Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Umarım yeni ve guzel bir hafta olur hepimiz için ♡
Cumadan beri uğramaya fırsatım olmadı
Cuma doğum günümdü ama acikcasi cok buruk bir gun oldu benim icin şehitlerimize cok üzüldüm ailelerini dusunemiyorum zaten bir yandan da canımı sıkan başka bir şey oldu fakat beklemediğim halde öğlen okuldan bir kaç Arkadaş bana süpriz yaptılar ♡ bir an da olsa kafam dağıldı

Cumartesi günü kafamı kaldıramadım hem ağrı hemde canımı sıkan kiracimiz yüzünden ( Annemin evi fakat ben ilgileniyorum ve kiranın bir kısmını ben alıyorum )
Beyefendi bu ay kira vermedi ( en geç 5ine diye sözleme yapılmıştı ama sonra maaşı 15inde ödenecek diye gün degisince sırf o zorda kalmasın diye Anneme verilecek kısmını ben cepten ödedim adam zorda kalmasın Anneme karşı diye )
Adamin ödememe bahanesi de neymis doğum günü varmış arkasindan sevgililer Günü birde bir arkadaşının eşine para vermiş sinirimden oturup ağladım bu kadar mı aptal yerine konur insan diye sonuçta ben onu düşünerek Anneme ödeme yaptım aman papaz olmasınlar nasılsa bana en geç 15inde paramı verir diye ama beyimiz keyif yapmış üstelik ben ay sonu onun yüzünden parasız kaldım ve bende bilirdim ailemle dışarda doğum günü kutlamayı

Ama yok karar verdim bundan sonra asla acimayacagim odeyemezse de çıkar gider

Anam sizinde kafanizi sisirdim sabah sabah ama bende ancak konuşunca rahatliyorum

Pazarda işte bir takım işler ve birazda ağrı olunca erkenden yattım

Bu arada sikintidanmidir nedir ada olsa artı çıktım

En son 123.8dim
Bu sabah zorda olsa tartildim gerçi pil az işareti çıktı baştan ama 124.1 çıktım

+ 0.3 görünüyorum ama iğnelerin etkisi olabilir üstelik 2 gündür kabizlik var yine maalesef

Neyse Cumaya kadar inşallah 123ü görürüm ♡

Günaydın arkadaşlar 83.8 ile başlıyorum bugün tekrardan. Eylül ayından beri diyetteyim aslında ama cabuk sıkılan motivasyonumu çok çabuk kaybeden biriyim. 93 kilo ile başlamıştım 82 ye kadar düştüm yaklaşık 2 aydır falan diyet yapamıyorum. İlk başlarda verdiğim kilo beni çok mutlu etmişti tadını çıkardım artık bu kiloda doğal olarak beni mutlu etmiyor. Yarından itibaren 3 gün gitmek üzere salonada başlıyorum ramazana kadar devam edecegim inş. Ramazan başına kadar 78 olmak ilk hedefim burası bana motivasyon devamlılığı anlamında iyi gelecek inş

evet bende önceki diyetisyenim den duymuştum, o da getirtmiş yeni. benim ona gittiğim dönemde yoktu.

evinde devamlı çiğ badem çiğ fındık ve ceviz bulunsun. bu gibi durumlarda çeyil çay la birlikte bir miktar yiyebilirsin. tok tutuyor.

canını sıkma banum, bazı insanlar maalesef böylesebebe bak ya tam dayaklıksen insanlık yap karşılığı bu olsun pff
bu arada doğum günün kutlu olsu canım sağlıklı mutlu huzurlu bereketli bir yıl diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…