Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi geceler arkadaşlar ben nöbetteyim sabah tartıldım yine aynıydım 58,8 kg inemiyorum aşağıya bugün sabah yoğurtla kırmızı tatlı biber yedim öğlen çorba ve et kavurma ve tatlı yedim malesef ..Mado dağıtmıştı sağlık çalışanları için yeşil çay limonlu su akşam yemek yiyemedim çalışıyorum herkese hayırlı geceler😘
İyi nöbetler Canan.
Allah yardımcınız olsun. Size de muhtaç etmesin inşallah 😉

Mthn83 Mthn83 ve 60kiloyum 60kiloyum tebrikler canım. 👏👏👏

Menum dünkü ile ayni kizlar

Moralman bitik durumdayim basim agriyor stresten corona yüzünden. Allahım ilk başta biz sağlıkçılara dayanma gücü ver dirayetli olmamiz lazim ama panik atak olcam resmen..
Allah yardimciniz olsun size güç versin ve korusun. Hakkiniz ödenmez.

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:
hadi iyi geceler kızlarrr
mesaj yazmak isteyip de yazamadıklarım var kusura bakmayın bu akşam bunaldım biraz yarın ywni bir gün inşallah
:KK19::KK19:herkese iyi gecelerr
gutı naht
bön nüi
spakoni noçi
gut nayt
😅😂
yalan olmasın fransızcaya ttanslateden baktım fransada yaşayan kızçeler için
diğerletini de muhabbet olsun diye okunuşunu yazdım ha normalde biliyorum asıllarını🙂

Günaydın arkadaşlar akşam giremedim şimdi girince farkettim ki menümü yazmadım
Öncelikle Mthn83 Mthn83 ve 60kiloyum 60kiloyum sizleri tebrik ediyorum süpersiniz

Sabah
Yumurta ile lorlu omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Roka maydonız
Ögle
1 muz
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak kereviz yemegi
4 kaşık bulgur pilavı
2 litre su
Spor yok

Kayorli kandiller 🤲 bugün çok çok çok dua edelim dualarda buluşalım inşallah hanımlar 🤗🤗🤗
Ben bugün oruçluyum Allahı izniyle ☝️
Ogluşum la leslie 1 mile yaptık...

Akşama eşim ve çocuk lahmacun istiyor
Ama dışarıdan eşim asla almam diyor.
Bundan sonra açık dışarıdan hiç bisi almicaz dedi. Kıymayı bile gitmiş a101den almış 😩

Neyse bana öneri bulunacak birileri varmı canlar
Lahmacun nasıl yapılır. Çok tarif var ama denediğiniz emin olduğunuz bir tarif varmi

Kayorli kandiller 🤲 bugün çok çok çok dua edelim dualarda buluşalım inşallah hanımlar 🤗🤗🤗
Ben bugün oruçluyum Allahı izniyle ☝

Bundan sonra açık dışarıdan hiç bisi almicaz dedi. Kıymayı bile gitmiş a101den almış 😩

Lahmacun nasıl yapılır. Çok tarif var ama denediğiniz emin olduğunuz bir tarif varmi
Hamuru için
Su, tuz, maya, biraz süt, çok az sıvı yağ, un

Içi için
Kıyma, tuz, soğan, sarimsak( ben koyuyorum) maydanoz, kapya yada yeşil biber, biber salçası, domates sosu, sıvı yağ.
Sarımsak koymak zorunda deyilsin, ben koyuyorum, biz öyle seviyoruz.
Domates ve biberleri robotta çekebilirsen daha güzel olur.
Domates yada sosu yoksa domates salçasını sulandirip koyabilirsin, kaşıkla sürülebilir şekilde biraz cıvık olmalı, yoksa kıyma hamurun üstünde toplanır.

Fırında pişirirsen kurur, güzel olmaz, varsa pizza tavasında, yoksa normal tavada ocakta yapabilirsin, tavanın üstünü gazete yada yağlı kağıtla kapatabilirsin

Helall nasıl verdin gıı 3-4 kg . darısı bu hafta başıma
saol canım :KK60: günde 2 öğün yiyorum. seviyeleri yapıyorum.
İyi nöbetler Canan.
Allah yardımcınız olsun. Size de muhtaç etmesin inşallah 😉

Mthn83 Mthn83 ve 60kiloyum 60kiloyum tebrikler canım. 👏👏👏
teşekkür ederim :KK68:
Günaydın arkadaşlar akşam giremedim şimdi girince farkettim ki menümü yazmadım
Öncelikle Mthn83 Mthn83 ve 60kiloyum 60kiloyum sizleri tebrik ediyorum süpersiniz

Sabah
Yumurta ile lorlu omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Roka maydonız
Ögle
1 muz
Türk kahvesi
Akşam
1 tabak kereviz yemegi
4 kaşık bulgur pilavı
2 litre su
Spor yok
teşekkür ederim :KK45:
Ben bugün oruçluyum Allahı izniyle ☝

hayırlı kandiller canım. evde pide yapıyoruz ama lahmacun yapmadık. istersen nefis yemek tariflerine bak. orada güzel tarifler oluyor.

Hamuru için
Su, tuz, maya, biraz süt, çok az sıvı yağ, un

Içi için
Kıyma, tuz, soğan, sarimsak( ben koyuyorum) maydanoz, kapya yada yeşil biber, biber salçası, domates sosu, sıvı yağ.
Sarımsak koymak zorunda deyilsin, ben koyuyorum, biz öyle seviyoruz.
Domates ve biberleri robotta çekebilirsen daha güzel olur.
Domates yada sosu yoksa domates salçasını sulandirip koyabilirsin, kaşıkla sürülebilir şekilde biraz cıvık olmalı, yoksa kıyma hamurun üstünde toplanır.

Fırında pişirirsen kurur, güzel olmaz, varsa pizza tavasında, yoksa normal tavada ocakta yapabilirsin, tavanın üstünü gazete yada yağlı kağıtla kapatabilirsin
Saol canm 🤗

Back
X