Ben 93 kilo ile başlamistim spor salonuna. Hoplama zıplama hepsi vardı. Yapabildiğim kadarını yaptım. Zorlamadilar. Herhangi bir sağlık sorunun yoksa dene.Ya kızlar biçey sorcam hazır göbek kası yapma iddasınada girmişken☺ şimdi hoca bana bu kiloda cross fit yaptırmak istiyor . Daha önce 2 aylık bi cross fit yapmıştım zorlanmadım ozman 88 falndım ama bu kilodayken bana yararı olurmuki. Hoca bişey olmaz diyor ama koca kütleyle hoplagıp zıplamak nekadar saglıklı içime sinmiyor yapan varmı kiloluyken aranızda yada fikriniz nedir
kızlar öğlene sarımsaklı yoğurtlu havuçlu dereotlu cevizli kereviz salatası yaptım süper oldu hem tok tutuyor hem lezzetli tavsiye ederim tarifine gelince
kerevizin kabuklarını soyup rendeliyruz havuçlarıda rendeliyoruz sarımsaklı yoğurda karıştırıp cevizleri iri kırıp ekliyoruz dereotunuda ince ince kıyıp karıştırıyoruz hepsi bu
Tahinli kuru kayısımıEve yeni geldim ve ilk öğünümü yeni hazirladim..dünden kalan brokoli salatasi .Humus ve tahinli kuru kaysi yiyorum
Canim bu geçici bir süre..bünyen şu anki düzene ve daha sağlikli beslenmeye alişkin değil o yüzden tepki veriyot....takimdan ayrilmakta acele etmesenmi..Sevgili kaptanımmoni ve tatlı takım arkadaşlarım eğer sizi zorda bırakmayacaksam yarışa devam edemicem hassas bir bünyeye sahibim inanın 2 gündür ayağa kalkamayacak derecedeyim evet kilo vermek istiyorum vericem de ama yarış psikolojisi olunca ben çok abartıyorum o yüzden ayrılıp yoluma yavaş yavaş kendi çabalarımla devam etmek istiyorum
Tahine bandirip banditrp yiyorum elime ne geçerse çok zevkli oluyor..Tahinli kuru kayısımı
Bende yarın tatlı bisey yesem diyordum, öyle şerbetli yada çikolatalı deyilde, böyle birşeyler
Tamam tamam yarışmayalım, rakip olmayalım sen yine burda kalSevgili kaptanımmoni ve tatlı takım arkadaşlarım eğer sizi zorda bırakmayacaksam yarışa devam edemicem hassas bir bünyeye sahibim inanın 2 gündür ayağa kalkamayacak derecedeyim evet kilo vermek istiyorum vericem de ama yarış psikolojisi olunca ben çok abartıyorum o yüzden ayrılıp yoluma yavaş yavaş kendi çabalarımla devam etmek istiyorum
Hurma yerken tahine batırıyordumTahine bandirip banditrp yiyorum elime ne geçerse çok zevkli oluyor..
Tabiki farkeder tahin dediğin susam yağı canım. Mesela ben uzun süre kullanmadığım da tahini. yağı yukarı toplanıyor.Kizlar bilmiyorum herkezde ayni tesir edermi ama 2 haftaya yakin düzenli tshin yiyorum...ayiptir söylemesi bende önceden 3-4 günde bir wc ye gidiyordum..şimdi nerdeyse hergün çikiyotum wc ye..kabizlik sorunu çekenler denesin bence..yalniz 1 yem.kaşiğindan fazla yiyorum çok sevdiğimden..
Canım yol uzun kilosu çok olanın kendince yolu uzun az olanın kendince.Sevgili kaptanımmoni ve tatlı takım arkadaşlarım eğer sizi zorda bırakmayacaksam yarışa devam edemicem hassas bir bünyeye sahibim inanın 2 gündür ayağa kalkamayacak derecedeyim evet kilo vermek istiyorum vericem de ama yarış psikolojisi olunca ben çok abartıyorum o yüzden ayrılıp yoluma yavaş yavaş kendi çabalarımla devam etmek istiyorum
Ben öyle durumda tahta kaşığın sapıyla karıştırıyorumTabiki farkeder tahin dediğin susam yağı canım. Mesela ben uzun süre kullanmadığım da tahini. yağı yukarı toplanıyor.
Ben kendi kavanozundan çikarip başka bir kazede el mixeriylen kariştiriyorum kivama gelene kadar..tekrar kendi kavanozuna döküyorum güzel oluyor öyle..Tabiki farkeder tahin dediğin susam yağı canım. Mesela ben uzun süre kullanmadığım da tahini. yağı yukarı toplanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?