Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Keşke bende bulabilsem hacamat yapani...burda biraz zor
Tesadüfmü, tevafukmu, hiç aklımda yokken camiye gelen konuşmacı kadının hacamat yaptığını öğrendim. Hemenyanına gittim, yarın için sordum, bugün yapalım dedi.
Çok iyi denk geldi.
Inşallah sende bulursun

Ne güzel senin adına sevindim şifa olsun❤

Menümü yazmadan önce bir şeyler söyleyeyim normalde bundan 1 hafta öncesine kadar yufka takıntım vardı ,soğan kavurmasıyla hoop ağzıma, yemek yaparken dahi onun soğanıyla hemen 1 tane sarar kızartmadan atardım ağzıma
Az önce biber dolması yaparken soğan kavuruyordum ,yemek istemiyorum ama eski alışkanlık atsam mı ağzıma dedim vucudum hayır dedi ama ben sardım son bi kez yiyem dedim, bir ısırık aldım tadı öyle değişik geldi ki ,kendimi kaybederek yediğim şey midemi kaldırdı, yiyemedim ,ne güzel şey şu niyet ama asıl niyet yarın akşam inşallah ,son bi kez sucuklu yumurta yiyim dedim az önce, düşününce midem fena oldu harika bir duygu ya bir de son kez kavanoz çikolata alıp yesem mi diye düşünürken face grupta bunu gördüm şeker oranına bir bakın derim

Fırında pişiriyorum canım
Bazen yiyorum bu tarz yiyecekler tavuklar küçüktü 8 tanesi doyurdu

Menüm
Saat 14.30 galiba
Bir parça yaprak döner ,hani şu hazır pakette satılan sağlıksız şeylerden var ya eşim almış kendine bir tadına bakayım dedim zaten alerjim var kırmızı ete yüzde 40 danaymış, sonra bir de alerji hapı attım
Saat 18.30
Yarım kase mercimek çorbası
Su henüz 600ml
Spor temizlik

.....
..
son kez olacağini bilsende yinede yeme canim böyle sağliksiz şeyleri.. ..nutella yerine en iyi alternatif pekmez son kez onu yarin yiyebilirsin biraz tahinle...bende öyle yapcam...ve son kez meyve yiycem yarin..

şifa olsun inşallah

Selamlar bugün çok yorumcuyu. Kvld ve arkasından annemler yemeğe geldi. Küçük ayrı yordu ev ayrı.
Sabah 10 da bitti kahvaltım
Çeyrek simit(hastalıktanmı uzun süredir yemediğim içinmi bilmiyorum tad alamadım.)
Peynir domates kapya biber yeşil biber
Saat 1 gibi biraz ceviz
Saat 4 gibi bulgur pilavı ton balığı haşlanmış brokoli

İyi akşamlar kızlar evimize döndük bugün, tartı gününe 1 gün kala inşallah toparlarım.
Menüm
Sabah: 2 haşlama yumurtanın sarısı, ceviz, beyaz peynir, 6 tane zeytin

Ara: sade Türk kahvesi
Adaçayı

Akşam : yeşil mercimek çorbası, bulgurlu pazı sarması, yoğurt

Yürüyüş 6000 adım ve su 1 lt su daha içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…