Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende kilo verimi durduğu zaman ekleme yada değiştirme yaparım diye düşünüyorum.
Inşallah havalarda düzelirse sabah yürüyüş Akşam lesli harika olur

Hayırlı akşamlar

Sabah : peynir, zeytin ,yoğurt ,1 dilim ekmek

Öğlen :1 dilim pasta

Akşam: 1 tabak patates salatası , peynir , yoğurt

1 litre su
Yani artik sana nedeyim..cuma günü arti çiktiğin halde ve en çok kaçamak yapan olduğun halde hala kaçamaklara ful devam...patates salatasida kilo aldirir oda karbonhidrat...neden yeşil salata görmüyorum senin menülerde..Patates yiye yiye patates olcan....

Kızım çok seviyor patates salatasıni hergun istiyor Patatesi çok seviyorum her türlü yerim hayatımdan çıkaramıyorum

Gercekten tokatı kafama yemişim gibi hissettim .

Evet canim sen...çoçuklarimiz çok şey seviyor..ara sira sorun olmaz ama sık sık yersen iyi değil...patates salatasi sik yapiliyorsa evde eşin ve çocuklarin yrsin sende kendine güzel yeşil bir salata yap..hem evdekilerde alişir...masamizda asla yeşillik eksik olmamali..
Patates bende çok severim ama vazgeçtim...istersen sende yapabilirsin...bak benim kilo verme derdim bittiği halde hala dikkat ediyorum..kas kütlem artmadikca göbeğimdeki yağ tamamen eriyip dümdüz olmadikca benim diyet bitmeyecek..hayatimizda bazi değişikliler yapmadikca istediğimizi elde edemeyiz etsekte kisa süreli olur

Son düzenleme:
Çok haklısın bir yerden başlamam lazım artık menulerimde değişiklik olacak söz veriyorum

Kızlarrr akşam 11 gibi saati hatırlayamıyorum zeytin yedim dayanamadım, şu an saat 3 buçuk ders çalışıyorum ama aklım almıyor çünkü midem odak noktamtatlı istiyorum ama yemek istemiyorum of ya ne zor bu diyet denen şey ya, gidecem şimdi 1 dilim ekmeğe bal koyacam ama yok dayanmam lazım ama beynimin çalışması için de midemin boş olmaması lazım

Bende cok sevdigim Di patates salatası en son ne zaman yedim hatırlamıyorum bile yeşil salata tatlım en saglık lı ve en vitaminlisi tatlım bırak ev halkı yesin az yap sadece onlara yetecek kadar yap o zaman yemessin ben yiyemiyecegim bir şey oldumu mümkün olduğunca çok az yapıyorum bu sefer mecburen yemiyorum onlara yetsin diye bu yöntemi Bi dene derim

Yedim gitti bi parça ekmeğe bal koydum,1 bardak şekersiz çay, gözüm açıldı be, ben dersd devam kızlar
Afiyet olsun yaramasın inşallah bazen bendede böyle krizler oluyor hatta diyorum kendime işkence ediyorum aklında yemek var ama yiyemiyorsun sonra aklıma o aşırı kilolardan yürüyemeyenler var çevremde onları düşünüyorum vazgeçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…