Ben tansiyon hastası değilim ki. Tansiyonum her zaman 11/7 optimal araliktaydi. İlk defa böyle bir şey oldu.Ayyy Allah korusun dikkat et tansiyon ilacın yokmu
Hiç bilmiyorum canım. Benim tansiyon hiç oynak değildi. Hatta diyet süresince hep kaydetmişti tansiyonumu. Kadın Doğum doktorunda 14/8'i görünce o da tansiyon hastası adayı olabileceğimi söylemişti. Ama drdan dolayı yükselmiştir. Hiç yüksek yada düşük olduğunu bilmem.Geçmiş olsun neden tansiyonun düştü acaba daha önce duymadım hiç senden
Kizlar kilo koruma dönemi okadar korkutmasin sizi..önceleri bazen bende yorumlarda okuyordum kilo koruma dönemi kilo vermekten daha zor diye..kesinlikle öyle birşey yok...ben çok daha rahatim özgürüm..canim nezaman isterse ozaman kaçamak yapiyorum..bazen yemeği fazla kaçirmiş oluyorum ama istediğim an dengeleme durumum var..hem üzerimden çok büyük bir yük kalkti piskolojik olarak..kilo verme piskolojisi inanin koruma döneminden daha zor...sadece sağlikli besinleri tercih eder sporu birakmaz devam edersek bizden iyisi mutlusu yok....
sağliksiz yiyecekler zaten insanin depresyon ve bunalimina sebep oluyormuş...bir Çiçek veya Ağaç fidani düşünün...onlari tertemiz katiksiz su ile sularsak Ağaç yeşerir gelişir...Çicek capcanli rengiylen açar....ama pis kimyasal katkili suylan sularsak ne olur..o Ağaç yeşermez hasta olur gelişmez...Çiçekte solar çürür..kendimizide öyle düşünelim ve hep o düşünceyle yaşayalim..Allahin bize verdiği sağlikli yiyecleri olduğu gibi tüketmeye mümkün olduğunca özen gösterelim..
Belki artık bu rahatsızlığın vardir. Daha önce olmayabilir.. Doktora gittinmiBen tansiyon hastası değilim ki. Tansiyonum her zaman 11/7 optimal araliktaydi. İlk defa böyle bir şey oldu.
Hiç bilmiyorum canım. Benim tansiyon hiç oynak değildi. Hatta diyet süresince hep kaydetmişti tansiyonumu. Kadın Doğum doktorunda 14/8'i görünce o da tansiyon hastası adayı olabileceğimi söylemişti. Ama drdan dolayı yükselmiştir. Hiç yüksek yada düşük olduğunu bilmem.
Biz napalim, haftada 2, oda neler yapiyorumda öyleYaaaa kızlar benim 3cu günüm hala tuvalete çıkmadim.Şimdiye 79 u bile görebilirdim. Kabızlık yok. Ama bu sorun bende beslenme şeklimi değiştirdiğimde oluyor
Cnm doguşun kiraz sapı cayı çok etkili denemediysen dene bence.Yaaaa kızlar benim 3cu günüm hala tuvalete çıkmadim.Şimdiye 79 u bile görebilirdim. Kabızlık yok. Ama bu sorun bende beslenme şeklimi değiştirdiğimde oluyor
haftalardır menü ve spor paylaşmadığın için listeden çıkardım sadeceBeni takımdan attınız mı kaptanımm☺
Aaaa gercektenmiBiz napalim, haftada 2, oda neler yapiyorumda öyle
Aaaa gercektenmiBiz napalim, haftada 2, oda neler yapiyorumda öyle
Yok canım ya ona para veremem... Hele sallama hayatta kullanmam. Birazdan yürüyüşe gideyimde biraz hareketlensinCnm doguşun kiraz sapı cayı çok etkili denemediysen dene bence.
inşallah Ayşem bende çok inanıyorumCanım Ayşem bu sefer ideal kiloyu bulup koruyacağız inşallah
Sana o kadar katı liste vermez, kilon benden baya düşük çünkü.Senin listeler benim kabusum oldu
Bana da o liste sırası gelecek mi diye
Sabahları bu liste ile tansiyonum düşüyor. O liste ile yataklara düşerim ben
Bu arada sabah tansiyonum 9/6ydi. Baya baya gardropun üstüne yuvarlandim. İlk defa böyle birsey oldu. Normalde başım döner bir yere tutunur otururdum. Bu sabah öyle bir fırsatım olmadı
Evett iyi yapmışsınhaftalardır menü ve spor paylaşmadığın için listeden çıkardım sadece
düzenli paylaştığın da listeye eklicem menülerini ve sporunu.
Kendimi kadın gibi hissetmem gerek o indirimler için. Kalktığım pijamayla akşam ediyorumKızlar kadınlar günü dolayısıyla birçok şeyde indirim Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?