Hayırlı akşamlar
Sabah:2 haşlanmış yumurta, yoğurt , 1 çay kaşığı kadar pekmez
Öğlen : yarım kıymalı pide
Akşam :1 tabak taze fasulye yemeği , 2 küçük domates
1 litre su
30 dk yürüyüş
Ben kilo bildirimi yaptim. 71.5PAZARTESİ TARTISI
moni (96,9/96,9)eksi gelecek.
Ekrl (62,8/62,7)5 ler kapıda.
sara_28(76,5/ 76,5 )eksi gelecek.
gezegenfeza(70,3/69,8 )muhteşem,6 lar hayırlı olsun.
Antepia27 (116,9/ )menüden muafsın, kilo bildiriminden değil.
yst38(80,1/ 81,3)geçen etap + kilodaydın, bu hafta telafi bekliyorum.
lydznp (78,4/T )tartılmayı unutmuyoruz.
reklam(65,4/65,9 )cuma eksi bekliyorum.
nairobi (82,9/ 83,1)cuma eksi bekliyorum
Canevim(70,6/70,4 )6 lar cumaya .
nilsub (84,5/T )şiş olsak ta mutlaka tartılıyoruz.
eddaak(81,0/80,4)7 ler cumaya.
baby_cat(76,5/77,5)zayıflama grubu, kilo alma değil.
Fitimfitsinfit (82,7/83)cuma eksi bekliyorum.
jtaime020626 (77,4/76,7)6 lara az kaldı.
Gonulbagi(70,5/)kilo bildirimini unutmaman gerekiyordu.
YaKaMoZz-z (64/63,7)5 lere az kaldı.
Benim çocuklar birşey yemediği zaman benim evin arka tarafinda bahce var.. yatak odasi camindan atiyorum hatta bazen makarna pirinç pilav bile atiyorum..kuşlar okadar alişmiş bekliyorlar bahcede..hem çöpe gitmiyor hem ben yemek zorunda kalmiyorum...Gulhan1 moni
Menüm
Sabah 10.30
1yumurta tavada 1zeytin 3 küp peynir ufak şekilli 10 ceviz tost ekmeğinin 1/4 den küçük ballı ekmek( bunu oğluma yapmıştım istemedi bilinçsizce yemişim sonra fark ettim. Gitti mi 1 seviye hatta tüm seviyeler. Çocuk küçük mecbur yedircem. Arkasını toplamaya düşünmeden ağzıma atmaya alışmışım)
Akşam 2yk pirinç pilavı 4 yk nohut yemeği susuz salata 2 yk kadar(soğan çok midemi ağrıttı)
Filtre kahve
1.5lt su spor yok
Wc ye bile zor gidiyorum
Bugün dişini sıkta sabah sütlü kahve iç yaninda bitter çikolata..Kızlar regli dönemi yakın youm dönüyor şeker diye off resmen zor duruyorum
Ya kıyamam ne kadar da ayrıntılı yazıyorsun ,bu psikolojiyi biliyorum, strese sokma kendini canım benim.listedesin galiba ,durgun dönemde olduğunu hissediyorsan çık listeden istersen ,bu stres daha çok yemeye sevk ediyorGulhan1 moni
Menüm
Sabah 10.30
1yumurta tavada 1zeytin 3 küp peynir ufak şekilli 10 ceviz tost ekmeğinin 1/4 den küçük ballı ekmek( bunu oğluma yapmıştım istemedi bilinçsizce yemişim sonra fark ettim. Gitti mi 1 seviye hatta tüm seviyeler. Çocuk küçük mecbur yedircem. Arkasını toplamaya düşünmeden ağzıma atmaya alışmışım)
Akşam 2yk pirinç pilavı 4 yk nohut yemeği susuz salata 2 yk kadar(soğan çok midemi ağrıttı)
Filtre kahve
1.5lt su spor yok
Wc ye bile zor gidiyorum
Tarçınlı su iç. Tarçınlı meyve ye. Ama şekerli tatlı birsey yeme.Kızlar regli dönemi yakın youm dönüyor şeker diye off resmen zor duruyorum
Gerçekten miiii ben de deliriyorum ,çikolatayı vir anda bırakıncaTarçınlı su iç. Tarçınlı meyve ye. Ama şekerli tatlı birsey yeme.
Tarçın yediğin tatlının aniden kan şekerini yükselmesinin önüne geçiyor. Ayrıca dengeliyor ve tatlı isteğinin önüne geçiyor.
Ben tarçınlı yoğurt yediğim zaman tatlı yemişim hissine kapılıyorum.
Yoğurt detoksundasın galiba, yulaf nasıl bir şey tadı falan yağ yakmaya yardımcı mı gerçekten bi ara dukana sarmıştım ki hiç tavsiye etmem saçma sapan bir ley vence sabahları yulaf yeniyordu falan hiç yemedim
Benim istemem le olmuyor canım. Burada çok güzel gelişmeler ve arkadaşlıklar kurdum. Diskalifiye edilmek istemem. İhtiyaç duydukça geliyorum. 1 ay sonra doğum günüm 75 olsam kötü mü?Ya kıyamam ne kadar da ayrıntılı yazıyorsun ,bu psikolojiyi biliyorum, strese sokma kendini canım benim.listedesin galiba ,durgun dönemde olduğunu hissediyorsan çık listeden istersen ,bu stres daha çok yemeye sevk ediyor
Benim istemem le olmuyor canım. Burada çok güzel gelişmeler ve arkadaşlıklar kurdum. Diskalifiye edilmek istemem. İhtiyaç duydukça geliyorum. 1 ay sonra doğum günüm 75 olsam kötü mü?
Ben yaptım dukaniYoğurt detoksundasın galiba, yulaf nasıl bir şey tadı falan yağ yakmaya yardımcı mı gerçekten bi ara dukana sarmıştım ki hiç tavsiye etmem saçma sapan bir ley vence sabahları yulaf yeniyordu falan hiç yemedim
Sizin enerjiniz beni dürtüklüyor yoksa kimseye bir bağım yok sanal sonuçta ama geldiğimden beri buradaki zaferler beni dürtüyor hepinizin adına seviniyorum. Seviyorum takımı mı iyiki buldum sizi.Tabiki de güzel olur.sen bilirsin
Ooo neler yaptım neler pizzalar poğaçalar çikolatalar bende güzel verdim ama uğraşmak yordu beni. İşe taşımak. Tek yiyemiyorsun herkes bu neymiş diyor biraz aile ortamıydı mecbur bölüşüyordun. Sonra gelsin lor peyniriBen yaptım dukani1 ayda 8 kilo vermiştim. Uyabilirsen bence süper. Ama kademeleri ni sonuna kadar yapılırsa. Ben yulaf tozunu tuketemedigim için devam ettiremedim. Bildiğin iğrendim oguruyodum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?