Sanırım ben biraz yatacamVücut alışkanlık yapıyor bende kurulu saat gibi 6.30 ayaktayım yat işte demi yokk gözler faltaşı
Ne güzel hep sabit kalıyorHayirli Cumalar..hayirli sabahlar cümleten...güzel bir tarti günümüz olsun bugün..bende tartildim şimdi...profilimde belirttiğim kilodayim 57,1 ..
Ne güzel ne mutlu insan böyle karşı taraftan farklılığı görürse daga azim gelirgünaydın güzel takım
aynı evin içinde ve her gün görmelerine rağmen ailemden "zayıflamışsın" yorumları almak beni çok mutlu etti
ahh bir de şu 7den kurtulup 6yı görsem inanılmaz motive olacağım
Valla seviyeler bu konuda bana pek faydası olmadıHayırlı cumalar
Ben daha uyuyamadım
Kahve içtim oturuyorum iyimi
Geçmiş olsun canımBir gece herhangi bi sebepten uyanırsam Bikaç gün aynı saatlerde yine uyanıyorum.
Dün gece biraz belim ve bacaklarım ağrıdığı için uyandım, ne şekil yatarsam yatıyım ağrı geçmedi.
Bugün daha iyiydim, yinede uyandım
Nihayet maşallah
Maşallahgüncel: 73.3
cuma: 74.2
yüzde oranım: 1.212
Ben daha önce 72 ye kadar düştüm kimse birşey demedi. Şu halimle görümcem yenge senin alt ne kadar kaba hakkaten spora ihtiyacın var gerçekten işin zor muş dedi. Daha önce birlikte gidip 38–40 beden ceket almıştıkgünaydın güzel takım
aynı evin içinde ve her gün görmelerine rağmen ailemden "zayıflamışsın" yorumları almak beni çok mutlu etti
ahh bir de şu 7den kurtulup 6yı görsem inanılmaz motive olacağım
Onu bulamayanlarda var
Geliyorummm fulyaa kac benden
Valla bende bulamıyorum bitana zombili var 10 sezen cesaret edemedim şimdi evde triplere girerimHangisi, bu ara bende izleyecek bisey bulamiyorum
Biraz bakarım seversem devam ederimValla bende bulamıyorum bitana zombili var 10 sezen cesaret edemedim şimdi evde triplere girerimbenim izlediğim adı lost in space uzayda kaybolan bir aile nin hikayesi yaşama savaşı güzel hoşuma gitti
The Rain var bide oda aileyle kapak resmi güzel duruyor onuda merak ediyorum akşam onada bakicamBiraz bakarım seversem devam ederim
Bunuda denerimThe Rain var bide oda aileyle kapak resmi güzel duruyor onuda merak ediyorum akşam onada bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?