Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçen sene yumurtalık kanseri teşhisi ile ameliyat oldu sonrasında kemoterapi süreci yaşadı çok şükür şimdi iyi ama arada ağrıları oluyor kontrolleri devam ediyor böyle işte........
Rabbim şifa versin doğal kürler ve vücudun direncini artıracak besinlerden alsın. Çok geçmiş olsun canım
Yumurtalık alındı mı?

Sağolasın evet canım yumurtalık ve rahim alındı
Ada çayı tavsiye ederim canım harareti çok olur. Ateş basmaları ruhsal dalgalanmalar heran kötü birşey olacak gibi bir duygu durumunda olur. Aslında çoğu klasik menopoz durumları.
Yaşı genç mi?
Takviye hormon veriliyor mu?

Nasıl bir cihaz bilmiyorum, radyasyon veriyorsa bol su iç ki vücuttan çabucak atılsın

İyi geceler kızlar
Çok açım ya napıcam uyumamam lazım dersler bekliyor ,uyusam sonra sıkışacağım konular ywtilmeyecek ,uyumasam midem sıkıştırıyor oof
Bence ılık 1 bardaksüt iç . Yemek düşünme . Yoksa eksileri göremezsin . Yaza şişko patates olarak girmek istemezsin demi

Bence ılık 1 bardaksüt iç . Yemek düşünme . Yoksa eksileri göremezsin . Yaza şişko patates olarak girmek istemezsin demi
Süt yok evde canım. Bar avuç çekirdek yedim ekmek yemekten iyidir
Aslında iyi değil de ,daha saat 4 e 5 e kadar oturacağım bir şeyin durdurması gerek beni
.bu arada sarımsak yağ yakımını hızlandırıp tokluk hissi falan veriyor diye okudum şimdi deneyip gören var mı acaba, sen denedin mi hiç

65 yaşında canım menopozu atlatmıştı takviye hormon verilmedi zaten bu zıkkım hastalık 63 yaşından sonra daha çok ortaya çıkarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…