- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Tesadüfmü, tevafukmu, hiç aklımda yokken camiye gelen konuşmacı kadının hacamat yaptığını öğrendim. Hemenyanına gittim, yarın için sordum, bugün yapalım dedi.Keşke bende bulabilsem hacamat yapani...burda biraz zor
Ne güzel senin adına sevindim şifa olsun❤Selam kızlar
Bilin bakalım bugün ne oldu?
Hacamat yaptırdım.
Ahmet apa nın tarihi yarındı, bugün yapanı buldum, kaçırmadım.
Yarına kadının randevuları doluymuş ve başka şehirden geldiği için sırf benim için tekrar gelmezdi.
Lonely single girl , bak birşeyiçok istersen Allah sana yardımcı oluyor
Fırında pişiriyorum canımTavuk nugget kizartma ve galeta unlu olduğu için iyi olmamiş canim.yesen bile en fazla 2-3 olsun yaninda salata veya sebze yemeği...en azindan firinda tavuk but veya kanat daha iyi bir tercih onlarinda fazla yağli yerlerinide yememeliyiz..
son kez olacağini bilsende yinede yeme canim böyle sağliksiz şeyleri.. ..nutella yerine en iyi alternatif pekmez son kez onu yarin yiyebilirsin biraz tahinle...bende öyle yapcam...ve son kez meyve yiycem yarin..Menümü yazmadan önce bir şeyler söyleyeyim normalde bundan 1 hafta öncesine kadar yufka takıntım vardı ,soğan kavurmasıyla hoop ağzıma, yemek yaparken dahi onun soğanıyla hemen 1 tane sarar kızartmadan atardım ağzıma
Az önce biber dolması yaparken soğan kavuruyordum ,yemek istemiyorum ama eski alışkanlık atsam mı ağzıma dedim vucudum hayır dedi ama ben sardım son bi kez yiyem dedim, bir ısırık aldım tadı öyle değişik geldi ki ,kendimi kaybederek yediğim şey midemi kaldırdı, yiyemedim ,ne güzel şey şu niyet ama asıl niyet yarın akşam inşallah ,son bi kez sucuklu yumurta yiyim dedim az önce, düşününce midem fena oldu harika bir duygu yabir de son kez kavanoz çikolata alıp yesem mi diye düşünürken face grupta bunu gördüm şeker oranına bir bakın derimEki Görüntüle 2603826
hoşgeldin canım.iyi akşamlar arkadaslar beni bu takima aldilar sizden kilo vermek için destek alicam
geçmiş olsun canım.Ay kızlar ben grip oldum valla tam korona ülkede görüldü ben grip oldum yatıyorum şuan. Kış boyu olmayıp virüsün görüldüğü gün olmayı basardığım için kendimi tebrik ediyorum. Inş ağır geçirmem
şifa olsun inşallahSelam kızlar
Bilin bakalım bugün ne oldu?
Hacamat yaptırdım.
Ahmet apa nın tarihi yarındı, bugün yapanı buldum, kaçırmadım.
Yarına kadının randevuları doluymuş ve başka şehirden geldiği için sırf benim için tekrar gelmezdi.
Lonely single girl , bak birşeyiçok istersen Allah sana yardımcı oluyor
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | + | + | +80 | +100 | + | ||
| + | +120 | +60 | m | m | ||
| + | +80 | +80 | +110 | +300 | ||
| m | m | m | m | m | ||
| + | + | +180 | + | +90 | ||
| +100 | - | +100 | +80 | + | ||
R reklam | + | +25 | +30 | + | + | ||
N nairobi | +180 | + | + | +40 | + | ||
| +60 | + | + | +90 | +120 | ||
| m | m | m | m | m | ||
| - | +90 | + | +80 | + | ||
| + | - | + | +40 | - | + | |
F Fitimfitsinfit | +150 | +215 | + | +200 | 215 | ||
| +370 | +355 | +480 | + | + | ||
G Gonulbagi | - | +120 | +60 | +270 | + | ||
| + | +180 | + | + | + | + | |
Bende az önce gittim markete sebze meyve almaya. Portakal ve kolonya yok. İnsanlar deli gibi un ve makarna almışlar. Savaş çıktıda izim mi haberimiz yokselam kızlar, millet deli gibi marketlere hücüm etmiş. kolonya yok hiçbir yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?