Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biri buraları temizlesin ben evi bile temizlemiyorum.
Yarın yeni bir gün. Benim için dua edin. Anne çiş desin. Yada elimden tutup götürsün.
Çekmecedeki tüm çamaşırlar askıda. Hiç katlayıp kaldıramıyorum. Sürekli kitleniyor. Askıdan aldığım aynı gün makinaya giriyor. İsyaaaaannnn

Allah kolaylık versin canım. Bizim de şu an tek temiz külot kalmadı. Sonra çişini tam 15 saat tuttu. Benimki bu işi yanlış anladı, tuvalete de yapmıyor

Allah yardımcın olsun canım
Isyan yok sabır var
Zira bugünkü negatif kotamı görümce doldurdu.
Senin hakkın ileriki günlere kalsın

Şimdi karatay kitabına göz attım biraz diyor ki yemeklerde limonlu şeyler tüketmek yiyeceklerin emilim süresini uzatıp şeker oynamasını engeller. Bağırsaklar beyne depoda yiyecek var rahat ol mesajı gönderirmiş. Bide eğer yemeklerden sonra 4–5 saat birşey yemeden atıştırmadan duramıyorsanız o öğünde yanlış birşeyler yemininizdir diyor. Pazartesiye kadar limonu deneyelim mi? Çok uzun bir süre değil. Öğünlerde birkaç dal yeşilliğe biraz limon sıkalım

Ahahah o kisi benim ama valla okadar cok yararlanmadik 2kere de tuttu cok sukur eger varsa tabi testte silik ama bilemem
Silikse Allah analı babalı büyütsün diyelim ozaman
Yok canim.dün başim döndü ve istifra ettim 1 kulağimdada sürekli çinlama var...ocak ayindada olmuştu ..düzelmişti yine başladi..biraz netten araştirinca vertiko olabileceğini düşündüm
Görümcem de vardı ama çok sık olurdu ilaçta kullanırdı. Tek başına bıyere gidemezdi kulak arkasından ameliyat oldu. Arada oluyir ama eskisi gibi değil tabi canım. Geçmiş olsun inşallah öyle birsey değil çünkü zor bir süreç

Ben zaten bilmeden yapıyormuşum
Genelde akşam salatama tuz koymam, limon ve zeytinyağı koyarım, sabah söğüş olmaz, salata olursa ona tuz, limon, zeytinyağı koyarım.
Suyumada 1 parca limonu sıkar, parçasını içine atarım. Demekki doğru yoldayım

Günaydın canım hayırlı sabahlar olsun neden uyku tutmadı maşallah sabahı yapmışsınız hayırdır
Bir gece herhangi bi sebepten uyanırsam Bikaç gün aynı saatlerde yine uyanıyorum.
Dün gece biraz belim ve bacaklarım ağrıdığı için uyandım, ne şekil yatarsam yatıyım ağrı geçmedi.
Bugün daha iyiydim, yinede uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…