Valla bende bilmiyorum. Hatırlamıyorum daha doğrusuSabah bildirim yapamayacagim icin simdi yapicam. Yüzde hesabi nasildi kizlar
Ben de unutmusum. Ilk sayfada olurdu orda da yokValla bende bilmiyorum. Hatırlamıyorum daha doğrusu
Iyi geceler canimİyi geceler güzel takımım yarın görüşmek dileğiyle.
Maşallah çok güzel bi sonuç gerçekten. Bende bidaha ki haftaya. Yani 2 hafta sonra malum özel günKilo bildirimimmoni
72.7-70.5: 2.2
2.2/72.7×100: 3.02
Yani
Baslangic 72.7
Bitis 70.5
Fark 2.2
Yuzde 3.02
Umarim dogrudur
Tesekkur ederim. Bende bugun yarin olucam ama diyete ilk baslamanin şok etkisi. sanirim ödem attim ben. Canim umarim senin de iyi olur bir an once moralinde kilonda. Dikkat et kendineMaşallah çok güzel bi sonuç gerçekten. Bende bidaha ki haftaya. Yani 2 hafta sonra malum özel gün
Birazdan anlatayım kuzum tam bitsin güzelce açıklayayımBunu ne icin cizdin canim
Birazdan anlatayım kuzum tam bitsin güzelce açıklayayım
Yaparız inşallah niyetimiz sağlam olsun yeterliCuma günü seviye 1 den başlayacak olan var mı
Birlikte takılalım
20bin kişiden bahsediyorlar
20 bin kişi yapabiliyorsa biz de yapabiliriz
...
Oğlumun sevdiği bir çizgi film var Bob Usta ( daha doprusu ben daha çok seviyorum çaktırmayın☺)
Yapabilir miyizzz
Evet yapabilirizzzz ☺ izleyenler bilecektir
Güzel menüGünaydin kızlar.
moni dünkü menümü paylaşayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta (servise geç kalıyordum. Diğerlerini yiyemedim.)
Öğlen
Tavuk döner ve salata
Ara
15 fındık
1, 5 ceviz
Aksam
1kase mercimek corbasi
1yk yoğurt
2lt su
1kupa yeşil cay
1sade Türk kahvesi
10bin adım
Menü güzel çok geçmiş olsun canım dikkat et. Su bütün ilaçlardan önemli biliyorsunGünaydın arkadaşlar dün bütün gün yattım illet hastalık yakaladı sonunda menümü yazmamıştım
Sabah
Yarım simit
Peynir zeytin
Akşam
2 kase tarhana çorbası
1 küçük dilim börek
Eşim cok ısrar etti hastasın ilaç içixen corba ne tutucak dedi
Su 1 litre
Spor yok
Sagol canım benim teşekkür ederimYaparız inşallah niyetimiz sağlam olsun yeterli
Yitik şifacısın sende sanırım
Güzel menü
Menü güzel çok geçmiş olsun canım dikkat et. Su bütün ilaçlardan önemli biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?