teşekkür ederim canim ..sonunda resim gönderebildim..uygulamadan olmuyormuş dediğin gibi...Canım bendede olmuyor. Nasıl yapican anlatayım.
Uygulamadan giriyorsan şuan oyuzden yükleme yapmıyor. Normal googleden gir ordan resim yükleme yap
valla mı ya ? Valla benimde tek korkum çok spor yaparak kas kütlemi geliştirmek ve kilo verememekBen daha wc ye çıkmadım neredeyse 2 gün oldu benden bol eksi bekleme cankm
Sen bugünden sonra gör. Gelsin cuma gitsin kilolar hadi bakalim
Evet canim benim küçük oğluşum adi Halid..banyo yapmişti otda ablasi...yerim onu poposunu ben ❤
Test başarılıTest test trstEki Görüntüle 2602415
Ay inşallah ya tartılmadım korkudan bakalım yarın belli olur tartıda.Turşu Çok yemediysen bence birşey olmaz..1 avuç cekirdekde brnce sorun değil..
Yaa gerçekmi bu kuş inanki ben yağlı boya tablo sandımEvet canim benim küçük oğluşum adi Halid..banyo yapmişti otda ablasi...yerim onu poposunu ben ❤
Kız ben onu duvar kağıdı zannettimyaBirgün denk gelirsem Kuşumun konuşmasini çekip buraya atacağim...Şişgo Şişgo deyip duruyo...
Istersen sende benim gibi yap..ben hedefime 5 kilo kala Spora başladim...valla mı ya ? Valla benimde tek korkum çok spor yaparak kas kütlemi geliştirmek ve kilo verememekhani kas daha ağır ya . İnşAllah öyle Birşey olmaz . Önce yağlar gitsin . Sonra kas yerleşecekse yerleşsin
Yaaaaaa ben de dwdirtmeye çalışıyorum ama daha 7 aylık henüz başlamadı şişko şişkoBirgün denk gelirsem Kuşumun konuşmasini çekip buraya atacağim...Şişgo Şişgo deyip duruyo...
Canım o zaman sadece yürüyüş mü yapıyordun ? Yani aklıma geldi öyle yapmak . Ama bilemedimIstersen sende benim gibi yap..ben hedefime 5 kilo kala Spora başladim...
Evet öyle oluyor ter ve iidrlan atiliyor eriyen yağ....Kızlar sizlere soruGulhan1 sen daha deneyimlisin
şimdi verdiğimiz yağlar idrar ve ter ile dışarıya atılıyor demi ? .
2cisi
Vücutta yag kütlesi varsa kas kütlesi Yağlar eridikten sonra mı gelir ?
valla spor yapıyorum ama önce Yağların erimesini istiyorum sonra kas oluşsun .
cevaplar İçin şimdiden teşekkürler
Evet canım, yağlar ve toksinler vücuttan ter ve idrarla atılıyor, Aidin salih in kitabında toksinlerin vücuttan kaşıntıyla atıldığıda yazıyor.Kızlar sizlere soruGulhan1 sen daha deneyimlisin
şimdi verdiğimiz yağlar idrar ve ter ile dışarıya atılıyor demi ? .
2cisi
Vücutta yag kütlesi varsa kas kütlesi Yağlar eridikten sonra mı gelir ?
valla spor yapıyorum ama önce Yağların erimesini istiyorum sonra kas oluşsun .
cevaplar İçin şimdiden teşekkürler
Benimki neler diyo 4 aylikken konuşmaya başladi...youtubede fistik muhabbet kuşunu aç dinlettir 15 dakika kadar oda öğrenirYaaaaaa ben de dwdirtmeye çalışıyorum ama daha 7 aylık henüz başlamadı şişko şişko
Tamamdır canım kardiyoya agırlıkverecem çok saholEvet öyle oluyor ter ve iidrlan atiliyor eriyen yağ....
Istersen sadece kardio yap yağ yakimi için şimdilik
Allah uzun sağlikli ömürler versin bebişine..ama ona bir arkadaş al annesi yalniz kalmasin...Eki Görüntüle 2602417 bu uykucu minnoş da benim
Ama arkadaşı olunca konuşmaz diyor kuşçular falan hele 1 yaşına gelsin o zaman zaten ister arkadaş diyorlar.şimdi onun en iyi arkadaşları ben ve oğlumAllah uzun sağlikli ömürler versin bebişine..ama ona bir arkadaş al annesi yalniz kalmasin...
Sana katiliyorum..çok fazla yüklenilirse vücud birgün pes eder...ben genelde 1 mil Leslie ..sonra 20 dakika bölgesel çalişiyorum cep telefona indirdiğim bir uygulamada....aşaği yukari 40- 45 dakika sürüyor günlük..ama bölgesel egsersizlerin arasinda 30 saniye ara varEvet canım, yağlar ve toksinler vücuttan ter ve idrarla atılıyor, Aidin salih in kitabında toksinlerin vücuttan kaşıntıyla atıldığıda yazıyor.
Benim cildim kışın çok kurur ve kaşınır, 2 aydır kollarım çok kaşınıyor.
Dayanabildiğim kadar nemlendirici filan kullanmıyorum, eğerki çok dayanamayacak kadar kaşınırsa bebek yağı sürüyorum.
2. Soruna gelirsek
Onu bende bi ara çok araştırdım iki türlüde yazı okudum, dünkü dedigimi tekrarlıyorum, en iyi spor sürdürülebilir olan bence, sen çok yükleniyorsun, misal bu sekilde 2 sene dayanabilecekmisin?
Yok canim alakasi yok ..benim kuşum yalniz değil..eşi var ama yinede konuştu....hatta kizimda öğrenmiş eşinden konuşmayi..Aşkim Babacim diyor oda..Ama arkadaşı olunca konuşmaz diyor kuşçular falan hele 1 yaşına gelsin o zaman zaten ister arkadaş diyorlar.şimdi onun en iyi arkadaşları ben ve oğlumparmağımdan indirimiyorum ki çok seviyorum eşşeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?