Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok şükür resim gönderebildim..
Canım bendede olmuyor. Nasıl yapican anlatayım.

Uygulamadan giriyorsan şuan oyuzden yükleme yapmıyor. Normal googleden gir ordan resim yükleme yap
teşekkür ederim canim ..sonunda resim gönderebildim..uygulamadan olmuyormuş dediğin gibi...

Ben daha wc ye çıkmadım neredeyse 2 gün oldu benden bol eksi bekleme cankm
valla mı ya ? Valla benimde tek korkum çok spor yaparak kas kütlemi geliştirmek ve kilo verememek hani kas daha ağır ya . İnşAllah öyle Birşey olmaz . Önce yağlar gitsin . Sonra kas yerleşecekse yerleşsin

Kızlar sizlere soru Gulhan1 sen daha deneyimlisin

şimdi verdiğimiz yağlar idrar ve ter ile dışarıya atılıyor demi ? .
2cisi
Vücutta yag kütlesi varsa kas kütlesi Yağlar eridikten sonra mı gelir ?
valla spor yapıyorum ama önce Yağların erimesini istiyorum sonra kas oluşsun .
cevaplar İçin şimdiden teşekkürler

valla mı ya ? Valla benimde tek korkum çok spor yaparak kas kütlemi geliştirmek ve kilo verememek hani kas daha ağır ya . İnşAllah öyle Birşey olmaz . Önce yağlar gitsin . Sonra kas yerleşecekse yerleşsin
Istersen sende benim gibi yap..ben hedefime 5 kilo kala Spora başladim...

Evet öyle oluyor ter ve iidrlan atiliyor eriyen yağ....
Istersen sadece kardio yap yağ yakimi için şimdilik

Evet canım, yağlar ve toksinler vücuttan ter ve idrarla atılıyor, Aidin salih in kitabında toksinlerin vücuttan kaşıntıyla atıldığıda yazıyor.
Benim cildim kışın çok kurur ve kaşınır, 2 aydır kollarım çok kaşınıyor.
Dayanabildiğim kadar nemlendirici filan kullanmıyorum, eğerki çok dayanamayacak kadar kaşınırsa bebek yağı sürüyorum.
2. Soruna gelirsek
Onu bende bi ara çok araştırdım iki türlüde yazı okudum, dünkü dedigimi tekrarlıyorum, en iyi spor sürdürülebilir olan bence, sen çok yükleniyorsun, misal bu sekilde 2 sene dayanabilecekmisin?

Allah uzun sağlikli ömürler versin bebişine..ama ona bir arkadaş al annesi yalniz kalmasin...
Ama arkadaşı olunca konuşmaz diyor kuşçular falan hele 1 yaşına gelsin o zaman zaten ister arkadaş diyorlar.şimdi onun en iyi arkadaşları ben ve oğlum parmağımdan indirimiyorum ki çok seviyorum eşşeği

Sana katiliyorum..çok fazla yüklenilirse vücud birgün pes eder...ben genelde 1 mil Leslie ..sonra 20 dakika bölgesel çalişiyorum cep telefona indirdiğim bir uygulamada....aşaği yukari 40- 45 dakika sürüyor günlük..ama bölgesel egsersizlerin arasinda 30 saniye ara var

Yok canim alakasi yok ..benim kuşum yalniz değil..eşi var ama yinede konuştu....hatta kizimda öğrenmiş eşinden konuşmayi..Aşkim Babacim diyor oda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…