- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Günde 2 sefer uğraşan yeter.Bu kk nin yeni haline bi turlu alisamadim. Ve biliyorsun vakit sorunum var.
Arada bir ugrarim insallah. Biliyorsun benim irtam yokgelirsem buralarda olmam lazim hep
O tamamen karabatak, varmı yokmu anlamadım gitti. Epeydir yokBi ara konusayimben onla.
Efseri goremedim gittimi?
Tebrikler canım benim
Teşekkür ederim kizlar darisi başinizaMaşallah, tebrik ederim
Maşallah canımKizlaaar bugün 81 i gördüm hahahahah
Cuma 83.300 Dü
Bugün oruçluyum bu arada,
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLAR
bide bugün toki çekilişimiz var dua edin lütfen
Darısı bana inşallah tebrik ederim seni rabbim gönlünüze göre versin inşallah çekiliş içindeKizlaaar bugün 81 i gördüm hahahahah
Cuma 83.300 Dü
Waooowww hedef harika inşallah ulasirsinTeşekkür ederim canım
Regliyim, açım ama listeme bağlı kalıyorum. Çünkü hedefim var. Çünkü 1dilim börek yada 1 ısırık kekin beni durduracagini biliyorum. Bugüne kadar yeterince yedim. Bir müddet ara verdim diye dünya başıma yıkılmayacak onu da biliyorum
Daha önce 74 kilo ile mezun olmuştum. 97 kilodan ilk hedefim olan 70'e dusemesemde başarmıştım. Şimdi 2.hedefe odaklandım 65
En son 65 kiloyu 15 sene önce görmüştüm. Zamanı geldi
Maşallah sana canim..iftarda dikkat etde yarin süper bir rakam gör tartida..Kizlaaar bugün 81 i gördüm hahahahah
Cuma 83.300 Dü
Salata ağırlıklı olucak iftarım canım sence olurmu öyle.. Oruca devam etmeyi düşünüyorum.. Borçlarım var.. TutsammiMaşallah sana canim..iftarda dikkat etde yarin süper bir rakam gör tartida..
Gerçek listemi var.. Bu arada nasıl nasıl gidiyormoni canım biz şimdi gerçek listeye girmedik dimi daha denemede miyiz
Demek istediğim paylaşım yapılan listeGerçek listemi var.. Bu arada nasıl nasıl gidiyor
Yanina yoğurt veya 2 haşlanmiş yumurta....mercimek çorbasida olur 2 kepçe...bence borç oruçlarinida tut canim fazla geciktirme ..benim 8 günlü borç oruçlarim vardi ocak ayinda tuttum hepsini..Salata ağırlıklı olucak iftarım canım sence olurmu öyle.. Oruca devam etmeyi düşünüyorum.. Borçlarım var.. Tutsammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?