- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Gözün aydın olsun canımİyi uyukluyor
Ooo Nevsehir e 2 saat mesafedesin . Kayseri'ye gezmeye ,hastaneye , işe çok gitmiştim . Artık İstanbul da yaşıyorum . Şelaleleri çok güzelBende kayseri deyim
Haklısın, benim kastettiğim diğer misafirler.Ya aslında benim için de öyle de insanın kendi Anne Babası gelmeyince deli oluyor heleki diğerinin Grip haberine bile kostur kostur gidiyorsaneymiş benim kız büyük nasılsa herşeye yetişir
İnsan kaç yaşında olursa olsun Anne Babadan az da olsa ilgi istiyor daha doğrusu ilgiden öte hani sanki onemsenmiyorsun yada ne bileyim abartiyorsun havası yaratılıyor
Olduda bitti çok şükür
Geçmiş olsun tekrardan canımİyi uyukluyor
canım ne diyim bilemedim, anne yüreğini kimse bilemiyor ne yazık ki. Rabbim acil şifalar versin. dediğin gibi Allah'tan ümit kesilmez canım.Merhaba kızlar
Bugün yediğim ne varsa kustum
2 parça çikolata dışında
Çok yorgunum
Yarın küçüğün hem sünneti hem ameliyatı var. Ruhsal olarak çöktüm. Bugün muayene eden çocuk dr û yapılacak birşey yok daha kötüye gidecek gibi dedi. Ağzımı açıp kimseye birşey diyemedim. Eşime desem o daha kötü çöker.
Doktor hala mı kabullenemediniz diyor. Çok kolay gibi. Allah tan ümit kesilmez.
aaleykümselam banuşum, canım ya önce kendin sonra başkaları. acil şifalar diliyorum canım kendine dikkat et.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür uğramaya fırsatım olmadı
Cumartesi esimin halalari geçmiş olsuna geldiler sağ olsunlartabi o akşam geç saatte kadar kaldıkları için ignemi yaptırmayı unuttunca ertesi gün ağrım artti ve pazar günü paso yattım
Dün de sonunda Annemle Babam ben telefonda sitem edince lutfedip beni ziyarete geldiler1 haftadır aynı sokakta olduğumuz halde gelmemislerdi neymiş rahatsız etmek istememisler
Onlar da gidince direk ignemi yaptırdım ve ancak şu saatte kafamı kaldirabildim
Çok şükür bugün çok daha iyiyiminşallah bir kaç güne yine desteksiz yuruyebilirim diye ümit ediyorum
hadi gözünüz aydın, çok geçmiş olsun kuzuyaOlduda bitti çok şükür
geçmiş olsun canımgünaydın arkadaşlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah
ben kıpırdayamıyorum dün saat 14ten gece 00 a kadar temizlik yaptım mutfak dolapları içleri dışları,alt dolaplar ,bütün çamaşırlar birikmişti yıka as, kıyafet dolapları,kuzumun oyuncaklarını koltuğun altına yerleştir ,koltuğu çek altlarını sil bilmem ne ,özellikle de mutfakta tek tek her parçayı yıka
sabaha kadar elektrikli sobanın dibinde yattım iç organlarım donmuş☺ et kesiği de olmuşum,
hep bu temizlik benim işimdeki Kadir'in yüzündenonu gördükçe temizlik aşkı doğdu
32 senedir yapmadığım temizliği 10 saate sığdırdım
Bende nörüyüm işte çocuklarla uğraşıyorum.Nörüyüm oturuyorum sen nörüyon
Hemşehrimi buralarda görmekte güzelmişBende İstanbul'da yaşıyorum .Ailem orada özlüyorum memleketimi
Geçmiş olsun canimOlduda bitti çok şükür
Hızımı alamadım hatta banyoya da girecektim ,eşim yeter artık hasta olacaksın biraz dinlen dedi, adam da şokgeçmiş olsun canım
bi anda neden yüklendin kadirrr
Ya kıyamam geçmiş olsun yavrumaİyi uyukluyor
Cok gecmis olsun ne ameliyatıHaklısın, benim kastettiğim diğer misafirler.
Örnek veriyim.
Kızım doğum yaptığında hastaneye gelmek istemeyenler oldu, çıkınca eve gideceklermiş, zaten kız ameliyatlı, üstelik sürekli uyanıp emmek isteyen bebek var, gece uykusu bölük. Gündüzleri zombi gibi dolanıyor, üstelik gelen misafir geç saate kadar oturuyor.
2. Örnek
Bebek 5 gün hastanede yattı
Arkadaş hiçmi kimse gitmez?
Yok niye gitsinler, çıkınca eve giderler.
Belki aklınıza şöyle gelebilir, acaba bizde hastaneye kimseye gitmiyormuyuz?
Yok anacım, hastane ziyareti en sevdigim sevap ziyaretlerden biridir.
Büyük engelim yoksa giderim.
Kızımda öyle gördü, elinden geldiğince ıhmal etmez.
Senin durum farklı tabiki
Sende iyiki varsinHepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
Gözün aydın canım benim geçmiş olsunOlduda bitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?