Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Boyun kaç canım. Ama bence 82 kilo mutlu etmemeli genede çok fazla. Anca 170 boyun olucak ki biraz tatmin etsin 82. Tabi bu vücut yapinada bağlı.. Yani bu armut modeli bayana atıyorum 82 ciddi bir rakam. Oyuzden Bi 10 kilo daha bence verebilirsin verenden nein eksik. Burası motive olmak için. Neden 72 olmak var Ken 82 kalasinki

canım benim sıkıntılar dertler hiç bitmez ama ömür de su gibi akıp geçiyor
lütfen artık önceliğin kendin ve sağlığın olsun, hep başkalarını düşünüp koşturmaktan kendini ihmal ediyorsun
bu yıl senin yılın olsun sen neler başardın yine başaracaksın

ben yine bir an önce 85 lik banuyu görmek istiyorum, ortaokul montunu giyip sırt çantasıyla liseli, banu alkan gibi salınan
ayy hadi başarırırız biz bacım o günlerimiz ve halimiz aklına gelsin, ne kadar mutluyduk

Doğum günün kutlu olsun canım
Nice sağlıklı yaşların olsun :)
Kiracılar maalesef her zaman iyi olmuyor. Benim kiracimin işleri bozuldu. Adam kirasını erken oderdi geç ödemedi. Bir müddet kira odeyemedi. Bende vicdan yaptım. Odeyemiyirsan çık desem bana ödeyeceği kiradan daha fazla masraf yapacak. Bekledik. O da sagolsun parası olunca ödüyor. Ama senin kiracı pes yani...
Annei mağdur etmemek için odemissin ama bırak annen musallat olsun adama da sevgilisine ona göre hediye alsın. Yarın birgun evlenecek olsa ne yapacak? Hiç mi kira ödemeyecek?

tekrar hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşacaksın ama bunun için her gün düzenli buraya yazman gerekiyor

Dimi kız ne fıstık olmuştun oynakbasi34

Benim boy 170 ama kurtarmıyor
Günaydın kızlar
Cuma 82.1
Pazartesi 81.4
Ça ça ça
Ensemde soluğunu hissediyorum

Cnm boyum 163 10 kilo verince kendimi biraz iyi hissettim kıyafet bedenim düştü falan herkes oo nasıl zayıflamışsın falan biraz o dönemin tadımı çıkardım motivasyonumda bozuldu tabi bazı nedenlerden. Yoksa tabiki 82 hala benim için çok aşırı fazla obezim.hedefim 65 olmak inş.
tekrar hoşgeldin canım, inşallah hedefine ulaşacaksın ama bunun için her gün düzenli buraya yazman gerekiyor
Hosbulduk kaptanım buralardayim inş grubunuzun enerjisini çok sevdim iyi gelecek burası bana inanıyorum

Geçmiş olsun canım rabbim bir daha göstermesin

amin canım sağolasın

Hayirli sabahlar arkadaşlar..
Dün menü bildirimi yapmayanlar :
sara_28
@Antepia27
nilsub
Lonely single girl
@jtaime020626

ben bu hafta menü ve spor konusunda izinliydim kaptanımın haberi var

Geçmiş olsun canım

sağol canım benim

bir tek sara muaf tı bu hafta, diğerlerinin eti senin kemiği benim

sağol kaptanım

PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMLERİ

moni (98,4/98,4)
Ekrl (63,2/63 )
sara_28(76,5/76,5 )
gezegenfeza(70,6/ ? )
Antepia27 (118,2/ ? )
yst38(79,6/ 80,7)
lydznp (78,8/ ? )
reklam(66,3/ 66,3 )
nairobi (84,7/ 83,7 )
Efillim(73,4/ ? )
Canevim(69,8/ 69,8)
nilsub (85,5/ 85,2)
baby_cat(77,5/ ?)
eddaak(82,1/ 81,4)
Fitimfitsinfit (/ 83,8)
jtaime020626 (/ ? )
gonulbagi(/ ?)
oynakbasi34(/ 124,1)

KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN HATUNLAR BİLDİRİMLER GELSİN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…