Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Rabbim nasip ederse yarın niyetliyim.
Bugün çok içim bulandı çarpıntım oldu eşim kızdı saçma sapan diyet yapıyorsun diye (ahmet apa yı diyor ki daha başlamadım) bende siz ne yerseniz onu yiyorum diyorum.
Kahvaltı pirkaç peynir
Akşam balık fırında çok az salata 1 tane tulumba gün içinde 1–2 bisküvi
Adımımda 13000 olmuş
İyi geceler

Valla Allah razı olsun orucu bana hatrlattin

Maşallah, tebrik ederim

Tebrikler canım benim

İyi geceler takımım hayırlı kandiller diliyorum
Bu mübarek günde ne dualarımız varsa kabul olsun inşallah hastalara şifa dertlilere deva evlat isteyenlerin kucağına evlat nasip eyle Rabbim

İyi geceler kızlar ,kuzucum yeni uyudu bir görünüp çıkayım size
Mesajları okuyamadım kusura bakmayın malum vakit yok
Sadece biraz dertleşmek biraz günah çıkartmak istiyorum
eski arkadaşlar bilir ,ben makarna ve pilav bağımlısıydım. Nasıl olduysa çok şükür atlattım ama dönemlerde bile 71 li rakamları görmüştüm hem de deli gibi şekerli Türk kahvesi içiyordum
şimdi azami dikkat etmeme rağmen bir türlü atamıyorum
yapıştı resmen
belki diyeceksiniz ki sen de adam akıllı beslenmiyorsun 3 öğün 6 öğün falan ama benim bağırsaklar 3 öğün yenilen yemeği öğütebilecek hızda değil o yüzden ne kadar az yersem o kadar huzurluyum yoksa tıkandı mı boynumdaki damarları kasıyor ağrı
.
ben de 2.5 kilo falan alarak gruba geri geldim ,her şey güzeldi ama 1 hafta tıkandım hoop 76.9. 77 diyelim +3. Şimdi regl dönemi iştah bir yandan, zaten veremiyorum tartı + gösteriyor sürekli moral bozukluğuyla 3 gündür manyadım
6-7senedir bir ama bir yudum bile içmediğim kolayı bile içtim.muhtemelen bu hafta +2 veya 3 çıkarım
Yeni yeni gaz hareketlerini hissetmeye başladım afedersiniz vücut kendini kasmayo bıraktı

Ama her zaman olduğu gibi bu böyle gitmez,düştük mü kalkarız Allah ın izniyle
bir şekilde düzenli menü bildirimi ile geri döneceğim ,
benim menülerim öyle 3 öğün falan olmaz ama en azından hafif geçireceğim inşallah

hepinizi çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…