Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Küçüğüm hurma yiyor bide ağzını şıpırdatıyor ne biliyorsa hımm diye. Bugün ne yese ağzıma sokmaya çalıştı. Nefsime körüğü veren bu yaramaz
sen nefsine sahip çıkıcan ama. bugün karşımda peynirli makarna yendi. bense tam bir makarna hastasıyım. 1 çatal bile almadım. bakmadım. yediğin yeter dedim. hiç yememiş değilsin tadını biliyorsun ve zayıflayınca yine yiyeceksin dedim. yemedim. huzurlu ve mutluyum

Yaa bende yağlamaya hayır dedim. Hurma masum görünüyor sanırım

Sabah
  • 1 haşlanmış yumurta
  • 5 siyah zeytin
  • 1 kk yarım yağlı beyaz peynir
  • Yeşillik
  • 1 dl tb ekmeği
Ara
  • 1Fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle
  • 3 kepçe ezogelin çorbası
  • 4 yk bamya
  • 1/2 kase ev yoğurdu
  • 1 dl tb ekmeği
Ara
  • 1 elma + 1/2 kase ev yoğurdu
Akşam
  • 3 kepçe ezogelin çorbası
  • 4 yk haşlanmış kırmızı et
  • Salata
  • 1 dl tb ekmeği
Ara
  • 1 portakal + 1 çb süt
Su 2.5 litre
Spor Leslie 1 mile + yarım saat kalça & bel egzersizi

Yaşadıklarımız bir film gibi ben rüyadayım sanki.
Hemen üstüme alındım Pazartesi uzaktan eğitim başlatıyor canım. Aile bir şey yaptırmayacak
Ben de onu diyorum Turkiye de uzaktan egitim var. Yurt disinda aileye düşmüş her şey. Neyi üstüne alındın anlamadım. Ben de öğretmenim zaten

Canım ben pazartesi 82,9 olarak vermiştim pazartesi tartı bilgimi

Menüm

Kahvaltı
2 yumurtadan pastırmalı kaşarlı omlet
Domates, salatalık, kapya
2 t.k ( fazla olabilir) cevizli tahin

Akşam
1 kâse yoğurtlu sulu köfteli ayran çorbası
1 küçük kâse köz patlıcan, kapya ( yazdan yaptığım) salata
1. Tk cevizli tahin

Su
1,5 olur
Spor
Torunlar gidince bisiklet sürecem, dakikasını puanını yazarım
Gulhan1

Canım ben pazartesi 82,9 olarak vermiştim pazartesi tartı bilgimi
Bu hafta pazartrsi tartisi allak bullak oldu..bu hafta öyle olsun pazartesi günü daha dikkatli olurum canim. Sakin bir kafaylan yaparim birdahaki sefere..çocuklarlan ders bir taraftan listeyi düzenlryim derken karişiklik olmuş..

Valla ben de kendimi motive etmeye çalışıyorum ama spora gitmiyorum, yürüyüş yapamıyorum bebeğimi bırakıp sporsuz zorlanıcam gibi

Menüm
Kahvaltı:
2 haşlama yumurtanın sarısı, beyaz peynir, ceviz, domates, Dereotu, 7 tane yeşil zeytin

Ara: sade Türk kahvesi
Adaçayı

Akşam üstü :
fasulyeli etli dövme çorbası 1 kase
2 kaşık mantar sote,
sulu etli yemek 3 kaşık

Akşam: çayın yanına 8 tane yaban mersini

Spor yok, su 1,5 lt daha içicem

Vakanın artmadığı bir akşam olsun inşallah

Diyet olmayan menümü paylaşıyorum

Sabah birkaç dilim peynir sadece

Ara kahve ve bitter çikolata 1 kase kuxuk

Öğle yok

Akşam salçalı patates bulgur pilavı Yoğurt 1 kase üzerine ince bir dilim havuçlu kek

Su 2 lt spor yok

Ben ne yapicam ya çocuklar evde eşim evde düzen çok değişti onlara gore yemek ayarlıyorum mecburen yiyorum

Bu hafta pazartrsi tartisi allak bullak oldu..bu hafta öyle olsun pazartesi günü daha dikkatli olurum canim. Sakin bir kafaylan yaparim birdahaki sefere..çocuklarlan ders bir taraftan listeyi düzenlryim derken karişiklik olmuş..
Olur öyle eline sağlık, sen de vaktinden ayırıyorsun sonuçta teşekkür ederiz

Canim benimkilerde evde....iradene sahib çik biraz...dünde 2 dilim börek yemiştin ve hafta içindeyiz..cumaya 3 gün kaldi bu gidişlen arti çikacaksin...

Ben de bugün 7 tür yemek hazırladım. Kızıma ayrı, kendime ayrı menü yapınca mecburen. Ama bu kez kararlıyım. Ona yaptıklarımı yemiyorum ama canım istiyor tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…