Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nedense istemsizce bı gülme geldi
2 haftadır kazanıyorsun diye mi?
Hayirli sabahlar arkadaşlar..güzel bir haftasonu diliyorum hepimize
Eksik menüler..
@sara_28
@Antepia27
@Iydznp
@Eddak
@Gonulbagi
@mayis74
Dünkü menü
Öğlen
Pırasa yoğurt
Ara
15 fındık
Aksam
Yogurt +yulaf+elma+tarcin
2yk mantı
9bin adim
2lt su

Sabah kan verdiğim için kahvaltı yok.
Bölgesel çalışma sadece kas yoğunluğunu arttırır. Yağ yakmak için yapman gereken tek şey aç karnına yapacağın kardio. Kısıtlı kh lı beslenme ile yağ yakmayı hizlandirirsin.
Yağ yakma ayrıca en çok nereden yağ alıyorsak oradan gider. Sen hiç merak etme. Yeterki spor yap.

Akşam yedklerin az olmuş ama kendini iyi hissediyorsan ve dengeleyebiliyorsan sorun değil...

Açlıktan geberiyom ama yemicemmm puhahaha

Ay kızlarrr okuyamadım , çamaşırlar katlanacak falan vaktim yok birkaç bir şey yazayım
şimdi beni yadırgamayın lütfen hepimiz zor zamanlar geçirmişizdir. Ben mesela çoğu kötü yeme bağımlılıklarımı bıraktım.sadece sucuklu tost ile çikolata kaldı çikolata da yemiyorum dünden beri galiba olacak. Ama az önce son ana kadar tuttum kendimi ama dayanamadım tostu yedimm
belki de niyetim haftaya cuma başlayacak şimdi denemedeyim niyeti olduğu için olabilir
bugün mesela bir fast food restaurantında eşim ,misafiri, oğlum ve ben vardık.oğlum zaten alerjiden yiyemiyor biliyorsunuz, orada hiçvir ama hiçbir şey yemiyor, eşim bizim için 3 dilim yaş pasta aldı ,bir de çay, ben ne yaptım tabiki de yemedim ve yarım bardak çay içip hem de şekersiz oturdum. Hem zaten oğlum da yiyemiyprken onun yanında yemem dopru olmazdı ,ama o olmadayfı dq o pastayı yemeyecektim zaten çaktırmadan yerdim isteseydim

evet şu an kendimi suçlu hissediyorum ama durmak var mı yok
diyeceğim şu ki benim gibi irade zorluğu çeken arkadaşlar seviyelere böyşe birkaç gün önceden başlayın, alışıyorsunuz ama en azından hatanız olsa da şu 4-5 günde en aza indirerek rahat bir başlangıç yapabilirsiniz
bugün menü paylaşmışmayayım
yarın aynen devammmmnnnn

İyi akşamlar kızlar haftasonu evde olmak çok yorucu iş güç bitmiyor
Bugünkü menüm

Sabah: 2 haşlama yumurtanın sarısı, 9 tane yeşil zeytin, beyaz peynir, Naneli pul biberli çökelek, ceviz

Ara: sade Türk kahvesi, sade şekersiz Americano

Akşam: 3 kaşık ıspanak üstüne yoğurt, 4 kaşık köz patlıcan salatası, 3 tane köfte

Spor yok ev işi, su daha 1 lt devamı gelecek

Regl olduğum için Haftasonunu artı olmadan atlatırım inşallah

Iyi yapmişin o pastayi yememekle...dediğinde çok mantikli bencede...irade zorluğu çekenler önceden başlarsa daha kolay olur.
Yine güzel bir menü afiyet şifa olsun canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…