Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Olsun aklın kalmamış olur☺
Ben mesela şu an o kadar yemeğe ihtiyaç duyuyorum ki mutlu olmak için ama yemicem ,en iyisi matematik çözeyim seviyorum, git kocanın yanına yat diye düşünebilsiniz☺ boşverin horul horul uyuyor kocacım:)

[/QUOTE]
Hani kaçsmak olsada 1 olsa iyi..ama üst üste olunca işte ipin ucu kaçuyo..gecen canevimede söyledim misafir akraba o bu bahanelerini artik hayatimizdan çiikaralim diye..beni seven sayan gerçek bir dost kararima saygi duymali ..birde benim en sinir olduğum şey.israr..biri bana 1 kere teklif ederse saygidandir 2.3.4. Kere teklif bana göre saygisizliktir..iyi birşey yaptiklarini saniyorlar o israr edenler ama hiç hoş birşey değil..bu konuda bende gevşektim aman ayip olur aman kirilir diye diye kendi sağliğimizdan oluyor ve kilo aliyoruz ..bsnane bundan sonra kirilan kirilsin ayip olarsk gören görsün mide benim istediğimi yer istediğimi yemem...kararli olmayi kendimize telkin etmeliyiz arkadaşlar..kendimizden taviz vermeyelim..

Son düzenleme:
Aklım kalmıyor, bazen canım istiyor, şu an mide gurultularım başladı. Suyumu bitirsem direk yatağa gidecem

Menüm
Sabah:
Iki uc yudum ekmek
Peynir zeytin

Oglen
Köfte
2 dilim ekmek
Ayran

Aksam
2 kasik makarna
1 kase corba
Salata

Su.3 litre
40 dk yuruyus

Menulerim iyi degil cunku disarida ogrenci gezisindeyim. Sevgiler
İki üç yudum ekmek nasıl kuzum☺ şaka yapuyorum ya afiyet bal şeker olsun

Hani kaçsmak olsada 1 olsa iyi..ama üst üste olunca işte ipin ucu kaçuyo..gecen canevimede söyledim misafir akraba o bu bahanelerini artik hayatimizdan çiikaralim diye..beni seven sayan gerçek bir dost kararima saygi duymali ..birde benim en sinir olduğum şey.israr..biri bana 1 kere teklif ederse saygidandir 2.3.4. Kere teklif bana göre saygisizliktir..iyi birşey yaptiklarini saniyorlar o israr edenler ama hiç hoş birşey değil..bu konuda bende gevşektim aman ayip olur aman kirilir diye diye kendi sağliğimizdan oluyor ve kilo aliyoruz ..bsnane kirilan kirilsin ayip olarsk gören görsün mide benim istediğimi yer istediğimi yemem...karali olmayi kendimize telkin etmeliyiz arkadaşlar..kendimizden taviz vermeyelim..
[/QUOTE]
Yok canım, beni tanıyan tanıdı, senelerdir diyetteyim dediğim zaman ısrar etselerde yemiyorum.
Çok sık yap boz yaptığım için insanlarin kafası karıştı.
Birde bu sistemi bilmeyen birine anlatmak çok zor. Asla inandiramiyorum.
Bu hafta biraz gevşedim
Yine su alım kuralını uyguluyorum, yine akşam 6 da tek öğün yiyorum. Sadece yemeklerin hemen hemen hepsi bana yasaktı, daha masumlarını seçtim.
Bir günde dışarda yersem buda bana gider ramazandaki serbest günlere kadar

13 MART HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ

moni 96,9 >> hedef 96 >>
@Ekrl 62,8 >> hedef 62 >>
sara_28 76,5 >> hedef 75,5>>
gezegenfeza 70,3 >> hedef 69,5 >>
Antepia27 116,9 >> hedef ? >>
@yst38 80,1>>hedef 80,1 >>
lydznp 78,4 >> hedef ? >>
R reklam 65,4 >> hedef 65,2 >>
N nairobi 82,9 >> hedef 82,2 >>
@Canevim70,6 >> hedef 69,6 >>
nilsub 84,5 >> hedef ? >>
Eddaak 81 >> hedef 80 >>
Lonely single girl 76,5 >> hedef 74,5 >>
F Fitimfitsinfit 82,7
>> hedef ?81,7 >>
jtaime020626 77,4
>> hedef 76,6 >>
G Gonulbagi 70,5 >> hedef 69 >>
YaKaMoZz-z 64
>> hedef 63,3>>
M mayis74 ??
>> hedef ? >>

Haydi Bebek kedim göster kendini..sana güveniyorum..

Neyse kizlar kirilmaca darilmaca olmasin böyle böyle yola gelip hatalarimizi düzelticez...hepimiz ayni yoldan geçtik o yüzden burdayiz..önemli olan çizdiğimiz sinirlari aşmayip kararli kalmak..ve bundan sonra misafirlik şu bu Bahaneleri olmasin sağlikli beslenmeye biraz daha özen gösterelim !
Iyi geceler

Neyse kızlar günah çıkarayım ☺ kocişimle konuştuk şimdi fotoya bakıp bakıp güldük falan
Ben sana diyorum ki başlıyorsan devam ettir gizlice mutfağa gidip çikolatayı gömüp sonra odaya gelip şöyle yapıcam böyle yapıcam deme diyor o da haklı
Tamam yemiyom yemek de yemicem acillik olacam dedim gülüyor.horul horul uyumuyormuş ya ☺ günahını aldım heheheh oturma odasında oturuyor
Neyse çok adını andım bu akşam kendimi kötü hissettim en iyisi susayım☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…