalin az ustunde olduğu icin vermiyorlarmiş.
Kofte yapayim diyorum yaninda ye anne biz okulda br kitap okuduk o kitabın adi her zamab köfte pilav olmaz dı diyor. Cevapları beni yildiriyor. 5 yasindaki bebeyle basedemiyorum
nerden aldın canım bende istiyorumExradan bu korseyi takıp uyuyorum geceleri aşırı yararı var ve cok sıkı diye baya etkili ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?