Geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin
Geçmiş olsun canımGeçen sene yumurtalık kanseri teşhisi ile ameliyat oldu sonrasında kemoterapi süreci yaşadı çok şükür şimdi iyi ama arada ağrıları oluyor kontrolleri devam ediyor böyle işte........
evet bende önceki diyetisyenim den duymuştum, o da getirtmiş yeni. benim ona gittiğim dönemde yoktu.Ben bu hafta andulasyon cihazına girecem duydunuz mu yada bilginizmi varmı bununla ilgili olarak bilmiyorum ama bir ay süre ile haftada üç gün yarım saat olarak cihaza giriliyor stres artırmaktan kilo verdirmeye kadar bir çok faydası varmış diyetisyenim getirtmiş bu cihazı diyetin bir parçası olarak bunuda kullanıp hem kilo verip hem sıkılaşmayı sağlayacakmış deneyimlerimi paylaşırım
evet çok doğru ama zeytinin tamamemn doğal olması gerekiyor. maalesef ülkemizde her şeye olduğu gibi zeytine de müdahale var, ilaçtan boyaya kadar. aldığınız yer çok önemli.
evinde devamlı çiğ badem çiğ fındık ve ceviz bulunsun. bu gibi durumlarda çeyil çay la birlikte bir miktar yiyebilirsin. tok tutuyor.Süt yok evde canım. Bar avuç çekirdek yedimekmek yemekten iyidir
Aslında iyi değil de ,daha saat 4 e 5 e kadar oturacağım bir şeyin durdurması gerek beni
.bu arada sarımsak yağ yakımını hızlandırıp tokluk hissi falan veriyor diye okudum şimdi deneyip gören var mı acaba, sen denedin mi hiç
bireysel derece mi geliyor neGünaydın kızlar ben hedefime ulaştım 83,7, ama haftaiçi rehavet yok sıkı sıkı devam edeceğimdir
Tartı fotosu atmayı beceremedim
canını sıkma banum, bazı insanlar maalesef böyleSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Umarım yeni ve guzel bir hafta olur hepimiz için ♡
Cumadan beri uğramaya fırsatım olmadı
Cuma doğum günümdü ama acikcasi cok buruk bir gun oldu benim icinşehitlerimize cok üzüldüm ailelerini dusunemiyorum zaten bir yandan da canımı sıkan başka bir şey oldu fakat beklemediğim halde öğlen okuldan bir kaç Arkadaş bana süpriz yaptılar ♡ bir an da olsa kafam dağıldı
Cumartesi günü kafamı kaldıramadım hem ağrı hemde canımı sıkan kiracimiz yüzünden ( Annemin evi fakat ben ilgileniyorum ve kiranın bir kısmını ben alıyorum )
Beyefendi bu ay kira vermedi ( en geç 5ine diye sözleme yapılmıştı ama sonra maaşı 15inde ödenecek diye gün degisince sırf o zorda kalmasın diye Anneme verilecek kısmını ben cepten ödedim adam zorda kalmasın Anneme karşı diye )
Adamin ödememe bahanesi de neymis doğum günü varmış arkasindan sevgililer Günü birde bir arkadaşının eşine para vermişsinirimden oturup ağladım bu kadar mı aptal yerine konur insan diye sonuçta ben onu düşünerek Anneme ödeme yaptım aman papaz olmasınlar nasılsa bana en geç 15inde paramı verir diye ama beyimiz keyif yapmış üstelik ben ay sonu onun yüzünden parasız kaldım ve bende bilirdim ailemle dışarda doğum günü kutlamayı
Ama yok karar verdim bundan sonra asla acimayacagim odeyemezse de çıkar gider
Anam sizinde kafanizi sisirdim sabah sabah ama bende ancak konuşunca rahatliyorum
Pazarda işte bir takım işler ve birazda ağrı olunca erkenden yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?