Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla gelin Apa ya, hem yiyin hem kilo verin hem içiniz dışınız tertemiz olsun.
Bu sefer ne temizlikler var, ben grupla en basindan başlıycam inşallah

1 gün deneyeyim şu yasaklara uymayı, zaten geceden ödem atma suyunu hazırladım,bir bardak içtim işe yarayacak gibi ,bir dr yasaklara uyarsam ,hele iki üç gün dayanabilsem
..
Bu arada domates yasaksa domates salçası da yasaktır illaki değil mi?
Bu listede beni zorlayacaklar çay,kahve,şeker ve tuz☺
Hadi tuz neyse kolay
Şekeri de minimumda tutsam
Kahveyi de sallasam
Ama çayyyy ula benim gibu karadeniz uşağu çaysız yaşayabilur mi daa

Hoşgeldiniz aramıza

Aleykümselam Banusum.
Allah sana ve eşine şifa versin inşallah.
Allah bir kapıyı kapatırsa başka bir kapı acarmis. Sen gönlünü ferah tut. Hayırlarla tez zamanda işini bulur inşallah
Canım Ayşem bu sefer ideal kiloyu bulup koruyacağız inşallah

Senin listeler benim kabusum oldu
Bana da o liste sırası gelecek mi diye
Sabahları bu liste ile tansiyonum düşüyor. O liste ile yataklara düşerim ben
Bu arada sabah tansiyonum 9/6ydi. Baya baya gardropun üstüne yuvarlandim. İlk defa böyle birsey oldu. Normalde başım döner bir yere tutunur otururdum. Bu sabah öyle bir fırsatım olmadı

Şimdi dünkü menümü de paylaşıp modern kölelik hayatıma döneyim

Sabah
3yumurta beyazı + 1 portakal + 4 tam ceviz

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
15 tane fındık

Akşam
Yulaf + yoğurt + elma + tarçın

2,5lt su
2 kupa zencefilli limonlu yeşil cay
10+27dk ınterval yürüyüş

Senin menünde diyetisyen listesiydi dimi..öyleyse yorum yapmayim menülerinde

Sendemi tuzu sıfırladın?

Senin menünde diyetisyen listesiydi dimi..öyleyse yorum yapmayim menülerinde
Evet canım diyetisyenin verdiği liste. :)
Sendemi tuzu sıfırladın?
Normalde çok tuz tuketmezdim ama diyetisyen sıfırla dedi. Yesilliklerin tuzu yeterliymis. Karbonhidratta sıfır. Yine yulaf ve yesilliklerdeki karbonhidrat yeterliymis.

Bu arada yeri gelmişken paylaşayım; mutlaka daha önce biri paylaşmıştır hatırlatma olsun.
1gr karbonhidrat 3gr su tutuyor vücutta. Bu da tartıda 4gr olarak görünüyor.
Ayrıca akşam yenen meyve yada meyve kurusundaki fruktoz şeker eğer egzersiz yapıp harcamiyorsaniz direkt yağ olarak depolaniyor. Meyve yada meyve kurularını gün içinde tüketmek gerek.
Diyetisyen bana yulaf+meyve+yoğurt karışımını öğlen vermişti normalde. İçine nar koyabilecegimi söylemişti. Akşam yemeği olarak yiyeceğimi söyleyince o zaman narı salatana koy. Akşam nar yeme dedi. Akşam genelde şeker oranı düşük meyvelerden tüketiyorum.
Bazen sağlıklı dediğimiz şeyleri yanlış tükettiğimiz içinde kilo alabiliyoruz.

Ayyy Allah korusun dikkat et tansiyon ilacın yokmu

Geçmiş olsun neden tansiyonun düştü acaba daha önce duymadım hiç senden

Kizlar kilo koruma dönemi okadar korkutmasin sizi..önceleri bazen bende yorumlarda okuyordum kilo koruma dönemi kilo vermekten daha zor diye..kesinlikle öyle birşey yok...ben çok daha rahatim özgürüm..canim nezaman isterse ozaman kaçamak yapiyorum..bazen yemeği fazla kaçirmiş oluyorum ama istediğim an dengeleme durumum var..hem üzerimden çok büyük bir yük kalkti piskolojik olarak..kilo verme piskolojisi inanin koruma döneminden daha zor...sadece sağlikli besinleri tercih eder sporu birakmaz devam edersek bizden iyisi mutlusu yok....
sağliksiz yiyecekler zaten insanin depresyon ve bunalimina sebep oluyormuş...bir Çiçek veya Ağaç fidani düşünün...onlari tertemiz katiksiz su ile sularsak Ağaç yeşerir gelişir...Çicek capcanli rengiylen açar....ama pis kimyasal katkili suylan sularsak ne olur..o Ağaç yeşermez hasta olur gelişmez...Çiçekte solar çürür..kendimizide öyle düşünelim ve hep o düşünceyle yaşayalim..Allahin bize verdiği sağlikli yiyecleri olduğu gibi tüketmeye mümkün olduğunca özen gösterelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…