Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günah çikarayim derken bende çaktirtmadan yine çikolataya yumuldun sandim..

Yok bitti artık çikolatanın ç si yok. Vicdan yaotı az önce hadi gel bir kaşık al istersen dedi hayırrr dedim yemem, hepsi senin olsun,yanında cips de vardı , 1 tane bile almadım helal banaaa☺
Günah çikarayim derken bende çaktirtmadan yine çikolataya yumuldun sandim..

Kim niye kırılacak, herkes ne yaparsa kendine yapar
Iyi geceler

Geçmiş olsun cnm menün ve sporun harika

Hadi bakalım neler olcak cumaya
cok sağol canım . Evet bakalım kim kazanacak .
Oğluna geçmiş olsun canim..
çok sağol canım valla bu seferde büyük oğlan kulak enfeksiyonu olmuş zaten 3 gündür ateşi vardı çok şükür antibiyotik verdi yarına daha iyi olur inşAllah .

Ya kızlar sabah kalkınca ne güzel göbek flan yok ama gün içindede çıkmasın ya sinir bozuyor ama kararlıyım dümdüz yapacam onu görür o .
patlatacam resmen bomba gibi

rakiplerim hadi bakalım Cuma’ya ne kaldı şurda demi
Ya birde şu pazartesi tartısı olmasa ne güzel olur .
Ya moni ben pazartesi günleri tartılmasam ?
Neyse iyi geceler 7 8 saat sonra görüşürüz kızlar .

Ay öf sorma ya bi ton su içtim hala da içitorum yarın gece 00 da kesmeui dülünüyorum su içme işini☺ ki artı çıkmayayım

Geçmiş olsun canım

Kız ne yaşlılıgı iyi yapıyorsun kabullenme kim ne derse desin ben 50 yaşındayım 5 yaşlarında 2 torunum var ve bak buradayım banada diyorlar sen nasıl annane babaanne sin onlar koca populu memeli olurlar sen ne böyle kız gibisin diye valla ayıptır söylemesi gönül yaşım içim yani 28

Geçmiş olsun canım ogluşuna Allah şifa versin

Mutlu sabahlar kizlar..
Ben birazdan yine aç karnina sporumu yapacağim..sonra çok hafif sağlikli kahvaltimi yapip belki cocuklarlan yürüyüşe çikmayi düşünüyorum eşim gece vardiyasinda olduğu için uyuyor...

Dün menülerini yazmayan arkadaşlar

Antepia27
@Iydznp
M mayis74

Kizlar yarin pazartesi en azindan bugün dikkat edelim ..pazartrsi tarti günü olmasi çok yerinde oda olmasa daha az dikkat edilir..daha fazla kaçamaklar yapilir...ve gezegenfeza arkadaşimizi örnek alalim..onunda cani var nefsi var oda misafirliğe gidiyo misafirleri oluyo...benimde misafirlerim oluyo misarirliğe gidiyorum burda belirtmesemde....o sağliksiz şeyleri yememiz için kimse kafamiza silah dayamiyor...bana bikaç kere israrla teklif ettiklerinde ses tonumla belli ediyorum istemediğimi..yani biraz sinirli ses tonuyla cevap veriyorum..herşey bizim elimizde..biz istrmesek kimse bize zorlan o şerbetli .tatli pastalari yediremez..hem 2.ci gittiğinizde ayni yere daha hafif ikramlar yapmalarini teşvik etmiş oluruz. .

Günaydın güzel takımım .
hepimizin kadınlar günü kutlu olsun .
Hayırlı mutlu bir pazarınız olsun inşAllah.
Saat 11h17 herkes evde yeni kalktık kahvaltı hazirlicam . Sonrasındada çocukları parka götüreceğiz İnşAllah hava cok güzel
Bugün çok dikkat edelim gerçekten yarın tartı var .
bakın cuma günü oğlumun doğum günüydü ufakta olsa bir kutlama yaptık diyelim akşam geç vakit olduğu için yaptığım pastanın tadına bile bakmadım .
dün menümde belirtmeyi unuttum sadece yine 2 gram bile olmayan çatalın ucuyla aldım tadına bakmak için . Şimdi burda sizlerle olmasaydım . O koca pastayı komple ben yemiştim kesin .
Neyse diyeceğim o ki herşey bizim elimizde kızlar kafada biter herşey . Eşim diyor kız ne kadar güzel zayıflamışsın hafiflemişsin diyor baya
Hadi güzel bir gününüz olsun kızçeler.

Arkadaşlar menü yazmayanlar cuma günü arti çikarsa o hafta kaçamak yapti diye not edeceğim..ay sonundada en çok kaçamak yapan kimse tekrar belirteceğim .. menü yazmayan arkadaşlardan biride olabilir bu durumda..yani menü yazmayinca yine kurtluş yok..hem diyer arkadaşlarimizada haksizlik olur....onun için menünüzü yazin olumsuz yorumlar geleceğini bilsenizde oda size ceza olsun öyle düşünün...kaçamak yapanlarda telafi etsin dengeli sağlikli menü ve sporlan cumaya kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…