Yaa demi kız insan hafiflemiş şekilde iniyor onun üstünden gerçekten . Kolay gelsin hadi bakalım .Kızlar şuan salondayım koşu bandının üstünden bildiriyorum spor yapmak gibisi yok ya nefes aldığımı hissediyorum resmen.
Bu haftaki rakibim sesnsin gördün demi kızKızlar şuan salondayım koşu bandının üstünden bildiriyorum spor yapmak gibisi yok ya nefes aldığımı hissediyorum resmen.
2 haftadır kazanıyorsun diye mi?Nedense istemsizce bı gülme geldi
Dünkü menüHayirli sabahlar arkadaşlar..güzel bir haftasonu diliyorum hepimize
Eksik menüler..
@sara_28
@Antepia27
@Iydznp
@Eddak
@Gonulbagi
@mayis74
Bölgesel çalışma sadece kas yoğunluğunu arttırır. Yağ yakmak için yapman gereken tek şey aç karnına yapacağın kardio. Kısıtlı kh lı beslenme ile yağ yakmayı hizlandirirsin.Vallahi ilk fotodaki kilomu bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur .
digerinide bugün cektim .
2 gündür zaten göbeğe ağırlık verdim .İnşAllah çabalarım sonuç verecek .
3 tane bebek çıktı ordan geç kız göbeği olur mu artık bilmiyorum ama çok istiyorum ve yapacagımada inanıyorum İnşAllah
Akşam yedklerin az olmuş ama kendini iyi hissediyorsan ve dengeleyebiliyorsan sorun değil...Merhaba çıtır hatunlar
Menü bildirimimoni
Kahvaltı
3 gün kurusu kayısı
4-5 ceviz içi
Tel peyniri
3 zeytin
3 çatal domates
Akşam şimdi yedim 16:15
Tel peyniri
2 dilim ayva
4-5 ceviz içi
1 gün kurusu kayısı
Spor 7500 adım
5.5 km
Gördüm cnm beni pek dişli görmedin diye sesimi çıkarmadan cuma günü sessiz sessiz ilerleyip yeniyim demiştimBu haftaki rakibim sesnsin gördün demi kız
Cnm saat daha erken bu saatten sonra yemezsen sıkıntı olmaz inş. battı balık yan gider yapma. Bu ataklar oluyır zaman zaman sıkma canınıBugun hiç iyi halim yokyedim
Yine yaz menünü canim...yarin telafi edersin bugünde spor ysparsinBugun hiç iyi halim yokyedim
Böyle iyiyim canım teşekkür ederim yorumun içinAkşam yedklerin az olmuş ama kendini iyi hissediyorsan ve dengeleyebiliyorsan sorun değil...
Çok geçmiş olsun canim..
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Sagol un kızlar Allah razı olsun hepinizdenAcil şifalar dilerim canım
Açlıktan geberiyom ama yemicemmm puhahahaKizlar bugünüm baya yoğun geçecek .
onyğzden sabah kalkar kalkmaz sporumu yaptım
1 saat 1 dkk tempolu yürüyüş
30 dkk bölgesel hareket
75 tane ip atladım
afedersiniz kıcımdan ter akıyor
@edaak veLonely single girl haftaya cumanın galibi benim uçak gibi geliyorum haberiniz olsun . Akşama görüşürüz
Iyi yapmişin o pastayi yememekle...dediğinde çok mantikli bencede...irade zorluğu çekenler önceden başlarsa daha kolay olur.Ay kızlarrr okuyamadım , çamaşırlar katlanacak falan vaktim yok birkaç bir şey yazayım
şimdi beni yadırgamayın lütfen hepimiz zor zamanlar geçirmişizdir. Ben mesela çoğu kötü yeme bağımlılıklarımı bıraktım.sadece sucuklu tost ile çikolata kaldı çikolata da yemiyorum dünden beri galiba olacak. Ama az önce son ana kadar tuttum kendimi ama dayanamadım tostu yedimm
belki de niyetim haftaya cuma başlayacak şimdi denemedeyim niyeti olduğu için olabilir
bugün mesela bir fast food restaurantında eşim ,misafiri, oğlum ve ben vardık.oğlum zaten alerjiden yiyemiyor biliyorsunuz, orada hiçvir ama hiçbir şey yemiyor, eşim bizim için 3 dilim yaş pasta aldı ,bir de çay, ben ne yaptım tabiki de yemedim ve yarım bardak çay içip hem de şekersiz oturdum. Hem zaten oğlum da yiyemiyprken onun yanında yemem dopru olmazdı ,ama o olmadayfı dq o pastayı yemeyecektim zaten çaktırmadan yerdim isteseydim
evet şu an kendimi suçlu hissediyorum ama durmak var mı yok
diyeceğim şu ki benim gibi irade zorluğu çeken arkadaşlar seviyelere böyşe birkaç gün önceden başlayın, alışıyorsunuz ama en azından hatanız olsa da şu 4-5 günde en aza indirerek rahat bir başlangıç yapabilirsiniz
bugün menü paylaşmışmayayım
yarın aynen devammmmnnnn
Yine güzel bir menü afiyet şifa olsun canim..İyi akşamlar kızlar haftasonu evde olmak çok yorucuiş güç bitmiyor
Bugünkü menüm
Sabah: 2 haşlama yumurtanın sarısı, 9 tane yeşil zeytin, beyaz peynir, Naneli pul biberli çökelek, ceviz
Ara: sade Türk kahvesi, sade şekersiz Americano
Akşam: 3 kaşık ıspanak üstüne yoğurt, 4 kaşık köz patlıcan salatası, 3 tane köfte
Spor yok ev işi, su daha 1 lt devamı gelecek
Regl olduğum için Haftasonunu artı olmadan atlatırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?