Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Başladın ya bırakma, elbet yolun sonu görünür.
Ben ilk defa bu kadar uzun bozmadan uyguladım, daha benimde yolum uzun
Bozmayacağım ama dün 96.8 idim. Böyle dalgalanma görünce moralim bozuluyor. Diyetisyen sürekli tartılma dedi ama dayanamıyorum tartılmadan

canım bu programda kiloya takılma. ilk günler ödemle karışık kilo da gidiyor. ama 5. gün falan duruyor. neden? çünkü çok gittiği için duruyor. cumadan cumaya baz al verdiğin kiloları. ben de aynı durumdayım. dün wc ye çıkmadım. yeşil çay içmeme rağmen elim ayağım şiş hala. haliyle artı bile çıkıyorsun. o nedenle bugün tartıya çıkmadım. yarın bakacağım sonuca.

tamam zayıflamak istiyoruz ama sabırla ilerleyeceğiz. başka yolu yok. sürekli tartılman motivasyonunu etkiler.

Bozmayacağım ama dün 96.8 idim. Böyle dalgalanma görünce moralim bozuluyor. Diyetisyen sürekli tartılma dedi ama dayanamıyorum tartılmadan

canım sen arada tatlı, ekmek falan yemiştin de mi? yanlış mı hatırlıyorum sanki menünde görmüştüm? onlar da az da olsa artıya neden olur.

canım sen arada tatlı, ekmek falan yemiştin de mi? yanlış mı hatırlıyorum sanki menünde görmüştüm? onlar da az da olsa artıya neden olur.
Yok kuzum hiç kaçamaksız gittim aralarda. Dün gece çikolata yedim Direkt tartıya yansıdı

aynen valla abla . Müslümanca bile defn edilmezsek ne olacak . Rabbim imanlı ölüm nasip etsin hepimize .

zeytinyağda orta boy yarım kuru soğanı piyazlık şekilde soteledim. 1 küçük yeşil biberi de doğradım çevirdim. isot attım içine üstüne de 1 yumurta ve antakya dil peyniri karabiber karışımını döktüm. alt üst ettim yedim. nefis oldu. içine tuz atmadım. peynirin çok az tuzu vardı. yetti. tavsiye ederim arkadaşlar

Yok kuzum hiç kaçamaksız gittim aralarda. Dün gece çikolata yedim Direkt tartıya yansıdı

vücut arınıyordu. dur dedi. neyse moralini bozma canım devam et. vücudun rahat olsun ki senin de motivasyonun güçlü kalsın. geçmiş, geçmiş de kaldı. geriye bakma. kurallardan çıkma. sen yaparsın

aynen valla abla . Müslümanca bile defn edilmezsek ne olacak . Rabbim imanlı ölüm nasip etsin hepimize .

tatlım böyle şeyler düşünmeyin. bol bol dua gerek cümlemize. duanı et, kuran oku, ibadetini yap, sabırla bekle bu sürecin geçişini

Kıyamam yaaa

Öğlen soğanlı peynirli yumurta 5 zeytin 5 ceviz
Akşam keşkek ev yapımı domatesli sos zencefil zerdeçal limon pul biberli yoğurt karışımından 1 kaşık kalanı küçüğüm yedi
Su şimdilik 500 ml
Spor yapayım da yarın eksi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…