- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Saat sabahın 3: 40 ındaGünaydin herkese
Totişi kaldirabilirsem spor yapacağım şimdi.
Görüşürüz
Geçmiş olsun canımGünaydın bende kaynanam i doktora götürücem
Mecburiyetten benimkiKolay gelsin canım sende ben gibi erken sporcu sun
Yok canım burada 5:40Saat sabahın 3: 40 ında
Allah kabul etsin inşallahGünaydın
Bari bende namazı kılıp geri yatıyım
AminnnnGünaydın herkese,
virüs sonunda tespit edildi, Allah çoluğumuzu, çocuğumuzu tüm sevdiklerimizi içinde bizleri de korusun
Bu hafta bende öyleyim ya 82 den kurtulamadım halaKızlar günaydın. Ilk hafta o kadar hızlı gitti ki kilo bu hafta yapıştı hic bir degisiklik yok. Niye boyle ablamis degilim
AminMecburiyetten benimki
Sabah aç karnına kardio güzel yağ yaktırıyor.
Yok canım burada 5:40
Allah kabul etsin inşallah
AminGünaydın herkese,
virüs sonunda tespit edildi, Allah çoluğumuzu, çocuğumuzu tüm sevdiklerimizi içinde bizleri de korusun
Benimde cumartesiyle aynıKızlar günaydın. Ilk hafta o kadar hızlı gitti ki kilo bu hafta yapıştı hic bir degisiklik yok. Niye boyle ablamis degilim
Limon, nane, zencefil ve bal eksik etmeAy kızlar ben grip oldum valla tam korona ülkede görüldü ben grip oldum yatıyorum şuan. Kış boyu olmayıp virüsün görüldüğü gün olmayı basardığım için kendimi tebrik ediyorum. Inş ağır geçirmem
Kızlar günaydın. Ilk hafta o kadar hızlı gitti ki kilo bu hafta yapıştı hic bir degisiklik yok. Niye boyle ablamis degilim
Bende de var boğaz gıcıklığı şükür evdeyim. İştekiler tedbir amaçlı nöbete başlamışAy kızlar ben grip oldum valla tam korona ülkede görüldü ben grip oldum yatıyorum şuan. Kış boyu olmayıp virüsün görüldüğü gün olmayı basardığım için kendimi tebrik ediyorum. Inş ağır geçirmem
Dolunayın etkisinden 15 e kadar tartılmayın deniyor.Bu hafta bende öyleyim ya 82 den kurtulamadım hala
Amin inşallahGünaydın herkese,
Geçmiş olsunAy kızlar ben grip oldum valla tam korona ülkede görüldü ben grip oldum yatıyorum şuan. Kış boyu olmayıp virüsün görüldüğü gün olmayı basardığım için kendimi tebrik ediyorum. Inş ağır geçirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?