Günah çikarayim derken bende çaktirtmadan yine çikolataya yumuldun sandim..Neyse kızlar günah çıkarayım ☺ kocişimle konuştuk şimdi fotoya bakıp bakıp güldük falan
Ben sana diyorum ki başlıyorsan devam ettir gizlice mutfağa gidip çikolatayı gömüp sonra odaya gelip şöyle yapıcam böyle yapıcam deme diyoro da haklı
Tamam yemiyom yemek de yemicem avillik olacam dedim gülüyor.horul horul uyumuyormuş ya ☺ günahını aldım heheheh oturma odasında oturuyor
Neyse çok adını andım bu akşam kendimi kötü hissettim en iyisi susayım☺
Günah çikarayim derken bende çaktirtmadan yine çikolataya yumuldun sandim..
Senin bol bol yemen gerekiyorki ben kazanayımgezegenfeza rakip olmuşuz ? Ne yapmamiz gerekiyor
Kim niye kırılacak, herkes ne yaparsa kendine yaparNeyse kizlar kirilmaca darilmaca olmasin böyle böyle yola gelip hatalarimizi düzelticez...hepimiz ayni yoldan geçtik o yüzden burdayiz..önemli olan çizdiğimiz sinirlari aşmayip kararli kalmak..ve bundan sonra misafirlik şu bu Bahaneleri olmasin sağlikli beslenmeye biraz daha özen gösterelim !
Iyi geceler
cok sağol canım . Evet bakalım kim kazanacak .Geçmiş olsun cnm menün ve sporun harika
Hadi bakalım neler olcak cumaya
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Nergis 35 + + sara_28 + +120 gezegenfeza + Antepia27 m m @yst38 + + @lydznp +100 @reklam + +25 @nairobi +180 + @Canevim +60 + @nilsub m m Eddaak - Lonely single girl + - @Fitimfitsinfit +150 +215 jtaime020626 +370 +355 @Gonulbagi - @YaKaMoZz-z + +180 M mayis74 -
çok sağol canım valla bu seferde büyük oğlan kulak enfeksiyonu olmuş zaten 3 gündür ateşi vardı çok şükür antibiyotik verdi yarına daha iyi olur inşAllah .Oğluna geçmiş olsun canim..
İnşallah ❤cok sağol canım . Evet bakalım kim kazanacak .
çok sağol canım valla bu seferde büyük oğlan kulak enfeksiyonu olmuş zaten 3 gündür ateşi vardı çok şükür antibiyotik verdi yarına daha iyi olur inşAllah .
Ay öf sorma ya bi ton su içtim hala da içitorum yarın gece 00 da kesmeui dülünüyorum su içme işini☺ ki artı çıkmayayımYa kızlar sabah kalkınca ne güzel göbek flan yok ama gün içindede çıkmasın yasinir bozuyor ama kararlıyım dümdüz yapacam onu görür o .
patlatacam resmen bomba gibi
rakiplerim hadi bakalım Cuma’ya ne kaldı şurda demi
Ya birde şu pazartesi tartısı olmasa ne güzel olur .
Yamoni ben pazartesi günleri tartılmasam ?
Neyse iyi geceler7 8 saat sonra görüşürüz kızlar .
Geçmiş olsun canımcok sağol canım . Evet bakalım kim kazanacak .
çok sağol canım valla bu seferde büyük oğlan kulak enfeksiyonu olmuş zaten 3 gündür ateşi vardı çok şükür antibiyotik verdi yarına daha iyi olur inşAllah .
Yine rakibin benim canımBenim rakibim kim görmedim ben
Kız ne yaşlılıgı iyi yapıyorsun kabullenme kim ne derse desin ben 50 yaşındayım 5 yaşlarında 2 torunum var ve bak buradayım banada diyorlar sen nasıl annane babaanne sin onlar koca populu memeli olurlar sen ne böyle kız gibisin diye valla ayıptır söylemesi gönül yaşım içim yani 28Ben tamam bitirdim kafamda, artık ne ekmek, ne çikolata ,ne de yufkalı börek ne de çaya şeker
Hangimiz daha inatçıyız göreceğiz, özellikle kocam olacak herife inat
bu yaştan sonra vermezsin bu kiloları demesin mi,yaşım kaç 32, sürekli ben yaşlandım deyip duruyor,yaşlandıysan banane diyorum aramızda 1 ay bile yok aynı yaştayız, ben gencim diyorum hep, napim yaşlandıysann o zaman genç karı almayacaktın diyorum :)))) ,
velhasıl kelam Allah korusun ama açlıktan acile de düşsem 65 kilo olana kadar aç kalıcam umrumda mı
az az minnak minnak yerim belki. Bu akşam zoruma gitti bir.şeyler, yani destek ol ,gaza ver beni diyorum veremezsin diyor.
Ya ben 27 yaşımdaydım iş yerindeki çocuklar iddiaya girmişler biri 19 yaşındadır biri de 22 yaşındadır demiş benim için bekardım. Bi keresinde de 24 yaşındaydım yolda liseli çocuklar abla bi saniye dedi döndüm, ne ablası oğlum dedi biri, hangi liseye gidiyorsunız dedi:) yani demek istedipim şu çok çok küçük gösteren biriyim aslında ama bu kilolar beni mahvetti şu son iki senede
Geçmiş olsun canım ogluşuna Allah şifa versinYa kızlar sabah kalkınca ne güzel göbek flan yok ama gün içindede çıkmasın yasinir bozuyor ama kararlıyım dümdüz yapacam onu görür o .
patlatacam resmen bomba gibi
rakiplerim hadi bakalım Cuma’ya ne kaldı şurda demi
Ya birde şu pazartesi tartısı olmasa ne güzel olur .
Yamoni ben pazartesi günleri tartılmasam ?
Neyse iyi geceler7 8 saat sonra görüşürüz kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?