- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Haklısın, benim kastettiğim diğer misafirler.
Örnek veriyim.
Kızım doğum yaptığında hastaneye gelmek istemeyenler oldu, çıkınca eve gideceklermiş, zaten kız ameliyatlı, üstelik sürekli uyanıp emmek isteyen bebek var, gece uykusu bölük. Gündüzleri zombi gibi dolanıyor, üstelik gelen misafir geç saate kadar oturuyor.
2. Örnek
Bebek 5 gün hastanede yattı
Arkadaş hiçmi kimse gitmez?
Yok niye gitsinler, çıkınca eve giderler.
Belki aklınıza şöyle gelebilir, acaba bizde hastaneye kimseye gitmiyormuyuz?
Yok anacım, hastane ziyareti en sevdigim sevap ziyaretlerden biridir.
Büyük engelim yoksa giderim.
Kızımda öyle gördü, elinden geldiğince ıhmal etmez.
Senin durum farklı tabiki
günaydın arkadaşlar
hayırlı günlerimiz olsun inşallah
ben kıpırdayamıyorum dün saat 14ten gece 00 a kadar temizlik yaptım mutfak dolapları içleri dışları,alt dolaplar ,bütün çamaşırlar birikmişti yıka as, kıyafet dolapları,kuzumun oyuncaklarını koltuğun altına yerleştir ,koltuğu çek altlarını sil bilmem ne ,özellikle de mutfakta tek tek her parçayı yıka
sabaha kadar elektrikli sobanın dibinde yattım iç organlarım donmuş☺ et kesiği de olmuşum,
hep bu temizlik benim işimdeki Kadir'in yüzündenonu gördükçe temizlik aşkı doğdu
32 senedir yapmadığım temizliği 10 saate sığdırdım
Evet şükür bugün güzel geçti çorba yedi çişini yaptı birazdan taburcu inşallah
Diyet olayına gelince sabah giyinik halimle 82 geldim. İftarda bidaha bakarım inşallah
Teşekkürler☺Kesinlikle çok haklısın o tür durumlarda en güzeli hastaneye gitmek
Benim şükür telefonlar susmadi♡ sağ olsunlar tanidiklarimin hepsi aradı hatta bugün bile arayanlar oldu yeni duyunca
Okuldaki veliler de gelmeyi düşünmüşler ama kapıya da olsa kalkmamam için gelmediler telefon açtılar onlarda
Ya aslında arkadaşlarda sıkıntı yok da arabalardan kirildiklarim oldu çünkü cidden Ayşem de bilir kimin nesi olsa koşarak giderimdüğün, cenaze doğum her şeyde ben başı çekerim hastalıklarda da ister istemez insan o an karşılıksız da yapsa bir telefonu da mı çok gördüler diye üzülüyor
Kayinvalidem normalde sever beni ama hatun 4 gün sonra aramayı akıl ettiki ilk günden whatsuppdan gördü ve küçük kızı da sordu hatta eşim o gün bana Annemi arayıp desene böyle böyle diye dedi bende tabi direk heee oldu Ananan beni aramiyor geçmiş olsun demek için ama ben arayıp haber vereceğim oldu dedim ve ne tesadüf 5 dakika sonra kayinvalide aradı geçmiş olsun böyle böyle olmuş dedi kesin eşim arayıp söylemiştir huyunu biliyorum
Kız kardeşim olacak değil ziyaret etmek telefon bile açmadı
Aslında bazen iyi oluyor böyle şeyler çünkü insanların gerçek yüzünü görüyor insanona göre de tavrını belli ediyor insan
Sanada çok geçmiş olsunBende arada öyle herseyi bir anda yapayim diyorum ama sonrası 2 gün yatıyorum
Hadi gözünüz aydın canımRabbim sana da sabırlar versin kolay değil bütün sorumluluklarını üstlenmek
Çok geçmiş olsun csnim ..Allah birdaha yaşatmasinEvet şükür bugün güzel geçti çorba yedi çişini yaptı birazdan taburcu inşallah
Diyet olayına gelince sabah giyinik halimle 82 geldim. İftarda bidaha bakarım inşallah
sende iyi ki varsın kuzumHepinize teşekkür ederim iyiki varsınız
ah banucum takma boşver kimseyi, o tatlı canını sıkmaya değmez.Kesinlikle çok haklısın o tür durumlarda en güzeli hastaneye gitmek
Benim şükür telefonlar susmadi♡ sağ olsunlar tanidiklarimin hepsi aradı hatta bugün bile arayanlar oldu yeni duyunca
Okuldaki veliler de gelmeyi düşünmüşler ama kapıya da olsa kalkmamam için gelmediler telefon açtılar onlarda
Ya aslında arkadaşlarda sıkıntı yok da arabalardan kirildiklarim oldu çünkü cidden Ayşem de bilir kimin nesi olsa koşarak giderimdüğün, cenaze doğum her şeyde ben başı çekerim hastalıklarda da ister istemez insan o an karşılıksız da yapsa bir telefonu da mı çok gördüler diye üzülüyor
Kayinvalidem normalde sever beni ama hatun 4 gün sonra aramayı akıl ettiki ilk günden whatsuppdan gördü ve küçük kızı da sordu hatta eşim o gün bana Annemi arayıp desene böyle böyle diye dedi bende tabi direk heee oldu Ananan beni aramiyor geçmiş olsun demek için ama ben arayıp haber vereceğim oldu dedim ve ne tesadüf 5 dakika sonra kayinvalide aradı geçmiş olsun böyle böyle olmuş dedi kesin eşim arayıp söylemiştir huyunu biliyorum
Aslında bazen iyi oluyor böyle şeyler çünkü insanların gerçek yüzünü görüyor insanona göre de tavrını belli ediyor insan
Sanada çok geçmiş olsunBende arada öyle herseyi bir anda yapayim diyorum ama sonrası 2 gün yatıyorum
Hadi gözünüz aydın canımRabbim sana da sabırlar versin kolay değil bütün sorumluluklarını üstlenmek
Rabbim acil şifalar versin inşallahHem sünnet hem yumurtalık yukarda
Zihinsel durumundan bahsetmiyorum
Torunu ameliyat oldu hastaneye gelmedi de tlfnla randevu alıp mı geliyor çok ilginç gerçektenŞükür evdeyiz kvld gelmesin diye oğlanı kapıdan gösterdim geldim. Aradılar akşam geleceğiz diye. Yalan yanlış ikramlık hazırla yemek hazırla çıkamadım mutfaktan.
Büyük oğlanın satrancı var. Annesi gil gelecek diye ona bile gitmedi
Hastaneye ben istemedim canım zaten tıkış tıkış bir yer hastane işteTorunu ameliyat oldu hastaneye gelmedi de tlfnla randevu alıp mı geliyor çok ilginç gerçekten
Hem sünnet hem yumurtalık yukarda
Zihinsel durumundan bahsetmiyorum
SezeryanCok gecmis olsun ne ameliyatı
Evet, kızımda dedi. Bundan sonra arayıpta çocukları sevmeye gelecez derlerse geç kalmadinizmi diyecem dedi.Kesinlikle çok haklısın o tür durumlarda en güzeli hastaneye gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?