Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +184 | +192 | +90 | +90 | + | |
| m | m | m | m | m | m | |
| +75 | +300 | + | +240 | +300 | +160 | |
| + | +90 | +180 | + | + | + | |
| +120 | +60 | +60 | + | + | + | |
| +40 | +64 | + | +160 | +60 | +.108 | |
R reklam | + | + | + | + | + | + | |
N nairobi | +40 | + | +52 | + | + | + | |
@Canevim | +120 | + | - | m | m | m | |
| m | +180 | + | - | - | - | |
| + | + | - | + | - | + | |
| +208 | +466 | +34 | +272 | + | + | |
@Baby Cat | + | - | + | - | - | - | |
F Fitimfitsinfit | +80 | + | + | +100 | +56 | + | |
G Gonulbagi | + | + | + | +90 | +180 | + | |
| +51 | + | + | + | + | + | |
| + | +180 | + | +120 | + | +190 | |
@Beyazkugu87 | +180 | +120 | +90 | ||||
C cnncnsu | + | - | - | ||||
@nisadeniz | +270 | + | +180 | ||||
@MorVampirella | +120 | - |
Bozmayacağım ama dün 96.8 idim. Böyle dalgalanma görünce moralim bozuluyor. Diyetisyen sürekli tartılma dedi ama dayanamıyorum tartılmadanBaşladın ya bırakma, elbet yolun sonu görünür.
Ben ilk defa bu kadar uzun bozmadan uyguladım, daha benimde yolum uzun
Yarın programa başlayalı 1 hafta bitmiş olacak. 2 gündür hiç hareketlilik yok kiloda. Hedefime ulaşamıycam kızlar. Ödem demiştim ya o gitti sanırım. Programdan şaşmadım aşırı yemedim tuz kullanmadım. Oysa bana bile sürpriz olur 78 i görürüm demiştim
Bozmayacağım ama dün 96.8 idim. Böyle dalgalanma görünce moralim bozuluyor. Diyetisyen sürekli tartılma dedi ama dayanamıyorum tartılmadan
Yok kuzum hiç kaçamaksız gittim aralarda. Dün gece çikolata yedimcanım sen arada tatlı, ekmek falan yemiştin de mi? yanlış mı hatırlıyorum sanki menünde görmüştüm? onlar da az da olsa artıya neden olur.
aynen valla abla . Müslümanca bile defn edilmezsek ne olacak . Rabbim imanlı ölüm nasip etsin hepimize .Karantina geçici, sabreder üstesinden geliriz. Ya cenazelerimiz vatan toprağına gidemezse? Ya yakılırsa? Böyle durumda uçağın bagajında gitmek bile büyük nimetAllah hakkımızda hayırlısını versin.
Yok kuzum hiç kaçamaksız gittim aralarda. Dün gece çikolata yedimDirekt tartıya yansıdı
aynen valla abla . Müslümanca bile defn edilmezsek ne olacak . Rabbim imanlı ölüm nasip etsin hepimize .
Kıyamam yaaaGünaydın. Bizde de durum faklı değil. Kızım 5 yaşında. Anlatıyorum ama acayip bir hayal güçleri var. Diğer taraftan kronik geniz akıntısı var. Burnu tıkanıyor. Psikopata bağladı dün öğleden sonra. Abim abim diye ağladı. Abi evden uzak olup da dışarıda bir mikrobun dolaştığını düşündükçe üzüntüden kahroldu yavrum. Gece halâ abi diye ağlıyordu.
Anlatamıyorsun ki yavrularaAynen oğlum 6 yaşında castliyir evde düz duvara çıkacak yakında diğeri 1 yaşında napacagimizi şaşırdık.haftasonu arabayla gezdirip getirilen
valla zaten öyle yapıyorum . Namaz kuran duatatlım böyle şeyler düşünmeyin. bol bol dua gerek cümlemize. duanı et, kuran oku, ibadetini yap, sabırla bekle bu sürecin geçişini
afiyet olsungidip kendime bir kahve yapayım
Sağ ol canımvücut arınıyordu. dur dedi. neyse moralini bozma canımdevam et. vücudun rahat olsun ki senin de motivasyonun güçlü kalsın. geçmiş, geçmiş de kaldı. geriye bakma. kurallardan çıkma. sen yaparsın
Polemiğe açık bişey yazdıysanBisiler anlattım kazen uyarmış. Sildim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?