Biraz daha iyi olmana sevindim canim..bu haftalik menündeki kusurlari görmemezlikten geliyirum yeterki sen iyi ol haftaya güzel bir başlangiç yaparsin..Hayırlı akşamlar
Uyanınca ballı sirkeli su
Sabah 10 2 un menemen 1 kl peynirçiğ ceviz badem
Öğlen yumurta peynir ceviz 1 tane sigara böreği( oğlanın artığı)
Akşam 3 parça köfte biraz salata
Ilık su yaklaşık 1 lt
Spor yok yürüyüm açılırım dedim ama çok rüzgar var
Kahvaltida sucuk hazir olanlardan değilse sorun değil...Akşamada tarti öncesi kuru fasulye biraz ağir olabilir ama öylen öğününü atlamişin....Afiyet olsun canimİyi akşamlar hatunlar,
Günün menüsü,
Sabah: sucuklu yumurta, badem, çökelek salatası, 9 yeşil zeytin
Ara:sade Türk kahvesi
Akşam: 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 tabak kuru fasulye, bol salata
5000 adım yürüyüş ve 1,5 lt su daha da içeceğim.
Yarın tartı günü yüklenin sulara
Canı sıkkın arkadaşlarım bahar geçisindeyiz, duygularımız değişken olabilir, ne olur yılmayalım, biraz sabır pozitif bakmaya çalışalım, sizlerle burası keyifli amacımız beraber sağlığımıza, istediğimiz kiloya ulaşmakkendinize buradan çekmeyin bence, takipte kalırsanız toparlanmanız daha kolay olacaktır.
Kızlar sizce yarın artı çıkmamak için lu an saat 22 diyelim su içeyim mi yoksa kalsın mı bugün hiç içemedim sadece 1 bardak içebildim
bende başliyorum..Birlikte başlayalımmm
VayyyHAFTAYA YANİ CUMADAN SONRA DİŞİME DİŞ RAKİP ARIYORUMMMM? DUYRULUR... VARMI KAFA TUTACAK BANA
takıma yeni girdiğin için maalesef izne ayrılamıyorsun 2 ay süre ile.Sevgili kaptanımmoni ve tatlı takım arkadaşlarım eğer sizi zorda bırakmayacaksam yarışa devam edemicem hassas bir bünyeye sahibim inanın 2 gündür ayağa kalkamayacak derecedeyim evet kilo vermek istiyorum vericem de ama yarış psikolojisi olunca ben çok abartıyorum o yüzden ayrılıp yoluma yavaş yavaş kendi çabalarımla devam etmek istiyorum
Tanıdık kasabımız yapıyor sucuğu, ben iki öğün beslendiğim için kuru fasulyeyi de protein olsun diye yedim. Bakarım yarın tartıda sorun olursa tüketmemKahvaltida sucuk hazir olanlardan değilse sorun değil...Akşamada tarti öncesi kuru fasulye biraz ağir olabilir ama öylen öğününü atlamişin....Afiyet olsun canim
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | +240 | + | + | +90 | +135 | + | |
| m | m | m | +120 | + | +135 | |
| + | +90 | +80 | + | +80 | +220 | +80 |
| - | + | - | + | - | - | |
| - | + | + | - | m | m | + |
| +80 | - | +120 | +80 | - | +90 | |
R reklam | + | + | +40 | + | + | + | +40 |
N nairobi | + | + | +40 | +180 | +80 | +180 | +40 |
| + | + | + | +60 | +70 | +90 | |
@Canevim | +45 | + | + | + | +270 | +90 | |
| m | m | m | m | m | m | m |
| +90 | + | +90 | + | +90 | +135 | +90 |
| +250 | +250 | +270 | +300 | +380 | +330 | +340 |
G Gonulbagi | m | +100 | + | +180 | + | +90 | |
F Fitimfitsinfit | m | m | m | + | - | + | |
| m | m | m | m | + | +135 | +70 |
vala canım yedim öyle artık gitti bir daha ki sefere daha dikkatli olurum bu konuda
Menün bence güzel canim o minnacik kaçamakta çoktan erimiştir akşama kadar..
Tavuk kanatlari doğru biraz yağli ama okadar büyütülecrk birşry değil derisini fazla yemediysen..ben sevdiğim için yiyorum birazini çok yağli yerlerini atiyorum..
ben ben benHAFTAYA YANİ CUMADAN SONRA DİŞİME DİŞ RAKİP ARIYORUMMMM? DUYRULUR... VARMI KAFA TUTACAK BANA
Canım kaptanım 1 saat 5 dkk tempolu yürüyüş
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl +240 + + +90 +135 + sara_28 m m m +120 + +135 gezegenfeza + +90 +80 + +80 +220 +80 Antepia27 - + - + - - Mthn83 - + + - m m + lydznp +80 - +120 +80 - +90 R reklam + + +40 + + + +40 N nairobi + + +40 +180 +80 +180 +40 Efillim + + + +60 +70 +90 @Canevim +45 + + + +270 +90 nilsub m m m m m m m Eddaak +90 + +90 + +90 +135 +90 jtaime020626 +250 +250
+270+300 +380 +330 + G Gonulbagi m +100 + +180 + +90 F Fitimfitsinfit m m m + - + YaKaMoZz-z m m m m + +135 +70
Ben varım ☺HAFTAYA YANİ CUMADAN SONRA DİŞİME DİŞ RAKİP ARIYORUMMMM? DUYRULUR... VARMI KAFA TUTACAK BANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?