- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Allah kabul etsin canım bende 3 gündür orucluyum .Tartıda ne gösterecek bakalım yarın ola hayrolaKizlaaar bugün 81 i gördüm hahahahah
Cuma 83.300 Dü
Bugün oruçluyum bu arada,
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLAR
bide bugün toki çekilişimiz var dua edin lütfen
Bagirsaklarimizin 2. Beyin olduğu kanıtlandı ne kadar sağlıklı bağırsaklar o kadar stressiz ve depreyonsuz bir hayatBu arada size önemli bilgiler vermek istiyorum ..ben bi wats up grubundayim sağlikla ilgili cok önemli bilgiler paylaşiliyor...
Aslinda stress bunalim depresyon diye birşey yokmuş..
Hormon dengesizliğinden oluyormuş herşey.. hormonu dengelemekte bizim elimizdeymiş...hormon dengeli olursa hayatimizda daha doğru ve sağlam kararlar verebilirmişiz
Hormonu dengelemek içinde sağlikli beslenmek düzenli spor...
Kan organ temizliği
Bu şekilde hem spor hem sağlikli beslenme...zihin daha iyi çalişiyor doğru karar sonucu daha kaliteli hayat
Aynen öyleBagirsaklarimizin 2. Beyin olduğu kanıtlandı ne kadar sağlıklı bağırsaklar o kadar stressiz ve depreyonsuz bir hayat
Aah ah sen bir de bana sor bağırsaklarıBagirsaklarimizin 2. Beyin olduğu kanıtlandı ne kadar sağlıklı bağırsaklar o kadar stressiz ve depreyonsuz bir hayat
Tebrikler.Kizlaaar bugün 81 i gördüm hahahahah
Cuma 83.300 Dü
Bugün oruçluyum bu arada,
REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN CANLAR
bide bugün toki çekilişimiz var dua edin lütfen
Seninde kandilin mübarek olsun ortim ve rakibimKandiliniz mübarek olsun hanımlar
Seni deneyip ne yapacakmoni canım biz şimdi gerçek listeye girmedik dimi daha denemede miyiz
Depresyon; vücudun, beynin isyanı işte.Bu arada size önemli bilgiler vermek istiyorum ..ben bi wats up grubundayim sağlikla ilgili cok önemli bilgiler paylaşiliyor...
Aslinda stress bunalim depresyon diye birşey yokmuş..
Hormon dengesizliğinden oluyormuş herşey.. hormonu dengelemekte bizim elimizdeymiş...hormon dengeli olursa hayatimizda daha doğru ve sağlam kararlar verebilirmişiz
Hormonu dengelemek içinde sağlikli beslenmek düzenli spor...
Kan organ temizliği
Bu şekilde hem spor hem sağlikli beslenme...zihin daha iyi çalişiyor doğru karar sonucu daha kaliteli hayat
Zorla bozuyoruz dengeyi. Maalesef..Bagirsaklarimizin 2. Beyin olduğu kanıtlandı ne kadar sağlıklı bağırsaklar o kadar stressiz ve depreyonsuz bir hayat
Ay nasılsa biliyorsunuzTebrikler.
İnşallah kurada gönlünüze göre sonuçlanır.
Seninde kandilin mübarek olsun ortim ve rakibim
Seni deneyip ne yapacakmoni ? Listeye almazsa kaçarsın 2 gün sonra. Direkt listeye alacak ki boşverme
Depresyon; vücudun, beynin isyanı işte.
Zorla bozuyoruz dengeyi. Maalesef..
Bilmem miiiiiiAah ah sen bir de bana sor bağırsakları
Benim kh bağımlılığım var. 1lokma yiyim sadece o günüm değil haftalarım gider. Onun için mümkün mertebe diyetisyen de vermiyor bende yememeye çalışıyorum. Bir kere yiyince uzak durmak çok zor geliyor.Kesinlikle anladimki portakal nedense bana iyi gelmiyo..bende çok Iştah açiyo...hayatimda mümkün olduğunca yer almamasina dikkat edeceğim bundan sonra..herseferinde 1 tane bile yesem sonrasinda çok iştahim açiliyo .mutvakta ne varsa yiyesim geliyo...sizde tespit edin takip edin..iştahinizi açan ne varsa uzak durun mümkün olduğunca...
Günlük tartilip bakmiomusun canm evet ya 3 gün tutuluyormus ben bilmiyordumAllah kabul etsin canım bende 3 gündür orucluyum .Tartıda ne gösterecek bakalım yarın ola hayrola
Benim de iştahımı kapatiyorKesinlikle anladimki portakal nedense bana iyi gelmiyo..bende çok Iştah açiyo...hayatimda mümkün olduğunca yer almamasina dikkat edeceğim bundan sonra..herseferinde 1 tane bile yesem sonrasinda çok iştahim açiliyo .mutvakta ne varsa yiyesim geliyo...sizde tespit edin takip edin..iştahinizi açan ne varsa uzak durun mümkün olduğunca...
Patatesli tavuk yemeği yaptım oglanda yiyecek çünkü. Patatesinden yemem yanına da salata missYanina yoğurt veya 2 haşlanmiş yumurta....mercimek çorbasida olur 2 kepçe...bence borç oruçlarinida tut canim fazla geciktirme ..benim 8 günlü borç oruçlarim vardi ocak ayinda tuttum hepsini..
Tartilmadim yarın i bekliyorum sabırsızlıklaGünlük tartilip bakmiomusun canm evet ya 3 gün tutuluyormus ben bilmiyordum
Niyetini sağlam tut canım niyet önemliMerhaba arkadaşlar bu sabah tartıldım +2
Ama sabah çooook güzel birinden öyle mesajlar aldım ki ☺❤ ( hemcinsim tabiki de) şu an o kadar iyiyim ki niyet önemli, güzel gidiyorum
Şu titreşimli kemer i arkadaşım tavsiye etti nette araştırdım. Biri demişki bu kemerler bağırsak hareketine çok faydalı dedi. Kabızlık sorunum kalmadı dediAah ah sen bir de bana sor bağırsakları
GüzelMenüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 lokma helva
Ara 1 portakal
Akşam yoğurtlu karnabahar
Su 3 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?