Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben 93 kilo ile başlamistim spor salonuna. Hoplama zıplama hepsi vardı. Yapabildiğim kadarını yaptım. Zorlamadilar. Herhangi bir sağlık sorunun yoksa dene.

Merhaba bugünkü menüm moni
Kahvaltı
5-6 ceviz içi
Bir gün kurusu kayısı
Tel peynir
Ara (ilk kez yaptım )
2 dilim ayva çok güzel koktu
Akşam şimdi yedim
5 hindi füme
Tel peynir
5 ceviz içi

Spor az oldu akşam da bişeyle yapabilirim
10 dk bölgesel egzersiz
200 ip atladım

Sabah
Şekerli çay
Cok az tel peynir 1 tutam
2 Yumurta
Oglen ( acıktım)
1 tabak kıymalı kabak yemeği
2 dilim tam b. Ekm.
2 yemek. Kasigi yoğurt
Akşam
Balık
Havuç salatası.
Su 1 litre
Spor yarım saat yürüyüş

Eve yeni geldim ve ilk öğünümü yeni hazirladim..dünden kalan brokoli salatasi .Humus ve tahinli kuru kaysi yiyorum
Tahinli kuru kayısımı
Bende yarın tatlı bisey yesem diyordum, öyle şerbetli yada çikolatalı deyilde, böyle birşeyler

Sevgili kaptanım moni ve tatlı takım arkadaşlarım eğer sizi zorda bırakmayacaksam yarışa devam edemicem hassas bir bünyeye sahibim inanın 2 gündür ayağa kalkamayacak derecedeyim evet kilo vermek istiyorum vericem de ama yarış psikolojisi olunca ben çok abartıyorum o yüzden ayrılıp yoluma yavaş yavaş kendi çabalarımla devam etmek istiyorum

Kizlar bilmiyorum herkezde ayni tesir edermi ama 2 haftaya yakin düzenli tshin yiyorum...ayiptir söylemesi bende önceden 3-4 günde bir wc ye gidiyordum..şimdi nerdeyse hergün çikiyotum wc ye..kabizlik sorunu çekenler denesin bence..yalniz 1 yem.kaşiğindan fazla yiyorum çok sevdiğimden..

Canim bu geçici bir süre..bünyen şu anki düzene ve daha sağlikli beslenmeye alişkin değil o yüzden tepki veriyot....takimdan ayrilmakta acele etmesenmi..

Tamam tamam yarışmayalım, rakip olmayalım sen yine burda kal

Tabiki farkeder tahin dediğin susam yağı canım. Mesela ben uzun süre kullanmadığım da tahini. yağı yukarı toplanıyor.

Canım yol uzun kilosu çok olanın kendince yolu uzun az olanın kendince.
Takım yarışı için hazır değilsen grupta kal. Ama yanlız kalma

Tabiki farkeder tahin dediğin susam yağı canım. Mesela ben uzun süre kullanmadığım da tahini. yağı yukarı toplanıyor.
Ben kendi kavanozundan çikarip başka bir kazede el mixeriylen kariştiriyorum kivama gelene kadar..tekrar kendi kavanozuna döküyorum güzel oluyor öyle..

Benim işlerimde az kaldi sabahtan beri aysktayim ara ara dinlenirkende buraya bakiyorum...neyse ekstra spor oldu bana..dişarda biraz işlerim olunca evin işleride haliylen aksiyor....bu arada bağirsaklarla ilgili yeni bilgiler edindim benim takildiğim sağlik grubunda işim bitsin paylaşirim burda..

İyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm hiç sağlıklı degil affedin lütfen çoğu günüm dışarda geçti o yüzden .

ögle
5 tavuk kanat
Ufak çatalın ucuyla 2 Gram bile gelmeyen pasta sadece nefsimi köreltmek için

ara öğün
5 fındık
2 hurma
1 fincan sütlü kahve

akşam 17h10
1 kase yogurt
5 hurma

su 4 litre olur yatana kadar

şu an için spor yapmadım
Ama muhakkak yapacam
Yaptığım zaman yazarım .. umarım yarın ki kilomu etkilemez . Bugün ki menü Gulhan1 canım ne diyorsun ?

Hayırlı akşamlar
Uyanınca ballı sirkeli su
Sabah 10 2 un menemen 1 kl peynir çiğ ceviz badem
Öğlen yumurta peynir ceviz 1 tane sigara böreği( oğlanın artığı)
Akşam 3 parça köfte biraz salata
Ilık su yaklaşık 1 lt
Spor yok yürüyüm açılırım dedim ama çok rüzgar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…