Amin inşallahİyi geceler takımım hayırlı kandiller diliyorum
Bu mübarek günde ne dualarımız varsa kabul olsun inşallah hastalara şifa dertlilere deva evlat isteyenlerin kucağına evlat nasip eyle Rabbim
Teşekkür ederim canımGüzel bir menü..
Günaydın işte ihtiyacımız olan motivasyon konuşması. Hep olumlu konuşalım niyetimiz sağlam olsun kızlar. Ahmet apa ne diyor sürekli niyet. Neden ramazandaki azmi normalde gösteremiyoruz çünkü niyetimiz eksik 1 tane den birşey olmaz diyoruz oruçla birtaneden birşey olmaz diyormuyuz. Ahmet apa gibi diyetler bizi ondan korkutuyor birşey olur diyor çünkü.Teşekkür ederim canım
Regliyim, açım ama listeme bağlı kalıyorum. Çünkü hedefim var. Çünkü 1dilim börek yada 1 ısırık kekin beni durduracagini biliyorum. Bugüne kadar yeterince yedim. Bir müddet ara verdim diye dünya başıma yıkılmayacak onu da biliyorum
Daha önce 74 kilo ile mezun olmuştum. 97 kilodan ilk hedefim olan 70'e dusemesemde başarmıştım. Şimdi 2.hedefe odaklandım 65
En son 65 kiloyu 15 sene önce görmüştüm. Zamanı geldi
Bu konuda sana çok katılıyorum. Oruca niyetlenince gözümüzün önünde ne olursa olsun canımız istemiyor. Çünkü orucun mükafatını haketmek istiyoruz. Diyette de aynı hassasiyeti gösterirsek başarıyoruz.Günaydın işte ihtiyacımız olan motivasyon konuşması. Hep olumlu konuşalım niyetimiz sağlam olsun kızlar. Ahmet apa ne diyor sürekli niyet. Neden ramazandaki azmi normalde gösteremiyoruz çünkü niyetimiz eksik 1 tane den birşey olmaz diyoruz oruçla birtaneden birşey olmaz diyormuyuz. Ahmet apa gibi diyetler bizi ondan korkutuyor birşey olur diyor çünkü.
Şu mübarek günle birlikte bizde niyetimizi alalım.
Eki Görüntüle 2596727
@perihan00 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (406. Etap) : 70,50
Bitiş Kilosu (662. Etap) : 56,10
Verilen Toplam Kilo : 14,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,43%
Toplam Süre : 71 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,29%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 203
Sevgili perihan00 22 Mart 2015 (406. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 408. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Şubat 2020 (662. etap) tarihinde toplam 14,40 kilo vererek ve 57 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 426. etapta ayrılıp 538. etapta geri dönmüştür. Yarışmadan uzak kaldığı zamanlar, toplam süre hesaplanırken dikkate alınmıştır.
- Yarışmacımız 560-639. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Ve aleykümselam. Sana da hayırlı kandillerSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . . Aminnn
Evdekileri gonderdim kahvaltimi yapacağım birazdan
Dün sağ olsun bir arkadaşım geçmiş olsuna geldi ♡ tabi sadece şekersiz Türk Kahvesi içtikBol bol sohbet ettik tabi sonra da zorla da olsa tabure üzerinde yemek yaptım ( büyük kızım okculuga gitmiş geç gelecek diye bana kaldı )
Sonrasında yine baygın düştüm
Bu aradamoni Ayşemmmmmm Dilek geldi dün ♡ Sanada çok selam söyledi çok uzun zamandır bir araya gelmedik şu yogunluklari biraz düzene sokayim da bir gün buluşalım dedi
Helal olsun canımbir daha asla artı yüzü görme inşallah ♡ Darısı benimde başıma ♡♡♡♡
Bu konuda sana çok katılıyorum. Oruca niyetlenince gözümüzün önünde ne olursa olsun canımız istemiyor. Çünkü orucun mükafatını haketmek istiyoruz. Diyette de aynı hassasiyeti gösterirsek başarıyoruz.
Kaç yere davetli gittim. Evde kaç kere misafir ağırladım. Bozmayacagim dedim. Sabah 5'de kalkıp spor yapıyorsam bunu heba edemem. Kimsede kendi emeğini heba etmemeli. Sadece istemek değil niyet etmek de önemli.
tesekkur ederim.Sen eski üyesin dimi hatırlıyorum seni sanki hoşgeldin
Bende detosa basladim bugun bildigin saglik sorunlarimdan. Gittigim uzmanin onerisi ile.Evet, senide bekliyorum
Selamlar oymak basimSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . . Aminnn
Evdekileri gonderdim kahvaltimi yapacağım birazdan
Dün sağ olsun bir arkadaşım geçmiş olsuna geldi ♡ tabi sadece şekersiz Türk Kahvesi içtikBol bol sohbet ettik tabi sonra da zorla da olsa tabure üzerinde yemek yaptım ( büyük kızım okculuga gitmiş geç gelecek diye bana kaldı )
Sonrasında yine baygın düştüm
Bu aradamoni Ayşemmmmmm Dilek geldi dün ♡ Sanada çok selam söyledi çok uzun zamandır bir araya gelmedik şu yogunluklari biraz düzene sokayim da bir gün buluşalım dedi
Helal olsun canımbir daha asla artı yüzü görme inşallah ♡ Darısı benimde başıma ♡♡♡♡
Aynura bir geldi, bir kayboldu.Hepinize hayirli kandiller dilerim bu arada
Eskilerden tanidigim kimler var?
Fatma, fulya, gezo ,saram, moniş aynura geldimi?
Haydi hayırlı olsun.Bende detosa basladim bugun bildigin saglik sorunlarimdan. Gittigim uzmanin onerisi ile.
O azimlidir aslinda ama tam motive olamamistir belki..Aynura bir geldi, bir kayboldu.
Oysaki kendime rakip seçmiştim, ne kadar korkuttuysam
Bilemiyorum artık, tamda dişime göreymiş, tüh yaaO azimlidir aslinda ama tam motive olamamistir belki..
Bu kk nin yeni haline bi turlu alisamadim. Ve biliyorsun vakit sorunum var.Haydi hayırlı olsun.
Burdamısın artık
Bi ara konusayimben onla.Bilemiyorum artık, tamda dişime göreymiş, tüh yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?