Ellerine sağlık canım olur aradaKafam bulandi ...çocuklara ders yaptiriyordum ..bir tarafdan listeyi düzenliyorum
Saģol canim..bi öğretmenliğimiz eksikti oda oldu sonunda..Ellerine sağlık canım olur arada
Burda olsa kıyamet kopar. Öğretmenler boşa maas aliyor niye biz yaptiriyoruz diye.Saģol canim..bi öğretmenliğimiz eksikti oda oldu sonunda...5 hafta boyunca çocuklara ben ders yaptiracağim.
Allah yardımcın olsun canımSaģol canim..bi öğretmenliğimiz eksikti oda oldu sonunda...5 hafta boyunca çocuklara ben ders yaptiracağim.
Nerde yasiyorsunuzValla nur TOPU gibi sokağa çıkma yasağımız var artık gözümüz Aydın
Sen işlerine bak biz yardimci olmaya çalışırız canım. Kolay gelsinKizlar hesaplarda bi yanlişlik olursa bana bildirin..bu aralar kafam bayaği bi ağriyacak...bu illet virus herşeyi alt üst etti..
Yinede elimden geldiğince dikkat etmeye çalişacağim
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.Valla nur TOPU gibi sokağa çıkma yasağımız var artık gözümüz Aydın
virüs haberleri hepimizi endişeye sürüklüyor. bütün dünyada hayat değişiyor. herkeste bir korku. normal canım. sorun değil.Kizlar hesaplarda bi yanlişlik olursa bana bildirin..bu aralar kafam bayaği bi ağriyacak...bu illet virus herşeyi alt üst etti..
Yinede elimden geldiğince dikkat etmeye çalişacağim
Olsun canım ellerine sağlıkKafam bulandi ...çocuklara ders yaptiriyordum ..bir tarafdan listeyi düzenliyorum
Dün apa nın konuşmasını dinledinmi?Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
virüs haberleri hepimizi endişeye sürüklüyor. bütün dünyada hayat değişiyor. herkeste bir korku. normal canım. sorun değil.
Dün apa nın konuşmasını dinledinmi?
Beni endişelendiren sadece temel ihtiyaçları alamamak.
Yoksa virüsten korkmuyorum
Akşam mercimek köfte 3 tane ev turşusu tavuklu mantar sote ceviz
- Öğlen yumurtalı menemen 1–2 çatal peynir ceviz zeytin
Atıştırmalık istiyorum tatlı istiyorum istiyorum istiyorum
Küçüğüm hurma yiyor bide ağzını şıpırdatıyor ne biliyorsa hımm diye. Bugün ne yese ağzıma sokmaya çalıştı. Nefsime körüğü veren bu yaramazöyle söyleme. kendine tatlıyı hatırlatma. menün gayet güzel olmuş.
Bende yapmıştım. Evdekilere seviyor ekşiliMenüm...
Öylen..12
3 haşlanmiş.yumurta
2 ceviz
1 dilim kaşar
1 parça beyaz peynir
2 yem.kaş.yoğurt
2 yem.kaş.tahin
1 kapya biber
7 zeytin
Akşam 18
Bulgurlu sulu köfte
Salata
Bulgurlu sulu köfte tarifini yine örnek menüden aldim..yine güzel bir tarifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?