- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oy yerim yaaAma arkadaşı olunca konuşmaz diyor kuşçular falan hele 1 yaşına gelsin o zaman zaten ister arkadaş diyorlar.şimdi onun en iyi arkadaşları ben ve oğlumparmağımdan indirimiyorum ki çok seviyorum eşşeği
Bende kilo verimi durduğu zaman ekleme yada değiştirme yaparım diye düşünüyorum.Sana katiliyorum..çok fazla yüklenilirse vücud birgün pes eder...ben genelde 1 mil Leslie ..sonra 20 dakika bölgesel çalişiyorum cep telefona indirdiğim bir uygulamada....aşaği yukari 40- 45 dakika sürüyor günlük..ama bölgesel egsersizlerin arasinda 30 saniye ara var
Yani artik sana nedeyim..cuma günü arti çiktiğin halde ve en çok kaçamak yapan olduğun halde hala kaçamaklara ful devam...patates salatasida kilo aldirir oda karbonhidrat...neden yeşil salata görmüyorum senin menülerde..Patates yiye yiye patates olcan....Hayırlı akşamlar
Sabah : peynir, zeytin ,yoğurt ,1 dilim ekmek
Öğlen :1 dilim pasta
Akşam: 1 tabak patates salatası , peynir , yoğurt
1 litre su
Kızım çok seviyor patates salatasıni hergun istiyorYani artik sana nedeyim..cuma günü arti çiktiğin halde ve en çok kaçamak yapan olduğun halde hala kaçamaklara ful devam...patates salatasida kilo aldirir oda karbonhidrat...neden yeşil salata görmüyorum senin menülerde..Patates yiye yiye patates olcan....
Gercekten tokatı kafama yemişim gibi hissettim .Yani artik sana nedeyim..cuma günü arti çiktiğin halde ve en çok kaçamak yapan olduğun halde hala kaçamaklara ful devam...patates salatasida kilo aldirir oda karbonhidrat...neden yeşil salata görmüyorum senin menülerde..Patates yiye yiye patates olcan....
Evet canim sen...çoçuklarimiz çok şey seviyor..ara sira sorun olmaz ama sık sık yersen iyi değil...patates salatasi sik yapiliyorsa evde eşin ve çocuklarin yrsin sende kendine güzel yeşil bir salata yap..hem evdekilerde alişir...masamizda asla yeşillik eksik olmamali..Ben mi
Çok haklısın bir yerden başlamam lazım artık menulerimde değişiklik olacak söz veriyorumEvet canim sen...çoçuklarimiz çok şey seviyor..ara sira sorun olmaz ama sık sık yersen iyi değil...patates salatasi sik yapiliyorsa evde eşin ve çocuklarin yrsin sende kendine güzel yeşil bir salata yap..hem evdekilerde alişir...masamizda asla yeşillik eksik olmamali..
Patates bende çok severim ama vazgeçtim...istersen sende yapabilirsin...bak benim kilo verme derdim bittiği halde hala dikkat ediyorum..kas kütlem artmadikca göbeğimdeki yağ tamamen eriyip dümdüz olmadikca benim diyet bitmeyecek..hayatimizda bazi değişikliler yapmadikca istediğimizi elde edemeyiz etsekte kisa süreli olur
Tamam canim istersen yaparsin sen..yeterki iste..ve kararli olÇok haklısın bir yerden başlamam lazım artık menulerimde değişiklik olacak söz veriyorum
Bende sulu yemegi hariç severim, 3 aydır yemiyorum ( cumartesiyi sayma)Kızım çok seviyor patates salatasıni hergun istiyorPatatesi çok seviyorum her türlü yerim hayatımdan çıkaramıyorum
Bende cok sevdigim Di patates salatası en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile yeşil salata tatlım en saglık lı ve en vitaminlisi tatlım bırak ev halkı yesin az yap sadece onlara yetecek kadar yap o zaman yemessin ben yiyemiyecegim bir şey oldumu mümkün olduğunca çok az yapıyorum bu sefer mecburen yemiyorum onlara yetsin diye bu yöntemi Bi dene derimEvet canim sen...çoçuklarimiz çok şey seviyor..ara sira sorun olmaz ama sık sık yersen iyi değil...patates salatasi sik yapiliyorsa evde eşin ve çocuklarin yrsin sende kendine güzel yeşil bir salata yap..hem evdekilerde alişir...masamizda asla yeşillik eksik olmamali..
Patates bende çok severim ama vazgeçtim...istersen sende yapabilirsin...bak benim kilo verme derdim bittiği halde hala dikkat ediyorum..kas kütlem artmadikca göbeğimdeki yağ tamamen eriyip dümdüz olmadikca benim diyet bitmeyecek..hayatimizda bazi değişikliler yapmadikca istediğimizi elde edemeyiz etsekte kisa süreli olur
Afiyet olsun yaramasın inşallah bazen bendede böyle krizler oluyor hatta diyorum kendime işkence ediyorum aklında yemek var ama yiyemiyorsun sonra aklıma o aşırı kilolardan yürüyemeyenler var çevremde onları düşünüyorum vazgeçiyorumYedim gittibi parça ekmeğe bal koydum,1 bardak şekersiz çay, gözüm açıldı be, ben dersd devam kızlar
Bende yapamıyorum ögrendim bende iyi olduCanım bendede olmuyor. Nasıl yapican anlatayım.
Uygulamadan giriyorsan şuan oyuzden yükleme yapmıyor. Normal googleden gir ordan resim yükleme yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?