Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gerçektenmi canım ya
Ben böyle kaçamaklar yapmaya alışık olmadığım için böyle yiyince kendimi suçlu hissediyorum
Bugün dengelersin canim sorun yapma..kendimizi fazla kastiğimiz zamanda bunalti geliyo..ama kural gereği not ettim yinede kaçamaklarini....

Kızlar öncesi sonrası yapacam öyle Atacam foto .

Gulhan1 canım evet bol bol spor yapıyorum çok şükür 1 aydır düzenli bir şekilde
Tamam canim.. mezun oluncada ayni elbiseyi giğin...sporu kesinlikle birakma ..çok çok faydasi var...mezun olana kadar daha sıkı ve fit bir vücudun olacak bence....

hoşgeldin canım, iyiyim teşekkür ederim.
sen nasılsın neler yapıyorsun, güzel kilolar vermişsin tebrik ediyorum.
gelmek istersen bekleriz canım.
Hoşbulduk abla. Bende iyiyim teşekkür ederim. Düzenli giremiyorum bebek hareketlendi yeni yeni yürüyor hep peşindeyim :)
İsveç diyeti 5.gündeyim. 13 gün yapacağım bakalım ne kadar gidecek.

Evet belli Bir fark var canım
Iki resim arasında kaç kilo var
Ve biraz göbek eritmek için çalışsan daha iyi sanki
Vallahi ilk fotodaki kilomu bilmiyorum şimdi ne desem yalan olur .
digerinide bugün cektim .
2 gündür zaten göbeğe ağırlık verdim .İnşAllah çabalarım sonuç verecek .
3 tane bebek çıktı ordan geç kız göbeği olur mu artık bilmiyorum ama çok istiyorum ve yapacagımada inanıyorum İnşAllah

Ben sabit diyim cuma özel günüm

Üst kısmın gitmiş gibi daha çok

Biz istersek herşey olur canim...ben resim gönderemiyorum göndersem sporun nekadar faydasi var görürdün....aynada yandan baktiğim zamdn göbeğim nerdeyse dümdüz sadece biraz daha toparlanmasi lazim...Allah sağlik ve sihat verdikce namazlarimi nasil düzenli kilmaya gayret ediyorsam sporumuda o kadar düzenli yapacağim inşallah bir ömür boyu....ilk başlarda isteksiz yapiyordum ve zorlaniyordum ama şimdi severek yapiyorum Sporumu ❤

Inşallah canım

Ek olarak, zorlayıcı spor yapıp ilerde bırakmaktansa, sürdürülebilir basit şeyler yapmak daha mantıklı geliyor

Ek olarak, zorlayıcı spor yapıp ilerde bırakmaktansa, sürdürülebilir basit şeyler yapmak daha mantıklı geliyor
Aynen bende öyle yapiyorum ..genelde 1 mil Lesli..arkasindan 20 -25 dakika cep.teline indirdiğim göbek egsersiz programini yapiyorum ..ilk ayda 3 gün sonra dinlenme günü oluyordu..şu an 2.ci aydayim..4 gün sonra 1 gün dinlenme günü oluyo sonra yine tekrar 4 gün öyle gidiyor....fazla yemek yediğim zaman sonraki gün 2-3 mil yapiyor sonra egsersiz yapiyorum...dengeliyorum bi şekidle...

Üst kısmın gitmiş gibi daha çok
evet canım aynen öyle üst kısım daha çok gitmiş . Görenler şaşırıyor zaten baya kilo vermişsin diyor dile kolay nerdeyse 10 kilo olacak .
Aynen. Valla sana katılıyorum .
azimin sonu zaferdir . İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…