- 18 Mart 2018
- 31.127
- 124.328
- 598
- 35
Valla gelin Apa ya, hem yiyin hem kilo verin hem içiniz dışınız tertemiz olsun.bende listemde yemek olsun ve yiyeyim istiyorum ama diyetisyenim 1,5 aydır detoksa devam diyor
ve gitgide her şeyi kesti, yakında boş A4 kağıdı verip yollucak diye korkuyorum
ıspanağı da ben kaçamak olarak yedim, liste böyle olunca ıspanak ve kahve kaçamak sayılıyorperşembeden sonraki listemi hiç demiyim size, okudukça ürküyorum
vardır bi bildiği
ah ah Ayşeme sorun ne çektiğimi,onunla beraber gidiyoruz diyetisyene. onun listelerde benden hallice lydznp
1 gün deneyeyim şu yasaklara uymayı, zaten geceden ödem atma suyunu hazırladım,bir bardak içtim işe yarayacak gibi ,bir dr yasaklara uyarsam ,hele iki üç gün dayanabilsemcanım ödem için diyetisyenimin bana söylediklerini paylaşayım ve listene yorum yapıyım yine diyetisyenimin önerileri ile.
sabah 3 yumurta yenir fakat sadece beyazları, sarıları çok tüketmemek lazım. mesela 1 tam 2 beyaz kullanabilirsin. kahvaltıda yeşil çay tüketebilirsin.
domates de bana yasak diyet sürecimde, ödem yapıyormuş.
ödem atarken yenmeyecek ve içilmeyecekler(21 gün dayanabilirse güzel olur)
siyah çay
kahve(her çeşidi)
kola(her çeşidi)
icea tea
ayran
soda
tatlandırıcı
şeker
tuz
şalgam
domates
mısır
havuç
patates
bezelye
nar ekşisi
ödem için günlük yapılacak ve tüm gün içilecek su:
1 litre su
1 2 dilim limon
1 fındık kadar taze zencefil
1 çubuk tarçın.
Hoşgeldiniz aramızaTeşekkür ederim bilgilendirme için
Daha önce 7. Takımda yarışmıştım az çok biliyorum diyelim
Kullanıcı adı değiştirmedim
Başlangıç kilom 69.5
Güncel 65.0
Hedef kilo 57
Kendimi tekrar tanıtmama gerek yok sanırım
Aleykümselam Banusum.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Kara batak gibi bir görünüp bir kayboluyorum farkındayım ama Oynakbasinin aksiyonsuz günü geçer mi
Hani derler ya Rabbim sevdiği kulunu sinarmis benimde öyle olduğumu düşünmek istiyorum artık ( teselli ediyorum kendimi)
Dizim çok şükür baya geçti artık desteksiz evde ufak ufak işimi yapıyorum ama bu sefer de eşim yamulduadamın omuzlarini oynattikca resmen takır takır ses geliyor ve felaket ağrıları var 2 gündür Sanırım kaslarda sıkıntı var ve kulunclari tutulmuş Resmen iki gündür uyku uyuyamiyor ve tabi işe de gitmiyor
Zaten yanında çalıştığı arkadaşı da dükkanı kapatacakmis ve benimki yine işsiz kalacak
Hani geldi mi üst üste gelir derler ya bizimki yine o hesapEşim takma nasılsa şoförlük işi bulurum diyor ( şu anda çalıştığı iş zaten çok ağırdı ve cok uzun zamandır ağrıları vardı )
Tabi bu durumda Oynakbasi yine bunalimlarin eşiğindeama tutuyorum kendimi tabi iki gündür başıma ağrılar girdi kızın okul taksidi nasıl ödenecek nasıl gecinecegiz diye
Kızlar dua edin de eşim güzel maaşı olan bir şoförlük işi bulsun ♡
kızlar benim menülerim bayadır detoks tarzı ve menü paylaşmıyorum kötü örnek olmasın diye.
bugün paylaşayım:
uyanınca
1 büyük bardak oda sıcaklığında su
sabah:
1 portakal
1 bardak kefir
1 fincan yeşil çay
öğlen:
salata
4 tane ekmeksiz, baharat ve soğan ile yaptığım ızgara köfte
ara
sade türk kahvesi(listemde yok, yeşil çay içmek istemedim)
akşam
2 dolu yemek kaşığı pirinçsiz, tuzsuz az zeytinyağlı ıspanak(listemde yok, ilaç içmek için yedim)
bir saat sonra
1 bardak kefir
ara
1 fincan yeşil çay
su:3 litre
spor:1 saat tempolu yürüyüş
Canım Ayşem bu sefer ideal kiloyu bulup koruyacağız inşallahİsmim Ayşe, 49 yaşındayım, evliyim, 2 oğlum var. Sosyoloji mezunuyum.
Uzun zamandır buralardayım. 110 kg ile başladım yıllar önce.
Diyetisyen gözetimindeyim yaklaşık 1,5 aydır. Öncesinde de yine bir başka diyetisyenle birlikte 107 kg dan 80 kiloya düşmüştüm(2 yıl önce)hedefime ulaşamadan talihsizlikler ve hastalıklardan sebep tekrar hiç farketmeden yavaş yavaş kilo aldım.
Bu süreçte bİrkaç kez daha diyetisyenime gittim ama eski istikrarı sağlayamadım ve devamı gelmedi. Bende yeni sürecime başka bir diyetisyenle başlama kararı aldım.
Haliyle yıllar içinde kilo verme ile ilgili baya deneyimim oldu ve bilgilendim,ama hiç kilo koruma evresine geçemedim. O yüzden kilo korumayı bilmiyorum, inşallah bu sefer son olur ve ben kilo korumaya geçip bu sürecide öğrenirim.
bende listemde yemek olsun ve yiyeyim istiyorum ama diyetisyenim 1,5 aydır detoksa devam diyor
ve gitgide her şeyi kesti, yakında boş A4 kağıdı verip yollucak diye korkuyorum
ıspanağı da ben kaçamak olarak yedim, liste böyle olunca ıspanak ve kahve kaçamak sayılıyorperşembeden sonraki listemi hiç demiyim size, okudukça ürküyorum
vardır bi bildiği
ah ah Ayşeme sorun ne çektiğimi,onunla beraber gidiyoruz diyetisyene. onun listelerde benden hallice lydznp
Senin menünde diyetisyen listesiydi dimi..öyleyse yorum yapmayim menülerindeŞimdi dünkü menümü de paylaşıp modern kölelik hayatıma döneyim
Sabah
3yumurta beyazı + 1 portakal + 4 tam ceviz
Öğlen
Ton balıklı salata
Ara
15 tane fındık
Akşam
Yulaf + yoğurt + elma + tarçın
2,5lt su
2 kupa zencefilli limonlu yeşil cay
10+27dk ınterval yürüyüş
Sendemi tuzu sıfırladın?Senin listeler benim kabusum oldu
Bana da o liste sırası gelecek mi diye
Sabahları bu liste ile tansiyonum düşüyor. O liste ile yataklara düşerim ben
Bu arada sabah tansiyonum 9/6ydi. Baya baya gardropun üstüne yuvarlandim. İlk defa böyle birsey oldu. Normalde başım döner bir yere tutunur otururdum. Bu sabah öyle bir fırsatım olmadı
Evet canım diyetisyenin verdiği liste. :)Senin menünde diyetisyen listesiydi dimi..öyleyse yorum yapmayim menülerinde
Normalde çok tuz tuketmezdim ama diyetisyen sıfırla dedi. Yesilliklerin tuzu yeterliymis. Karbonhidratta sıfır. Yine yulaf ve yesilliklerdeki karbonhidrat yeterliymis.Sendemi tuzu sıfırladın?
Ayyy Allah korusun dikkat et tansiyon ilacın yokmuSenin listeler benim kabusum oldu
Bu arada sabah tansiyonum 9/6ydi. Baya baya gardropun üstüne yuvarlandim. İlk defa böyle birsey oldu. Normalde başım döner bir yere tutunur otururdum. Bu sabah öyle bir fırsatım olmadı
Geçmiş olsun neden tansiyonun düştü acaba daha önce duymadım hiç sendenSenin listeler benim kabusum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?