Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biraz daha iyi olmana sevindim canim..bu haftalik menündeki kusurlari görmemezlikten geliyirum yeterki sen iyi ol haftaya güzel bir başlangiç yaparsin..

Kahvaltida sucuk hazir olanlardan değilse sorun değil...Akşamada tarti öncesi kuru fasulye biraz ağir olabilir ama öylen öğününü atlamişin....Afiyet olsun canim

Soru.)Bagırsak geçirgenliği nasıl ögrenilir kusura bakmayın ilk defa soru sordum grup kurallarına aykırı olmamıştır umarım.. Hastaneye gidiyoruz kan tahlili yaptırıyorlar kan tahlilinde çıkmıyor sanırsam.. Gecen halsizlikten gittim 10 tane b12 iğnesi ile damla d vitamini verdi..

[Cevap) bağırsakla ilgili hemen hemen hiç bir şeyin testle tahlille belirlenme şansı yok
[kişinin şikayetleri yani hikayesini yan yana koyunca ortaya çıkan resimden anlaşılıyor

Bağırsaklarınızda candida başta olmak üzere
Var olan tüm kötü bakteriler
Şekerli
Karbonhidratlı ve yapay katkı maddeler eklenmiş gıdalardan beslenir.
Bu cepte dursun.

Yediklerinizin içindeki
Şeker
Nişasta
Mısır şurupları ve tüm karbonhidratlar ve kimyasal katkı maddelerini yiyen bu bakteriler
Etan
Metan
Bütan gazları üretir
Bu gazlar ne kadar çok üretilirse
Gazların yoğunlaşarak sıvılaşması prensibi ile
Etil alkol
Metil alkol
Bütil alkole dönüşür çoğu insanın bağırsaklarında

Sıvı alkole dönüşen bu gazlar
Bağırsaklarınızı yakar
Alın size ülseratif kolit
İrritabl bağırsak sendromu
Crohn

Bu alkol sıvısı ve / veya gazları midenize taşar
Alın size ülser, gastrit, reflü

Bu alkol gazı bağırsaktan emilip kanınıza karışır
Alın size sürekli şişkinlik, kronik yorgunluk, Fibromiyalji, kas ağrıları

Bu oluşan alkol kanınıza karışır
Alın size depresyon, dikkat eksikliği, bipolar bozukluklar, anksiyete, stres, odaklanamama ve diğer psikolojik rahatsızlıklar.

Aynı alkol sıvısı kanınız vasıtası ile karaciğerinizi yorar
Alın size karaciğer hastalıkları, hepatit, siroz, karaciğer yetmezliği ve daha nicesi

Yorulan karaciğer, cildinizin bağışıklığına fayda sağlayamaz. Bu cepte dursun !!

takıma yeni girdiğin için maalesef izne ayrılamıyorsun 2 ay süre ile.
gayet iyi gidiyordun canım, ayrılmanı hiç istemem.

Kahvaltida sucuk hazir olanlardan değilse sorun değil...Akşamada tarti öncesi kuru fasulye biraz ağir olabilir ama öylen öğününü atlamişin....Afiyet olsun canim
Tanıdık kasabımız yapıyor sucuğu, ben iki öğün beslendiğim için kuru fasulyeyi de protein olsun diye yedim. Bakarım yarın tartıda sorun olursa tüketmem

Slm kızlar bugünkü menüm karışık dışarı olduğum için

Sabah yarim sahanda yumurta 2 siyah zeytin

Ara türk kahvesi

Öğle yemeği yok

Ara armut 2 dilim

Akşam 1 yemek tabağı yuvalama 1 kaşık fellah köfte 2 kaşık pirinç pilavı

Spor 4000 adım şu 1.5 lt

Son düzenleme:
vala canım yedim öyle artık gitti bir daha ki sefere daha dikkatli olurum bu konuda
HAFTAYA YANİ CUMADAN SONRA DİŞİME DİŞ RAKİP ARIYORUMMMM? DUYRULUR... VARMI KAFA TUTACAK BANA
ben ben ben

Canım kaptanım 1 saat 5 dkk tempolu yürüyüş
20 dkk bölgesel hareket
60 ip atladım
Ekstradan 6166 adım atmışım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…