- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Menün okadar kötü değil canim herşeydrn ölçülü yemişin abartmadan..haftada 1 olur bukadar ufak defek kaçamaklar..Dünkü menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Peynir
Salatalık
Şekersiz yeşil çay
Öğle
Bir tabak tavuklu kabak yemeği
Havuçlu kereviz salatası
Acı turşu biberi
Ara
Tavada iki yumurtadan omlet
Bir dilim ekmek
Akşam
Küçük bir kase sarımsaklı yoğurtlu mantı
Bir küçük portakallı kurabiye
Üç tane incecik sarma
İnce bir dilim doğum günü pastası
moni Gulhan1
Önceki halini bilmiyorum canim fark olarak kiyaslama biraz zor ..sen Spor yapiyormuydun .?
Penye elbise mi örgü müKızlar nasılım
geçmiş olsun canımGünaydın ben 5 den beri uyanıgım bogazlarım cok kötü farenjit olmuşum uyutmadı
Menün okadar kötü değil canim herşeydrn ölçülü yemişin abartmadan..haftada 1 olur bukadar ufak defek kaçamaklar..
Günaydın ben 5 den beri uyanıgım bogazlarım cok kötü farenjit olmuşum uyutmadı
zaten menü yazmanın amacı, yanlışları söylemek o yüzden herkes düzenli menü paylaşmalı.Kizlar menünüzün nekadarda kötü olduğunu düşünsenizde paylaşin..belki sizin düşündüğünüz kadarda kötü değildir ...veya şöyle yapalimmoni neder bilmiyorum oda onaylarsa haftada 1 gün menü paylaşilmasin
Acil şifalar dilerim canımGünaydın ben 5 den beri uyanıgım bogazlarım cok kötü farenjit olmuşum uyutmadı
Eskisinide yollasaydın farkı anlardık
hoşgeldin canım, iyiyim teşekkür ederim.Selam herkese .moni Nasılsın Ayşe abla?
Ayrıldığımda 68,5 kiloymuşum. Şimdi güncel 62.
64 kiloydum 3 gün önce İsveç diyetine başladım.4.günüm ve sonuç -2kg. 13.gün sonunda sanırım 59 görebilirim.
55 kiloyken sanırım doğuma 80 girmiştim. Burada güzel motive olup 68 indim. Size de bol eksili bir hafta dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?