Güzel menü beyendim..Sabah-öğlen
1 portakal 3yumurta beyazi+4 tam ceviz
Akşam
Yeşil salata + fırında sebzeli tavuk kalça 1tane
Su 1,5lt 3'e tamamlayamayacagim galiba
10+10dk hitt kardio + fat burn
hayır canım senin hatan yok ben takımda belirtmeliydim, sadece etap raporunda etiketlenmiştin konu hakkında sanırım görmedin.Benim böyle bi şeyden haberim yoksa yazdiniz benmi gormedim
Yazdım diğer tarafa bilginize662. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2595520
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2595521
10. Takım yarışmacısı reklam 662. Etap birincisi oldu!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.
hayır canım senin hatan yok ben takımda belirtmeliydim, sadece etap raporunda etiketlenmiştin konu hakkında sanırım görmedin.
zor bir haftaydı hem ülkemizin durumu hem kandil derken hepimizin gözünden kaçmış. şöyle de bir durum var hep birincilerimiz ve sonuncularımız eski üyeler olduğundan uyarıya gerek kalmadan yazdıkları için de dikkatten kaçtı.
Annen nasıl saracım
Teşekkür ederim canımMenün düper canim....ayrica geçmiş olsun..
Tebrikler canim..o 1 çatal pastayi kaçamaktan saymiyorum onca cislarin yaninda
Kız bu ne su böregi pogaça yanlış mı görfüm acabaTamam yazıyorum
Sabah sucuklu 2 yumurta 3 tam ceviz bir. Çatal peynir
Arada 2 hurma 1 çatal profiterol(1/4)
Akşam yarım su böreği yarım poğaça 2 yk kadar et kavurma 2 tane cips 1 tane çiğ köfte
Akşam yemeği süresi 2 saat
Saat 18 de yeme işi bitti çay içiyorum
Sen benden iyisin tebrik ederim
Bence çok iyi
Teşekkür ler kızlarBence harika canım . Üstesinden gelmişsin bravo sana
Streç sarıp yürümek nasıl farkediyormu erimedeYarın mutfak indirrcem bayağı spor olucak banaertesi günlerde oğlanı anaokuluna bırakınca belimi sitrecleyip hemen yürüyüşe
Canım ikramlardan çocuklara koydum onların artıklarını topladım. Sofrada sadece et kavurma yedim. Çay içtimKız bu ne su böregi pogaça yanlış mı görfüm acaba
Güzel olmuş yakışmış göbek yok sende iyimişNasılım bu elbiseyi alalı çok oldu ama ilkkez insan içinde giydim ve çok övgü aldım çok mutluyum
Annen nasıl saracım
Evet hiç ayrılmayan toto varGüzel olmuş yakışmış göbek yok sende iyimiş
Neyi var ki?Daha iyi canım sağolasın ama ağrıları oluyor bunada şükür hayatta olsun başımızda olsun buda yetiyor
3 farklı kişi soledı bana bu tesadüf olamaz dedim yağ yakimida oluyormuş. Neren fazlaysa oraya sar çıkStreç sarıp yürümek nasıl farkediyormu erimede
Neyi var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?