Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gezinin acısını cekiyorum şuan. Cumaya kadar sıkı bir tempo devam etmem lazim

Tam tersi canım.
Ilkokul öğretmenimiz sabahları aç karnına ders çalışın ki aklınızda kalsın derdi.

Açlıktan geberiyom ama yemicemmm puhahaha
Bakalım kaptanım bugün yavaş yavaş 15 -20 dk eliptik yapmak istiyorum

Benim kızım da patates salatası ,yoğurtlu makarna hastası yapmayınca (Anne ama sen de çok güzel yapiyorsun patates salatasıni canım istiyor yine ) diye bana baskı uyguluyor
Seni kandırmasına izin verme. Başka yemekleri de güzel yapıyorum diye tık ağzına
mayıs ortada yok, antep bu hafta menüden izin istedi, ayşem de yazmıştır heralde ben daha okumadım sayfaları
O Ayşe bensem 3 öğün yulaf yoğurt var. Bugün Sedef yeni telafi listesi verdi. Yarın ona başlayacağım ama sadece kahvaltıyı değiştirdi
Günaydın hanımlar
Sana özel olarak günaydin hem ortim hem rakibim

diyette ödem yapan ve çok fazla su tutan 3 şey den biri turşu.
önce ki diyetisyenim 3 şeyi yasaklamıştı:
-turşu
-zeytin
-soda

yeni diyetisyenim az tuzlu zeytin veriyor ama gün boyu detoks verdiyse eğer.
Aa ben soda hergün tüketiyorum özellikle akşamlar içmeyeyim bari

tamamdır canım sağol bilgiler için . Bu ağırlıkta çalışmayı sürdüremem ama yürüyüyüşü muhakkak hayatımda tutarım .
cok sağol canım bildiler aklımda
kuzuya geçmiş olsun canım.
Allah razı olsun sağol canım
canım bizim yaptığımız yürüyüşler ve bölgesel hareketler kas yapacak kadar değil ancak yağ yakarız
valla bilmiyorum ama öncelik yağlar sonra kas oluşsun . Hani fazla bi ağırlık çalışmıyorum ama yinede belli olmaz . Tartıda yüzeme vurmasın ağır ağır

Evet kızlar günaydın kocaman kocaman günaydın hepinize

veee tartı günü
Cuma 77.4
Bugün 76.7
Fark -800

cuma günki hedefimi 76.2 yapmak istiyorum moni

bu arada benim tartımım özellikleri var neden başından berli kullanmıyorum anlamadım ..

vücudumdaki
Yağ oranı 38.2 %
Su oranı 43%
kas oranı 28.3%
Çok mutluyum kızlar 75 kilo olunca 10 kilo gitmiş olacak ve geriye 11 kilo kalacak çok şükür Rabbime Rakiplerim nerdesin galiba cuma günü güzel bir tokat yiyeceksiniz benden

Süpersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…