- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşbuldum sende hoşgeldinHoşgeldin canım bende yeni katıldım gruba
Hayırlı sabahlar sağlık dolu olsun günümüzHayırlı sabahlar
Menün güzel canim spor kaç dakika yaptinMenüm
Kahvalti
5 findik
1 kuru kayisi
Yarim portakal
Oglen
Yesillik domates salatalik
Kabak koftesi 3 tane
Ara turk kahvesi sade
Aksam
Kereviz yemegi
3 kasik makarna
Yogurt
Zeytin 3 tane
Su 2.5 litre
Spor bolgesel incelme
Gulhan1
1 saatMenün güzel canim spor kaç dakika yaptin
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
@Ekrl | + | +184 | +192 | +90 | +90 | ||
| m | m | m | m | m | ||
| +75 | +300 | + | +240 | +300 | ||
| + | +90 | +180 | + | - | ||
| +120 | +60 | +60 | + | + | ||
| +40 | +64 | + | +160 | - | ||
R reklam | + | + | + | + | + | ||
N nairobi | +40 | + | +52 | + | + | ||
@Canevim | +120 | + | - | m | m | ||
| m | +180 | + | - | - | ||
| + | + | - | + | - | ||
| +208 | +466 | +34 | +272 | + | ||
@Baby Cat | + | - | + | - | - | ||
F Fitimfitsinfit | +80 | + | + | +100 | +56 | ||
G Gonulbagi | + | + | + | +90 | +180 | ||
| +51 | + | + | + | + | ||
| + | +180 | + | +120 | + | ||
| +180 | +120 | |||||
C cnncnsu | + | - | |||||
@nisadeniz | -270 | + | |||||
| +120 |
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar yeni uyandım kizimda hasta gece hiç uyumadik
Kahvaltı öğlen yemeği gibi olacak öğünler karışacak bugün
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba . Midemi feci şekilde bozmuşum
Bir daha hiç geç vakitte yemem ve pastaymış falan filanda yok . Midem dayanamadı bu kadar zehire ☹
Amin inşallahselam kızlar, rabbim hepimizin yardımcısı olsun. ülkemizi, askerlerimizi, insanımızı her türlü tehlikeden musibetten virüslerden korusun inşallah. aminnher gecenin bir sabahı vardır, ülkece, milletce hatta dünyaca feraha erelim inşallah. aminnn.
Ben tartildim. Ancak cumaya supriz olsun diye paylaşmak istemedimPAZARTESİ TARTISI
moni (96,0/sabit)
Ekrl (62,7/62,2)
sara_28(76,5/ 77,5 )
gezegenfeza(69,9/68,7 ).
Antepia27 (117,5/117,4 )
yst38(82,2/ 80,2)
lydznp (77,4/T )tartılmayı unutmuyoruz.
reklam(65,9/sabit )
nairobi (83,1/ T)bildirim yapilmadi
Canevim(70,4/T) bildirim yapilmadi
nilsub (84,5/T ) bildirim yapilmadi
eddaak(80,4/81,5)
baby_cat(77,5/77,1)
Fitimfitsinfit (82,1/82,5)cuma eksi bekliyorum.
jtaime020626 (77,4/sabit)
Gonulbagi(70,3/71,1)
YaKaMoZz-z (63,7/63,3)
Beyazkugu(81,9)
Kolay gelsin. Böylesi belki daha iyidir.Valla nur TOPU gibi sokağa çıkma yasağımız var artık gözümüz Aydın
Japonlar grip ilacını geliştirmiş. Corona semptomların 4 günde geriletiyormus.Allah hastaların Yardımcısı olsun, yayılmadan atlatalım inşallah
Ben yemekleri uzun zamandır az yağli ve az tuzlu yapıyordum. Onlar da alıştı. Yemeyecegim yemekleri normal yapıyorum sadece.Diyet olmayan menümü paylaşıyorum
Sabah birkaç dilim peynir sadece
Ara kahve ve bitter çikolata 1 kase kuxuk
Öğle yok
Akşam salçalı patates bulgur pilavı Yoğurt 1 kase üzerine ince bir dilim havuçlu kek
Su 2 lt spor yok
Ben ne yapicam ya çocuklar evde eşim evde düzen çok değişti onlara gore yemek ayarlıyorum mecburen yiyorum
Eksi ne anlama geliyor ablacım? Ben eksi görünüyorum
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş @Ekrl + +184 +192 +90 +90 sara_28 m m m m m gezegenfeza +75 +300 + +240 +300 Antepia27 + +90 +180 + - Mthn83 +120 +60 +60 + + lydznp +40 +64 + +160 - R reklam + + + + + N nairobi +40 + +52 + + @Canevim +120 + - m m nilsub m +180 + - - Eddaak + + - + - jtaime020626 +208 +466 +34 +272 + @Baby Cat + - + - - F Fitimfitsinfit +80 + + +100 +56 G Gonulbagi + + + +90 +180 YaKaMoZz-z +51 + + + + 60kiloyum + +180 + +120 + Pembe Lotus +180 +120 C cnncnsu + - @nisadeniz -270 + Mor Vampirella +120
Düzeltiyorum canim..dün akşam arti not ettiğim halde eksi yazmisim listeye...eksi işareti menü bildirimi yapilmadi...arti işareti menü bildirimi yapildiEksi ne anlama geliyor ablacım? Ben eksi görünüyorum
Kaç dakika spor yaptin onuda hesaplayip kayit edeyimGünaydin kızlar
Dün sitede mi bir sorun vardı, internette mi bilemiyorum ama; burada bırak okumayi,sayfa değişmedi. Dolayısı ile menü paylaşmadımGulhan1 moni
Sabah
Yesillik+haşlanmış yumurta +5tane s.zeytin +peynir
Öğlen
1 küçük mandalina+1 portakal
Akşam
2yk sebzeli erişte ve1kase yoğurt.
Bugün o eristenin odemide kalorisi de kalmayacak.
Dün temizlik ve kurbağa oyunu oynadım.
Kurbağa oyunu baya baya spor. Tam squat pozisyonunda ileri ve geri zıpla. Adet saymadım ama bacaklarım titreyen kadar oynadık
La havle çek canım. Sıkıntılı günler birbirimize sarıyoruz.Kizlar 4 çocuģu idare ediyorumda benim koca çocuk var oda evde olunca hiç çekilmiyo...dün yine tartiştik....oda evde artik tam oldu...
fransadayız biz canımNerde yasiyorsunuz
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıraÇok halsizim kızlar regli olmadım henüz motive olamıyorum diyete olanlara üzülüyorum durum beni çok endişelendiriyor. he rkes evde temizlik yapamıyorum yemek düzenim değişiyor ne bileyim allah yar yardımcımız olsun
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinirKizlar 4 çocuģu idare ediyorumda benim koca çocuk var oda evde olunca hiç çekilmiyo...dün yine tartiştik....oda evde artik tam oldu...
Allah yardımcın olsun canım eşimde cumartesi itibaren evde artık hiç bir şey düzenli olmaz su 3haftayi bi atlatabilseydikKizlar 4 çocuģu idare ediyorumda benim koca çocuk var oda evde olunca hiç çekilmiyo...dün yine tartiştik....oda evde artik tam oldu...
Benimki koca değil resmen kaynana . .kayinvalidem çok sesiz sakin kendi halinde biri onun yerini benim erkek versyonu kaynanam dolduruyor..fransadayız biz canım
ayy aynı ben sinirler tavan yapıyor ara sıra
ay hepsi mi aynı bu kocaların Birşey söylüyorsun hemen bir sinirnasıl geçecek bu 15-20 gün yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?