Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah

3 aylarımız hayırlara vesile olsun inşallah
Canım namazda dua edicem yawruna ismi neydi? Çok gecmis olsun. Bizde 3 yaşında geniz olduk onda bile stresten maf olduk perişan olduk. Allahım daha ağır hastaların yardımcısı olsun sürekli tedavi görenlerin yardımcısı olsun. Çok zor. Evlat başka birsey

Metehan ismi canım rabbim cümlesinin evladına yardım etsin içinde bizede

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

İki gündür uğramaya fırsatım olmadı
Cumartesi esimin halalari geçmiş olsuna geldiler sağ olsunlar tabi o akşam geç saatte kadar kaldıkları için ignemi yaptırmayı unuttunca ertesi gün ağrım artti ve pazar günü paso yattım
Dün de sonunda Annemle Babam ben telefonda sitem edince lutfedip beni ziyarete geldiler 1 haftadır aynı sokakta olduğumuz halde gelmemislerdi neymiş rahatsız etmek istememisler
Onlar da gidince direk ignemi yaptırdım ve ancak şu saatte kafamı kaldirabildim

Çok şükür bugün çok daha iyiyim inşallah bir kaç güne yine desteksiz yuruyebilirim diye ümit ediyorum

geçmiş olsun canım misafir kim olursa olsun sağlığını öncelemelisin ve iğneni ilacını unutmamalısın önce sağlık

Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
Nedense hastayken misafir sevmiyorum, telefonda şifa dilemeleri yeterli sanki.

Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
Nedense hastayken misafir sevmiyorum, telefonda şifa dilemeleri yeterli sanki.

Ya aslında benim için de öyle de insanın kendi Anne Babası gelmeyince deli oluyor heleki diğerinin Grip haberine bile kostur kostur gidiyorsa neymiş benim kız büyük nasılsa herşeye yetişir
İnsan kaç yaşında olursa olsun Anne Babadan az da olsa ilgi istiyor daha doğrusu ilgiden öte hani sanki onemsenmiyorsun yada ne bileyim abartiyorsun havası yaratılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…