360 puanSürünürcesine yürümek kaç puan
Beni spor kesmiyor ne yazıkki. Kızken voleybol ile zayıflamıştım 69kg olmuştum herkes şu popon küçülse çok güzel olacaksın demiştiValla canım kilo vermek istiyorsak böyle olacak . Çok şükür sağlığımız yerinde olduğu bir sürece günlük 1 saat dahi yürüyüş yapsak çok iyi . Artık şu göbeğimden kurtulmak istiyorum o yüzden çok fazla yükleniyorum spora ... . Yoksa gitmeyecek .
Onu yapiyorum canim..kaçamaklari tek tek yapiyorum günlük....Yapılabilir birşey olsa daha iyi olur.
Haftalık liste tutmada olabilir,
Işte o listeyi en çok kaçamak yapan arkadaş tutsun 1 haftaOnu yapiyorum canim..kaçamaklari tek tek yapiyorum günlük....
Sen bugünden sonra gör. Gelsin cuma gitsin kilolar hadi bakalimDevam tatlım, sorun yok.
Cuma alacam boyunun ölçüsünü
O olabilir....Işte o listeyi en çok kaçamak yapan arkadaş tutsun 1 hafta
Canım bendede olmuyor. Nasıl yapican anlatayım.Olmuyor ne denersem deneyim..resim gönderemiyorum
Link ile göndermek istedim oda olmadi
O yüzdenmi olmuyordu..tamsm canim birde googleden deneyimCanım bendede olmuyor. Nasıl yapican anlatayım.
Uygulamadan giriyorsan şuan oyuzden yükleme yapmıyor. Normal googleden gir ordan resim yükleme yap
Ben daha wc ye çıkmadım neredeyse 2 gün oldu benden bol eksi bekleme cankmKızlar bugün ki sporum
1 saat 8 dkk normal yürüyüş
50 dkk tempolu yürüyüş
45 ip atladım
30 dkk bölgesel hareket
Hadi yarın ola hayır ola
Ooo 3 günlük oruçlar 3-4 ay sonra ilk ay günde iki öğün 2.ay günde tek öğün sonra oruçlarBen oruca dayanırım ama 3 gün üst üste tutunca kötülenirim tansiyonum düşer. Yemekten kısıp sade tatlı yesem kriz gibi bi durum oluşur. Sağlığımdan olurum diye korkuyor. O yüzden destekçim değil.
Benim kide almaz dışarda yer ben yokken yer eve getirmez nefsi zorlanmasın diye
Dişi kesiyor ama
Özel günden dolayı artıdayım
Ceza kabulum.
Bugün oğlanla yürüdüm çok yorucuydu
Kaplumbağa hızında
Turşu Çok yemediysen bence birşey olmaz..1 avuç cekirdekde brnce sorun değil..İyi akşamlar kızlar bugün çok kötü geçti ya inş yarına çok etkisi olmaz
Sabah
2 krep
Domates
Biraz peynir
3 zeytin
Ara
1 elma
1 portakal
Akşam
1 tabak kurufasulye
Lahana turşusu ( işte burada bittimresmen su tuttu vücudum)
Çayın yanında 1 avuç tuzsuz çekirdek (tamamen sacmaladım)
Seninki miTest test trstEki Görüntüle 2602415
Evet canim benim küçük oğluşum adi Halid..banyo yapmişti otda ablasi...yerim onu poposunu ben ❤Seninki mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?