Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah
1dilim ananas
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta

Öğlen ton balıkla salata

Ara 15 fındık

Akşam şimdi eve geldim. Bu saatte birsey yemek istemiyorum. Belki biraz yoğurt yerim.

3lt su
30dk zumba
Galiba bizde bi anormallik var hiç tinmiyoruz.

Sarma kaç tane ve çorba miktari nekadar canim

Son düzenleme:
cumaya yarın son gün,
menüleri kaçamaklı olan hatunlar lütfen toparlanın ve cumaya eksi gelin.
listedekiler, diğer arkadaşlarınıza ve takıma karşı sorumluluğunuzu da lütfen unutmayın.
Benim baskül arızalandı bi baktım 4 kilo eksiğim
Yarın servise götüreceğim cuma ya yetişmez komşumun baskülü var ama benim ve onun baskülü arasında 500-600 gr fark var
Ne yapmalıyım sence

Benim baskül arızalandı bi baktım 4 kilo eksiğim
Yarın servise götüreceğim cuma ya yetişmez komşumun baskülü var ama benim ve onun baskülü arasında 500-600 gr fark var
Ne yapmalıyım sence
henüz listede olmadığın için bu hafta başka tartı ile bildirim yapabilirsin sıkıntı olmaz. haftaya nasıl olsa tartın gelecke.

Kaynanam canm böbreklerim ağriyor dedi hastaneye kaldırıldı faln enfeksiyon cikti
Geçmiş olsun canim ama keşke biraz daha dikkat edebilseydin 3 dilim ekmekte akşam öğününde çok fazla ..ki ben genel olarak menülerde ekmek görmeyi pek hoş görmüyorum..ama tercih meselesi o yüzden karişmiyorum ekmek durumuna...ama bunuda kaçamak olarak not ermek durumundayim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…