Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

662. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2595520

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2595521

10. Takım yarışmacısı
reklam 662. Etap birincisi oldu!

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

Benim böyle bi şeyden haberim yoksa yazdiniz benmi gormedim
hayır canım senin hatan yok ben takımda belirtmeliydim, sadece etap raporunda etiketlenmiştin konu hakkında sanırım görmedin.

zor bir haftaydı hem ülkemizin durumu hem kandil derken hepimizin gözünden kaçmış. şöyle de bir durum var hep birincilerimiz ve sonuncularımız eski üyeler olduğundan uyarıya gerek kalmadan yazdıkları için de dikkatten kaçtı.

Yazdım diğer tarafa bilginize

Kız bu ne su böregi pogaça yanlış mı görfüm acaba

Ben bu hafta andulasyon cihazına girecem duydunuz mu yada bilginizmi varmı bununla ilgili olarak bilmiyorum ama bir ay süre ile haftada üç gün yarım saat olarak cihaza giriliyor stres artırmaktan kilo verdirmeye kadar bir çok faydası varmış diyetisyenim getirtmiş bu cihazı diyetin bir parçası olarak bunuda kullanıp hem kilo verip hem sıkılaşmayı sağlayacakmış deneyimlerimi paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…