Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

13 MART HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ

moni 96,9 >> hedef 96 >>
@Ekrl 62,8 >> hedef 62 >>
@sara_2876,5 >> hedef 75,5>>
gezegenfeza 70,3 >> hedef 69,5 >>
Antepia27 116,9 >> hedef ? >>
@yst38 80,1>>hedef 80,1 >>
lydznp 78,4 >> hedef ? >>
R reklam 65,4 >> hedef 65,2 >>
N nairobi 82,9 >> hedef 82,2 >>
@Canevim70,6 >> hedef 69,6 >>
nilsub 84,5 >> hedef ? >>
Eddaak 81 >> hedef ? >>
Lonely single girl 76,5 >> hedef 76,4 >>
F Fitimfitsinfit 82,7
>> hedef ?81,7 >>
jtaime020626 77,4
>> hedef 76,6 >>
G Gonulbagi 70,5 >> hedef ? >>
YaKaMoZz-z 64
>> hedef 63,3>>
M mayis74 ??
>> hedef ? >>

İyi akşamlar canlar
Bugün menum
Sabah
1 yumurta
Kücük peynir
Bi kaç domates
1 şekerli çay
Akşam
1 dilim tart
5 ince sigara böreği
1 dilim irmik tatlısı
1 Kurabiye
3 bardak şekerli çay
Spor yarım saat yürüyüş
Su 1 litre

Waooowww harika tokatlama benim isim hemide böle bir menüyle

Canım benim hedef 80 cumaki
Pazartesi deki hedef 80.5

Günmü vardi partimi vardi ..bayaği bi kaçamak var...
Yarin telafi edersin dimi canim..2 mil Leslie
Aslinda bukadar kaçamak 3 mil Lesli olmali ama alişkin değilsen baş dönmesi olabilir

Günmü vardi partimi vardi ..bayaği bi kaçamak var...
Yarin telafi edersin dimi canim..2 mil Leslie
Yarın dikkat edicem canm akşama erken yicem ve sebze...
sabahları yemiom zaten 1 yumurta peynir okdar.. Arkadaşıma gittim ya coookk uzun zaman oldu yemesem ayıp olurdu. 2 mile mümkün değil öle Bi zamanım yok canım. Hafta içi yürüyorum zaten çocuğu okula bıraktıktan sonra

Ayip olmaz canim..en azindan ne yersen 1 dilimin yarisi olsun...Allah korusun bu yiyeceklere karşi hasasiyetin olsa yinemi yerdin sirf arkadaşina ayip olmasin diye..sanmiyorum...şayet ben böyle bir davetiyeye gitseydim..(.şu anki halimle )...canim bu tür yiyecekleri yiyemiyorum sağliğim için.. rahatsiz oluyorum derdim açik açik....birde çay ve kahveni şekersiz içmeye aliş canim...bende çayi asla şekersiz içemezdim..ama artik içebiliyorum çok şükür istesen sende yapabilirsin ysvaş yavaş şekeri azaltarak çayinda...

Canım çayı şekersiz icemiom ya. Çok denedim. Yok. Çayı bıraktım şekeri bırakamadım. Mesela akşamları içmiyorum. Şeker kullanmamak için. Ama sabah 1 bardak olmassa olmazım

Olmayacak emin olunn

Ay kaptanım benim hedef -2 kg düzelttim bundan devam edelim mi ,listelerde 76.5 gözüküyor ondan devam edelim madem aslında 76.4 ne fark ama dimi

Yanlış gruplasın canım
Yallah kilo almak isteyenlerin grubuna

Ben tamam bitirdim kafamda, artık ne ekmek, ne çikolata ,ne de yufkalı börek ne de çaya şeker

Hangimiz daha inatçıyız göreceğiz, özellikle kocam olacak herife inat
bu yaştan sonra vermezsin bu kiloları demesin mi,yaşım kaç 32, sürekli ben yaşlandım deyip duruyor,yaşlandıysan banane diyorum aramızda 1 ay bile yok aynı yaştayız, ben gencim diyorum hep, napim yaşlandıysann o zaman genç karı almayacaktın diyorum :)))) ,
velhasıl kelam Allah korusun ama açlıktan acile de düşsem 65 kilo olana kadar aç kalıcam umrumda mı
az az minnak minnak yerim belki. Bu akşam zoruma gitti bir.şeyler, yani destek ol ,gaza ver beni diyorum veremezsin diyor.
Ya ben 27 yaşımdaydım iş yerindeki çocuklar iddiaya girmişler biri 19 yaşındadır biri de 22 yaşındadır demiş benim için bekardım. Bi keresinde de 24 yaşındaydım yolda liseli çocuklar abla bi saniye dedi döndüm, ne ablası oğlum dedi biri, hangi liseye gidiyorsunız dedi:) yani demek istedipim şu çok çok küçük gösteren biriyim aslında ama bu kilolar beni mahvetti şu son iki senede

Eddaak bak bende akşam Misafirlikteydim,

Menüm
1 ufak kâse mercimek çorbası (patates vardı)
Yarım Tavuk bud ( firinda)
3 küp şekerden az büyük fırında patates
Salata ( nar ekşisi vardı)

Yemediklerim
Pirinç pilavı
Burma baklava
Sigara böreği
Az kalsın çiğ köfte yapacaktı, caydırdık

Su
1 lt
Spor
20 dakika lesli 80 puan

Aslında cuma tekrar başlayacağım diye yedim yoksa hiçbir kuvvet bana yasaklıları yediremezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…