- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Olsun aklın kalmamış olur☺Eddaak bak bende akşam Misafirlikteydim,
Menüm
1 ufak kâse mercimek çorbası (patates vardı)
Yarım Tavuk bud ( firinda)
3 küp şekerden az büyük fırında patates
Salata ( nar ekşisi vardı)
Yemediklerim
Pirinç pilavı
Burma baklava
Sigara böreği
Az kalsın çiğ köfte yapacaktı, caydırdık
Su
1 lt
Spor
20 dakika lesli 80 puan
Aslında cuma tekrar başlayacağım diye yedim yoksa hiçbir kuvvet bana yasaklıları yediremezdi
Hani kaçsmak olsada 1 olsa iyi..ama üst üste olunca işte ipin ucu kaçuyo..gecen canevimede söyledim misafir akraba o bu bahanelerini artik hayatimizdan çiikaralim diye..beni seven sayan gerçek bir dost kararima saygi duymali ..birde benim en sinir olduğum şey.israr..biri bana 1 kere teklif ederse saygidandir 2.3.4. Kere teklif bana göre saygisizliktir..iyi birşey yaptiklarini saniyorlar o israr edenler ama hiç hoş birşey değil..bu konuda bende gevşektim aman ayip olur aman kirilir diye diye kendi sağliğimizdan oluyor ve kilo aliyoruz ..bsnane bundan sonra kirilan kirilsin ayip olarsk gören görsün mide benim istediğimi yer istediğimi yemem...kararli olmayi kendimize telkin etmeliyiz arkadaşlar..kendimizden taviz vermeyelim..Eddaak bak bende akşam Misafirlikteydim,
Menüm
1 ufak kâse mercimek çorbası (patates vardı)
Yarım Tavuk bud ( firinda)
3 küp şekerden az büyük fırında patates
Salata ( nar ekşisi vardı)
Yemediklerim
Pirinç pilavı
Burma baklava
Sigara böreği
Az kalsın çiğ köfte yapacaktı, caydırdık
Su
1 lt
Spor
20 dakika lesli 80 puan
Aslında cuma tekrar başlayacağım diye yedim yoksa hiçbir kuvvet bana yasaklıları yediremezdi
Aklım kalmıyor, bazen canım istiyor, şu an mide gurultularım başladı. Suyumu bitirsem direk yatağa gidecemOlsun aklın kalmamış olur☺
Ben mesela şu an o kadar yemeğe ihtiyaç duyuyorum ki mutlu olmak için ama yemicem ,en iyisi matematik çözeyim seviyorum, git kocanın yanına yat diye düşünebilsiniz☺ boşverin horul horul uyuyor kocacım:)
ne diyon gııAy kaptanım benim hedef -2 kg düzelttim bundan devam edelim mi ,listelerde 76.5 gözüküyor ondan devam edelim madem aslında 76.4ne fark ama dimi
Yani -2 ile bombayım inşallah kaptanım. Hedefim -100gr gözüküyordu da onu düzelttimne diyon gıı
İki üç yudum ekmek nasıl kuzum☺ şaka yapuyorum ya afiyet bal şeker olsunMenüm
Sabah:
Iki uc yudum ekmek
Peynir zeytin
Oglen
Köfte
2 dilim ekmek
Ayran
Aksam
2 kasik makarna
1 kase corba
Salata
Su.3 litre
40 dk yuruyus
Menulerim iyi degil cunku disarida ogrenci gezisindeyim. Sevgiler
Kahvalti igrencti midem kalkti. Ogrenci yurdundayiz. Bir iki yudum aldigimla kaldimİki üç yudum ekmek nasıl kuzum☺ şaka yapuyorum ya afiyet bal şeker olsun
Anladım canımKahvalti igrencti midem kalkti. Ogrenci yurdundayiz. Bir iki yudum aldigimla kaldim
Haydi Bebek kedim göster kendini.Ben tamam bitirdim kafamda, artık ne ekmek, ne çikolata ,ne de yufkalı börek ne de çaya şeker
Hangimiz daha inatçıyız göreceğiz, özellikle kocam olacak herife inat
bu yaştan sonra vermezsin bu kiloları demesin mi,yaşım kaç 32, sürekli ben yaşlandım deyip duruyor,yaşlandıysan banane diyorum aramızda 1 ay bile yok aynı yaştayız, ben gencim diyorum hep, napim yaşlandıysann o zaman genç karı almayacaktın diyorum :)))) ,
velhasıl kelam Allah korusun ama açlıktan acile de düşsem 65 kilo olana kadar aç kalıcam umrumda mı
az az minnak minnak yerim belki. Bu akşam zoruma gitti bir.şeyler, yani destek ol ,gaza ver beni diyorum veremezsin diyor.
Ya ben 27 yaşımdaydım iş yerindeki çocuklar iddiaya girmişler biri 19 yaşındadır biri de 22 yaşındadır demiş benim için bekardım. Bi keresinde de 24 yaşındaydım yolda liseli çocuklar abla bi saniye dedi döndüm, ne ablası oğlum dedi biri, hangi liseye gidiyorsunız dedi:) yani demek istedipim şu çok çok küçük gösteren biriyim aslında ama bu kilolar beni mahvetti şu son iki senede
İnşallah Perihan'ım☺Haydi Bebek kedim göster kendini..sana güveniyorum..
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | + | + | |||||
| + | +120 | |||||
| + | +80 | |||||
| m | m | |||||
@yst38 | + | + | |||||
| +100 | - | |||||
R reklam | + | +25 | |||||
N nairobi | +180 | + | |||||
@Canevim | +60 | + | |||||
| m | m | |||||
| - | +90 | |||||
| + | - | |||||
F Fitimfitsinfit | +150 | +215 | |||||
| +370 | + | |||||
G Gonulbagi | - | +120 | |||||
| + | +180 | |||||
M mayis74 | - | ||||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?