Merhaba aranıza katılabilir miyim
Teşekkür ederim bilgilendirme içintakım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersinizAşağıdaki soruları cevaplamanızı rica ediyorum.
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
* Günlük bol paylaşım yapalım .
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Canim en azinda dürüstce yaziyorsun yediklerini..ama karbonhidrati azalt birazHayırlı akşamlar
Sabah : 1 dilim ekmek , peynir ,zeytin , et sote
Öğlen : 2 kaşık patates salatası, 5 adet yaprak sarma
Akşam : 2 içli köfte
1 litre su
1 buçuk saat yürüyüş
Güzel menü canim ama et üstüne ayran süt yoğurt pek tavsiye edilmiyordu bildiğim kadariyla..hazmi zorlaştiriyormuş..İlk menü mü paylaşayım öyleyse
Kahvaltı
2-3 parça kaşar
5 yeşil zeytin
Bir kaç parça hindi füme
Akşam 16:00
Bir kase kadar haşlanmış tavuk
2 bardak ayran
Gün böyle bitti
Güzel menü..Benin menüm
Sabah 1 kase yoğurt 1 kaşık chia 1 kivi karışımı yedim
Rezene çayı
Ara türk kahvesi
Öğle 5 yemek kaşığı kuru fasulye 1 kase yoğurt 1 esas
Ara çeyrek portakal 5 badem
Akşam salata 1 kase yoğurt 2 kaşık makarna
Ara kiraz cayi
Şu 3 lt spor yok
Doğru söylüyorsun ama yiyebileceğim bunlardı karnını doyuracak ne varsa yedim içtim diyelimCanim en azinda dürüstce yaziyorsun yediklerini..ama karbonhidrati azalt biraz
Güzel menü canim ama et üstüne ayran süt yoğurt pek tavsiye edilmiyordu bildiğim kadariyla..hazmi zorlaştiriyormuş..
Sağol cnm emeğimin karşılığını alacağım inş cuma günü güzel bir eksi gelsin ilk haftam malum
Hem menün Güzel hem sporun....
Ellerine saglık kaptancım valla süper oldu bu bilgiler hepsine dikkat edeyim inş elimden geldiğincecanım ödem için diyetisyenimin bana söylediklerini paylaşayım ve listene yorum yapıyım yine diyetisyenimin önerileri ile.
sabah 3 yumurta yenir fakat sadece beyazları, sarıları çok tüketmemek lazım. mesela 1 tam 2 beyaz kullanabilirsin. kahvaltıda yeşil çay tüketebilirsin.
domates de bana yasak diyet sürecimde, ödem yapıyormuş.
ödem atarken yenmeyecek ve içilmeyecekler(21 gün dayanabilirse güzel olur)
siyah çay
kahve(her çeşidi)
kola(her çeşidi)
icea tea
ayran
soda
tatlandırıcı
şeker
tuz
şalgam
domates
mısır
havuç
patates
bezelye
nar ekşisi
ödem için günlük yapılacak ve tüm gün içilecek su:
1 litre su
1 2 dilim limon
1 fındık kadar taze zencefil
1 çubuk tarçın.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | +240 | + | + | +90 | +135 | ||
| m | m | m | +120 | + | ||
| + | +90 | +80 | + | +80 | ||
| - | + | - | + | - | ||
@yst38 | - | + | + | - | m | ||
| +80 | - | +120 | +80 | - | ||
R reklam | + | + | +40 | + | + | ||
N nairobi | + | + | +40 | +180 | +80 | ||
| + | + | + | +60 | +70 | ||
| +45 | + | + | + | +270 | ||
| m | m | m | m | m | ||
| +90 | + | +90 | + | +90 | ||
| +250 | +250 | +270 | +300 | +380 | ||
G Gonulbagi | m | +100 | + | +180 | + | ||
F Fitimfitsinfit | m | m | m | + | - | ||
| m | m | m | m | + | ||
Evet çok doğru eskisi gibi aynı irade gerçekten olmuyor. Çünkü artık. Sıkılıyorsun yoruluyorsun. Buda üstüne üstlük bu kadar da geri almak kolay. Çok acı ya. Anlıyorum seni bende defalarca verip alan biri olarak. Nasıl geri gelio anlamıo sun bile. Okdar hızlıki.insallah bu sefer geri alicazİsmim Ayşe, 49 yaşındayım, evliyim, 2 oğlum var. Sosyoloji mezunuyum.
Uzun zamandır buralardayım. 110 kg ile başladım yıllar önce.
Diyetisyen gözetimindeyim yaklaşık 1,5 aydır. Öncesinde de yine bir başka diyetisyenle birlikte 107 kg dan 80 kiloya düşmüştüm(2 yıl önce)hedefime ulaşamadan talihsizlikler ve hastalıklardan sebep tekrar hiç farketmeden yavaş yavaş kilo aldım.
Bu süreçte bİrkaç kez daha diyetisyenime gittim ama eski istikrarı sağlayamadım ve devamı gelmedi. Bende yeni sürecime başka bir diyetisyenle başlama kararı aldım.
Haliyle yıllar içinde kilo verme ile ilgili baya deneyimim oldu ve bilgilendim,ama hiç kilo koruma evresine geçemedim. O yüzden kilo korumayı bilmiyorum, inşallah bu sefer son olur ve ben kilo korumaya geçip bu sürecide öğrenirim.
Emeğinin karşiliğini alirsin canim sporu düzenli yaparsan...ben 1 aydir göbek egzersisi 2.5 aydirda lesli yapiyorum..göbeğim bayaği toparlandi önceden çok kötüydü kilo vermiş halimle bile sarkik duruyordu..1 ay bölgesel spor sonunda en azindan o sarkik hali kayboldu...göbeğimde kaslar belirginleşene kadar göbek egsersizine devam edeceğim kafama koydum pes etmicem .Sağol cnm emeğimin karşılığını alacağım inş cuma günü güzel bir eksi gelsin ilk haftam malum
Ellerine saglık kaptancım valla süper oldu bu bilgiler hepsine dikkat edeyim inş elimde geldiğince
Ayyy hayatta yapamam ne yalan solimbende listemde yemek olsun ve yiyeyim istiyorum ama diyetisyenim 1,5 aydır detoksa devam diyor
ve gitgide her şeyi kesti, yakında boş A4 kağıdı verip yollucak diye korkuyorum
ıspanağı da ben kaçamak olarak yedim, liste böyle olunca ıspanak ve kahve kaçamak sayılıyorperşembeden sonraki listemi hiç demiyim size, okudukça ürküyorum
vardır bi bildiği
ah ah Ayşeme sorun ne çektiğimi,onunla beraber gidiyoruz diyetisyene. onun listelerde benden hallice lydznp
Ben bugün spor yaptım cnm eksi koymuşsun valla ben bu spor listesini anlamadım kızlar zamanla anlarım inş
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl +240 + + +90 +135 sara_28 m m m +120 + gezegenfeza + +90 +80 + +80 Antepia27 - + - + - @yst38 - + + - m lydznp +80 - +120 +80 - R reklam + + +40 + + N nairobi + + +40 +180 +80 Efillim + + + +60 +70 Esmeray34 +45 + + + +270 nilsub m m m m m Eddaak +90 + +90 + +90 jtaime020626 +250 +250
+270+300 +380 G Gonulbagi m +100 + +180 + F Fitimfitsinfit m m m + - YaKaMoZz-z m m m m +
Süpersin cnm benim göbüşümde bayaga sarkık eskiye göre çok fark var toparlandı ama yinede rahatsız ediyor inş benimkide kas yapma hayali kuracak kadar toplanır....
Emeğinin karşiliğini alirsin canim sporu düzenli yaparsan...ben 1 aydir göbek egzersisi 2.5 aydirda lesli yapiyorum..göbeğim bayaği toparlandi önceden çok kötüydü kilo vermiş halimle bile sarkik duruyordu..1 ay bölgesel spor sonunda en azindan o sarkik hali kayboldu...göbeğimde kaslar belirginleşene kadar göbek egsersizine devam edeceğim kafama koydum pes etmicem .
menü paylaşmadın henüz o yüzdenBen bugün spor yaptım cnm eksi koymuşsun valla ben bu spor listesini anlamadım kızlar zamanla anlarım inş
Süpersin cnm benim göbüşümde bayaga sarkık eskiye göre çok fark var toparlandı ama yinede rahatsız ediyor inş benimkide kas yapma hayali kuracak kadar toplanır
Paylaştım kaptanım ya seni etiketlemedim ama etiketlemek mi lazımmenü paylaşmadın henüz o yüzdenmenünde belirt tekrar sporunu eklerim sabah
Dikkat etmeye çalışacağımCanim en azinda dürüstce yaziyorsun yediklerini..ama karbonhidrati azalt biraz
Güzel menü canim ama et üstüne ayran süt yoğurt pek tavsiye edilmiyordu bildiğim kadariyla..hazmi zorlaştiriyormuş..
Selam☺ perşembeden sonraki listeyi atabilir misiniz banabende listemde yemek olsun ve yiyeyim istiyorum ama diyetisyenim 1,5 aydır detoksa devam diyor
ve gitgide her şeyi kesti, yakında boş A4 kağıdı verip yollucak diye korkuyorum
ıspanağı da ben kaçamak olarak yedim, liste böyle olunca ıspanak ve kahve kaçamak sayılıyorperşembeden sonraki listemi hiç demiyim size, okudukça ürküyorum
vardır bi bildiği
ah ah Ayşeme sorun ne çektiğimi,onunla beraber gidiyoruz diyetisyene. onun listelerde benden hallice lydznp
Beni takımdan attınız mı kaptanımm
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl +240 + + +90 +135 sara_28 m m m +120 + gezegenfeza + +90 +80 + +80 Antepia27 - + - + - @yst38 - + + - m lydznp +80 - +120 +80 - R reklam + + +40 + + N nairobi + + +40 +180 +80 Efillim + + + +60 +70 Esmeray34 +45 + + + +270 nilsub m m m m m Eddaak +90 + +90 + +90 jtaime020626 +250 +250
+270+300 +380 G Gonulbagi m +100 + +180 + F Fitimfitsinfit m m m + - YaKaMoZz-z m m m m +
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?