Güzel bir menü..Sabah
1 avuç yesillik
30gr beyaz peynir
5tn zeytin
Öğlen
8yk z.yagli pırasa ve yoğurt
Ara
4 tam ceviz
Akşam
Yulaf, yoğurt, 1/2 elma, tarçın
3.2lt su
1kupa yeşil cay
25dk Jessica ınterval
30dk yürüyüş
moni
İnşallah ben de senin gibi mezun olurum canım, şimdi bile kilo verdiğimi hemen farkettilerBöyle devam et canim ..çok iyi gidiyorsun..karatay beslenme düzeni iyi bir seçim
Verilemeyecek kilo degılmı,Anladım canım hakkında hayırlısı olsun diyetine dikkat et 20 kğ verilmeyecek bir kilo değil
İyi akşamlar arkadaşlat
Neden biz kadınların her ay iştah patlaması yaşaması lazımmmnormalde dönüp bakmayacağım şeyi bile yiyesim geliyor ,midede kara delik var gibi
Neyse umut kesilmez. Dayımın eşi yengem diyor ki sen önceden yesen de zayıflardın diyor ama bu seneki kilom acayip inatçı çıktımenü yok
Spor: 2 saat 15dk yürüyüş
Birazdan göbek egzeraizleti inşallah
Suya başlayacağım
gezom yitik şifayamı başladın?Menüm
Zeytinli, peynirli, brokolili 2 yumurtadan omlet
Salata
Su
1 lt
Spor
Yaparsam yazarım
gönlü güzel saram nasılsın ?Sağol canım benim
Sen eski üyesin dimi hatırlıyorum seni sanki hoşgeldingönlü güzel saram nasılsın ?
Valla Allah razı olsun orucu bana hatrlattinRabbim nasip ederse yarın niyetliyim.
Bugün çok içim bulandı çarpıntım oldu eşim kızdı saçma sapan diyet yapıyorsun diye (ahmet apa yı diyor ki daha başlamadım) bende siz ne yerseniz onu yiyorum diyorum.
Kahvaltı pirkaç peynir
Akşam balık fırında çok az salata 1 tane tulumba gün içinde 1–2 bisküvi
Adımımda 13000 olmuş
İyi geceler
20 dakika lesli yapıldı kaptanım 80 puanMenüm
Zeytinli, peynirli, brokolili 2 yumurtadan omlet
Salata
Su
1 lt
Spor
Yaparsam yazarım
Maşallah, tebrik ederimQUOTE="seaBahAR, post: 62914706, member: 30138"]
Eki Görüntüle 2596727
Gulhan1 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (406. Etap) : 70,50
Bitiş Kilosu (662. Etap) : 56,10
Verilen Toplam Kilo : 14,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,43%
Toplam Süre : 71 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,29%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 203
Sevgili perihan00 22 Mart 2015 (406. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 408. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Şubat 2020 (662. etap) tarihinde toplam 14,40 kilo vererek ve 57 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 426. etapta ayrılıp 538. etapta geri dönmüştür. Yarışmadan uzak kaldığı zamanlar, toplam süre hesaplanırken dikkate alınmıştır.
- Yarışmacımız 560-639. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Yok acıkmıyorum, sadece dün yaptığım Paçanga ve kek canim istedi o kadarAcıkmıyormusun gerçekten çok sağlıksız gibi duruyor
Evet, senide bekliyorumgezom yitik şifayamı başladın?
Tebrikler canım benimQUOTE="seaBahAR, post: 62914706, member: 30138"]
Eki Görüntüle 2596727
Gulhan1 'ın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (406. Etap) : 70,50
Bitiş Kilosu (662. Etap) : 56,10
Verilen Toplam Kilo : 14,40
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 20,43%
Toplam Süre : 71 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,29%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 203
Sevgili perihan00 22 Mart 2015 (406. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 408. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
21 Şubat 2020 (662. etap) tarihinde toplam 14,40 kilo vererek ve 57 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 10. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız 426. etapta ayrılıp 538. etapta geri dönmüştür. Yarışmadan uzak kaldığı zamanlar, toplam süre hesaplanırken dikkate alınmıştır.
- Yarışmacımız 560-639. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
Aminnİyi geceler takımım hayırlı kandiller diliyorum
Bu mübarek günde ne dualarımız varsa kabul olsun inşallah hastalara şifa dertlilere deva evlat isteyenlerin kucağına evlat nasip eyle Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?